Aug 10, 2020

✍️📝🕵️ ~ HVOR ER DOKUMENTATIONEN? Jeg har ledt og ledt, men jeg kan ikke finde den (Per Brændgaard-FB) ~ | Blogger: [👉Øøøh 'Per'? Er det ham den berygtede bolle-terapeut-all-round-coachen nede fra øøh...- Ja! - Nå....Uha da da, uha da da da da👈] ... Manniche'rne, Woody Harrelson, Rasmus Nøhr, samt Per Brændgaard Mikkelsen er gået fuld Leeroy Jenkins/Fodboldtossen på den danske COVID-19 indsats og melder sig i koret af "coronaskeptiker"-- ligesom verdensalt.dk...OG nej, vi er ikke alle lige så godtroende, naive og jasigere (fromme moder Mette-mus) som den millionskare af danskere og uoplyste folkevalgte individer, som ikke tør tage ejerskab på egne meningsdannelse - ellers brænder man jo sit lys i begge ender og risikere, at blive kastet for løverne i vort 3-D Matrix af illusionen ... HVIS Per Brændgaard har en naturvidenskabelig uddannelse i rygsækken - cand. scient. dvs. er uddannet til at vurdere naturvidenskab, så har jeg på verdensalt.dk en "cand. psych. theol." a.k.a. "spiritual præsteskab" fra COBRA-SKOLEN og REKI-uddannelsen (PS: jeg er ikke uddannet på et konventionel universitet, laver bare lidt sjov) ... Man må gerne tænke selv og stille spørgsmål, du bliver ikke straffet... Tak til min ven Anne, for at dele, vi er ikke alene... |


HVOR ER DOKUMENTATIONEN?


Jeg har ledt og ledt, men jeg kan ikke finde den.

  • Hvor er den videnskabelige dokumentation for, at det nye coronavirus er årsag til den nye sygdom, der kaldes CoVid-19?
  • Hvor er differentialdiagnoserne? Det vil sige udelukkelse af andre årsager til samme sygdomssymptomer.
  • Hvor er obduktionsrapporterne af de menneskekroppe, der er døde 'med' corona, der endeligt fastslår dødsårsagen?
  • Hvor er det kontrollerede forsøg, der viser, at indsprøjtning af det nye coronavirus i raske organismer fremkalder CoVid-19-symptomer?
  • Hvor er testen af coronatesten udført på vævsprøver med det isolerede nye coronavirus?

Jeg har læst samtlige videnskabelige artikler om det nye coronavirus og CoVid-19. Jeg har ikke kunnet finde svar på ovenstående spørgsmål. Jeg er ganske vist ikke læge, men jeg har dog en naturvidenskabelig uddannelse i rygsækken - cand. scient. - så jeg er uddannet til at vurdere naturvidenskab.

Jeg har også læst sygdomsmyndighedernes udmeldinger, rapporter og vurderinger, hvor jeg heller ikke har kunnet finde svar på mine sygdomsfaglige spørgsmål.Hvis du ligger inde med svarene på disse spørgsmål, så kan du sende dem til mig via e-mail til mail@perbraendgaard.dk. På forhånd tak.

Hvis jeg bliver forelagt tilstrækkelig videnskabelig dokumentation, så vil jeg straks ændre min holdning til corona, klappe hælene i, tage mundbind på og gå i panik. Indtil da forbeholder jeg mig retten til at være i tvivl.

Og nej, det er ikke nok med en udtalelse fra en professor. Det er det laveste niveau af videnskabelig evidens. Giv professoren min e-mail-adresse og bed ham sende dokumentation til mig. Når den er modtaget, så vil jeg skrive og dele et blogindlæg om, at jeg nu ikke længere er i tvivl, men overbevist om at corona er præcis lige så farlig, som DR Nyheder har fortalt mig hver dag de sidste 6 mdr.

No comments:

Post a Comment