Sep 14, 2020

🔦3️⃣3️⃣ ~ Ekspert kalder mundbind i supermarkedet for 'oplagt' (tv2ostjylland) ~ | Blogger: [👉911-9+1+1= (11)👉333 = (9) nye Corona smittetilfælde i Danmark det seneste døgn(BT LIVE)👉Storbritannien registrerer 3.330 = (9) nye smittetilfælde (BT LIVE)👉Frimureriets Storlogen af Danmark begyndte sine dage i Smallegade 33 (København)👉Storkonstitutionen af 1. maj 1789, oprettede et Højeste Råd af 33. grad under ledelse af G.S.I.K. Grunddal Sjallung👉1985, Anerkendes Storlogen af Danmark af Storlogen af Sao Paulo, der er anerkendt af den Engelske Storloge👉Storlogen af Danmark af G F & A M (engelsk rite) og Stororienten af Danmark & Norden (Det Højeste Råd, Skotsk rite) har stadig et tæt samarbejde og deler lokaler i København👉] ... 👉De mest ærede okkulte tal er: 3, 6, 9, 11, 13 og multipla deraf, især 22, 33, 44, 55, 66, 77. En tredobling af tal betragtes også som hellig (muligvis endnu mere hellig) til okkultist: 111, 222, 333. Nummeret 5 er antallet af død; også er et ekstremt 'scare' tal det dobbelte 11, som i 11:11 eller 11/11/11... 👺HOLD NU OP MED AT VÆRE NAIV --- Du skal ikke fortælle mig, at tallet 33(3) bliver brugt tilfældigt og Kronprinsesse Mary sagde i April 2020, at (vi) ser alle frem til en vaccine (billedbladet) og at Brostrøm indstillet som kandidat til WHO-bestyrelse sammen med Magnus Heunicke og Kronprinsesse Mary nye W.H.O. møde (BT LIVE), hvor Magnus Heunicke, tidligere deltog på Bill Gates Event 201 i Oktober 2019 - En begivenhed 201-scenariet aka virus pandemi øvelse(Heunickes Twitter)... DET HELE er planlagt, til M-I-N-D-S-T-E detalje... 🤔HVOR DJÆVLEN VED DU DET FRA SoTW? Var b.la. til et møde, hvor en statestikker fra et af de danske ministerier, havde et lukket gruppe, hvor man diskuterede, at den danske regering, havde PLANLAGT denne "øvelse", 1 år før - lidt ligesom, Anders 'Fog of War' Rasmussen løj om Irak krigen og 9/11 - et år i forvejen (irak-notatet i Statsministerens sikkerhedsarkiv, som Lars Løkke har brændt) ... 🗝️OG SÅ har jeg brugt 20 år af mit liv på, at gennemtrævle FALSKE FLAG operationer og min gamle ven, som er aktiv officer i specialstyrkerne, har "fødet' mig med historier, før i tiden og så skal man være ualmindeligt ignorant og dum-naiv, for ikke at se hvad der foregår... 🙏MEEEEN, vi besidder jo alle BLOKERINGER og fysiske og følelsesmæssige traumer, som gør vi NÆGTER os selv, at se det SANDE ansigt i spejlet... |

https://www.tv2ostjylland.dk/oestjylland/ekspert-kalder-mundbind-i-supermarkedet-oplagt
https://www.storlogen-af-danmark.dk/historie.html
https://www.exposingsatanism.org/occultist-numerology-numbers-and-meanings/
https://www.billedbladet.dk/kongelige/danmark/kronprinsesse-mary-vi-ser-alle-frem-til-en-vaccine
lånt fra Mads Wedel-Ibsen's 


lånt fra Creatrix13


10.24
Brostrøm indstillet som kandidat til WHO-bestyrelse

Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, er indstillet som kandidat til den globale bestyrelse for Verdenssundhedsorganisationen (WHO).

Det oplyser Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse, skriver Ritzau.

Bestyrelsen skal sikre, at beslutninger og resolutioner omkring blandt andet coronavirus bliver gennemført.

Danmark, Slovakiet, Slovenien, Frankrig, Schweiz og Bulgarien stiller op, og regionalkomitéen i WHO skal i alt nominere fire lande til bestyrelsen.




Arkivfoto af Søren Brostrøm. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

09.25
Danske magthavere til coronamøde i WHO

Kronprinsesse Mary gør direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og sundhedsminister Magnus Heunicke (S) selskab, når der mandag og tirsdag er møde i Verdenssundhedsorganisationens (WHO) europæiske gren.

Her skal blandt andet coronasituationen diskuteres, mens der også skal vedtages et femårigt arbejdsprogram for den europæiske del af WHO, skriver Ritzau.

d
https://centerforhealthsecurity.org/event201/

No comments:

Post a Comment