Aug 10, 2020

🤼⛓️🚨 ~ MENS RESTEN AF VERDEN I TUMULT: Libanons regering vil træde tilbage efter MASSIVE demonstrationer, Israelerne ønsker, at krigsforbryderen "Bibi" også skal fratræde efter håndtering af Coronakrisen og korruptionsanklager, mens Hviderusland, ønsker præsident Aleksandr Lukasjenko, hen hvor peberet gror, MEN I DANMARK - DER STÅR VI SGU SAMMEN (SoTW) ~ | Blogger: [👉DET, selvom Mette Frederiksen og skyggeregeringen har LØJET, er der stadigvæk MASSIVT opbakning, ALDRIG set før i Danmarkshistorien, regeringen har nu over 100 stemmer fra de 179 folketingsmedlemmer, til at gøre NØJAGTIG hvad hun ønsker sig👈] ... Myndighederne har skærpet opmærksomheden omkring i alt syv kommuner, hvor corona-smitten er foruroligende høj... HVORNÅR kommer den spirituelle evolution og paradigmeskiftet?... "Indtil der kommer en vaccine er det menneskehedens kamp mod virus, sagde Kåre Mølbak" og Heunicke: "Vi kan IKKE udelukke ENDNU en lukning" - nu må det her "SHOW" altså til at stoppe, inden jeg på verdensalt redaktionen eksplodere... |

https://tv2.dk/
https://nyheder.tv2.dk/2020-08-10-seneste-nyt-om-coronavirushttps://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/engell-her-er-mettes-mareridt/8243000
https://www.bt.dk/samfund/live-coronakrise-verden-over-folg-med-minut-for-minut

Hvad sker der? På et pressemøde med blandt andet sundhedsminister Magnus Heunicke (S) kom det frem, at der er yderligere anbefalinger og krav i forhold til brug af mundbind i flere byer. 
Hvad er status i Danmark? 14.815 er konstateret smittet, mens 620 er døde med coronavirus. Få overblikket her.


Pressemødet er forbi - her er opsummering

Magnus Heunicke slutter pressemødet med at opfordre danskerne til at følge de generelle anbefalinger: God håndhygiejne, afstand og brug af mundbind.
Opsummerende er der udover i Aarhus blevet indført krav om brug af mundbind i den offentlige trafik i Silkeborg - herudover bliver det anbefalet, at man bruger mundbind i storcentre, supermarkeder og større forretninger. Kravet om mundbind i offentlig trafik gælder også kommuner omkring Aarhus: Odder, Faurskov, Skanderborg og Horsens.
Derudover kom det på pressemødet frem, at myndighederne har fokus på i alt syv byer på grund af stigende smittetal. Det gælder.
  1. Aarhus
  2. Silkeborg
  3. Ringsted
  4. Glostrup
  5. Solrød 
  6. Sorø
  7. Nyborg
Derudover kom det frem, at myndighederne ikke forventer en ny nedlukning af Danmark i marts, men at det helt og holdent beror på, om den danske befolkning kan fortsætte med at holde god håndhygiejne og holde afstand.
Kåre Mølbak fremhævede desuden, at han tror, at epidemien først slutter med en vaccine.
-

No comments:

Post a Comment