Aug 28, 2020

🌞🦠😷 (BREAKING) Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK ~ | Blogger: [👉"Breaking: Bestemte næringsstoffer virker som vaccine - Forespørgsel i Retsudvalget om at lukke May Days website!" ~ Hovedoverskift på MAY DAYs Nyhedsbrev👈] ... UDDRAG: Mundbind beskytter – måske – og kun ganske få! Det siger TV-lægen Peter Geisling i Tv-avisen den 15. august.❗ Pandemi eller Plandemi? Ny video med danske undertekster: "Indoctornation". Der bliver stillet nogle saftige spørgsmål.❗ Hvorfor flere tiltag, når der er færre på hospitalet?Hvorfor flere tiltag, når der er færre på hospitalet? Er det kollektiv afstraffelse? Er det magtfuldkommenhed? Er det dumhed? I hvert fald er det uforståeligt ❗ Whistleblower fra GlaxoSmithKline med alarmerende oplysninger.❗21 grunde til at 5G skal stoppes. Mangler du argumenter i debatten, kan du hente inspiration her.❗ Hvorfor siger flere ikke fra over for regeringens totalitære tiltag?❗... |

Så er vi tilbage efter en dejlig sommerferie.
Tilbage til hvad? Mere corona-hysteri, højere smittetal – uha da! Men meget få på hospitalet og kun få eller ingen døde i lang tid. Næsten ingen unge bliver syge, og slet ingen af dem ender på hospitalet eller dør af det. Men der indføres alligevel kollektiv afstraffelse med masker, hvis virkning i øvrigt er tvivlsom, bare fordi der er flere smittede – men siger de hvor mange, får vi nogle tal? Nej, man skal ikke være for specifik, hvis man vil skabe frygt. Vi tillader os at kalde det hysteri. Se nogle tal nedenfor.

Så er billetsalget åbnet til vores arrangement i Pilegården i Brønshøj. Heldagsseminar med Patrick Holford (UK) Englands førende sundhedsskribent. Danske unge har Europarekord i druk, og antallet af børn og unge med mentale forstyrrelser, såsom autisme og ADHD, har de seneste år været stærkt stigende.  Kom og hør om de gode løsninger den 7. november. Bestil billetter nu

Andre vigtige arrangementer:
Der er indkaldt til stordemonstration i Berlin på lørdag 29. august. I Danmark bliver der afholdt en solidaritetsdemonstration med Berlin på Christiansborg Slotsplads samme dag kl. 12-15  "FRIHED ELLER FASCISME".

Awakening weekend 4-6 september i Middelfart med masser af taler om 5G og sikkert også meget andet.

Lørdag den 26. september demonstration mod 5G med boder, taler og musik på Højbro Plads i København.

Spændende tider og god læsning!

Sygdom/sundhed
Breaking: Cocktail af naturlige næringsstoffer virker som vaccine
Helt ny forskning i videnskabelige alternativer til genbaserede vacciner ved Dr. Rath Research Institute i Californien har vist, at en specifik kombination af mikronæringsstoffer kan blokere interaktionen mellem bindingsstedet for coronavirussens ‘spyd’ og dens særlige cellulære ‘indgangsdør’ til humane celler, kendt som ACE2-receptor. Undersøgelsen blev offentliggjort i ‘Journal of Cellular Medicine and Natural Health’. Fantastisk gennembrud, der kan mindske behov for medicinsk behandling og vaccine!


Pandemi eller Plandemi?
Ny video med danske undertekster: "Indoctornation". Der bliver stillet nogle saftige spørgsmål! Hvorfor udsættes topvirolog Judy Mikovits for bagvaskelse? Det er forbudt at patentere naturens elementer, hvordan kan coronavirus så blive patenteret? Kan faktatjekkere læse videnskabelige studier? Hvorfor har Google sortlistet ordet cancer-kur, så ingen resultater fremkommer ved søgning? Hvorfor bliver whistleblowers bare kaldt sammensværgelses-teoretikere? Er pandemien planlagt? Hvorfor er WHO's generaldirektør ikke læge?? Hvorfor bliver naturmetoder verden over stemplet som kvaksalveri? Hvorfor er den nuværende pandemi-situation nøje beskrevet i et skrift fra Rockefeller Foundation fra 2010? Disse og mange flere spørgsmål får du svar på her i videoen med danske tekster.
Mundbind – dur det?
Ifølge det amerikanske arbejdsministerium OSHA beskytter mundbind ikke mod luftbårne sygdomme. Desuden kan iltniveauet bag masken falde til under 19,5 % og blive erstattet af kultveilte (udåndinsluft), hvilket i sidste ende kan give åndedrætsbesvær og svækkede lunger. Og så er der først rigtig basis for sygdom! (engelsk)
Mundbind beskytter – måske – og kun ganske få!
Det siger TV-lægen Peter Geisling i Tv-avisen den 15. august. Hvis 200.000 bruger mundbind perfekt i en uge, så er der en – 1 – mindre, der bliver smittet! Hvor har han det fra? Fra et notat, som Sundhedsstyrelsen for nyligt sendte til Sundhedsministeriet. Er mundbind sundhed eller politik? Du skal 5 min. ind i indslaget.
Hvorfor flere tiltag, når der er færre på hospitalet?
Er det kollektiv afstraffelse? Er det magtfuldkommenhed? Er det dumhed? I hvert fald er det uforståeligt. Der er pr. 18. august i hele landet 18 indlagte og 1 på intensiv.  I alt er der siden begyndelsen på landsplan 17 døde blandt de 0-59-årige, 12 af dem havde underliggende sygdomme. Resten af de døde op til 621 er fra 60-90+. Hvorfor begrænser man udfoldelsen for børn og unge, som så at sige ikke bliver syge? Flere bliver smittede, men det ser ikke ud til de bliver syge – ikke så syge, at de skal på hospitalet, for det tal er halveret siden 4. august – nemlig fra 2 personer til 1 (!) Desværre er statistikken med overståede sygdomme og dødsfald pr. uge ikke opgjort siden uge 22. Måske er statistikken for "god" til de nye tiltag. Hvad med at stræbe efter flokimmunitet i stedet? Så kan samfundet spare milliarder af kroner på uprøvede vacciner og understøttelse af erhvervene. Tallene er fra Sundhedsstyrelsen.
Kan vi stole på coronatesten?
"Jeg har ikke fundet belæg for, at der findes et produkt, som med absolut sikkerhed kan fastslå, om en person er smittet eller ej," siger Gunnar Jacobsen, lektor emeritus.
Amerikanske læger organiserer sig mod corona-hysteri
En gruppe amerikanske læger, der kalder sig Front Line Doctors, fortæller her om deres oplevelser med corona, om frygt, om de gode behandlinger og om at blive rask. (engelsk)
Folk har brug for flere D-vitaminer
En af Danmarks absolut førende eksperter inden for D-vitaminer, overlæge Henrik Hey fra Vejle Sygehus, går nu skarpt til angreb på sundhedsmyndighederne i spørgsmålet om danskernes behov for D-vitamin. Myndighederne er slet ikke tæt nok på problemstillingen, og de analyser, som de refererer til i deres argumentation, er værdiløse.
Ny mand på Faucis plads
Måske er det gode nyheder for de diktatoriske tilstande. Senator Ron Paul siger: "Fauci's Out & Common-Sense Might Be Returning. That’s why we’ll take good news wherever we can get it, and President Trump’s hiring of Dr. Scott Atlas to his coronavirus task force may just be that good news we need." (engelsk)
Vaccination
Whistleblower fra GlaxoSmithKline med alarmerende oplysninger
En insider fra GSK har fortalt om en ny coronavaccine, som tilsyneladende skulle gøre folk sterile. Det er et nyt parti i England, som er i gang med at blive opstillingsberettiget, der har fået oplysningerne. De vil nu prøve at få vaccinen testet af uafhængige laboratorier for at få verificeret historien. Se den alarmerende video. (engelsk)
Miljø/GMO
GMO-myg slippes løs i Florida
Genetisk modificerede myg er blevet godkendt til udsættelse i Florida, USA. Trods folkelige protester og videnskabelig uenighed om risikoen for menneskers helbred og natur bliver det tilladt at udsætte 750 mio. GM myg over en toårig periode. Kommentar til artiklen: "Take the names of those who have made this choice and if something happens make them accountable. Non-accountability is one of the biggest errors that society (the people) has granted Governments and their agencies." (engelsk)

Bliv selvforsynende med en biodome
En forening ved navn Freedome er en nyoprettet non-profit forening, som blev stiftet i Danmark den 18. juni 2020. "Vi er på ingen måde en traditionel forening, men fremtidsbevidste græsrødder som samledes for at facilitere selvforsyning i føde for det enkelte individ/familier – konkret ved at bidrage med viden, og udføre fundraising for mennesker, som ønsker at kultivere fødevarer på egen jord (endda i minusgrader). Et specielt materiale kombineret med solen, gør selvforsyning hele året rundt muligt i en Biodome, også om vinteren og uden brug af elektricitet, næsten." 

Skærme/elektrosmog
Høringssvar til lov om 5G
Udkast til ny Telelovgivning blev sendt i høring 28. maj 2020 af Energistyrelsen. Energistyrelsens lovforslag har til formål at lette implementeringen af 5G netværket i Danmark, fjerne forhindringer, herunder lette administrative byrder for teleselskaberne. Lovforslaget nævner ikke noget om hensynet til miljø- eller folkesundheden, herunder særligt sensitive grupper som børn og EHS-ramte. Fire kritiske foreninger har sendt høringssvar inkl. May Day.
Hawaii stopper 5G-udvikling
En afstemning 22. juli på Hawaii satte en stopper for yderligere udrulning af 5G, indtil den kontroversielle teknologi er bevist sikker via uafhængig forskning. Godt gået, Hawaii! (engelsk)
Debatindlæg om det allestedsnærværende wifi
Nu starter skolerne, men tænker du som forælder over de mængder af menneskeskabt elektromagnetisk stråling dit barn udsættes for både i skole og institutioner? I klasseværelset sidder op til 30 børn og unge med mobil, tablets og bærbare PC’er. Samtidig er skolens kraftige Wi-Fi-routere og andet trådløst udstyr i brug. I realiteten udsættes de for stråling 24/7.
21 grunde til at 5G skal stoppes
Mangler du argumenter i debatten, kan du hente inspiration her.
Film om elektromagnetisk stråling og ehs - er stråling farlig?
En fin kortfilm om stråling samt måling af strålekilder i hjemmet.
1. afsnit https://www.youtube.com/watch?v=plBmFsDUXxE
2. afsnit https://www.youtube.com/watch?v=T8wijkXCQSc
3. afsnit https://www.youtube.com/watch?v=TjM4WsrYL3s

Overvågning/rettigheder
Kan de lukke May Days hjemmeside? Forespørgsel til Ministeren
"Vil ministeren redegøre for, om private hjemmesider som f.eks. MayDay, der har insinueret, at coronavirus kan helbredes med c-vitaminer, kan omfattes af lovforslaget, således at myndighederne kan gribe ind overfor åbenlyst urigtige eller vildledende oplysninger?"
Det kunne de heldigvis ikke! 
Hvorfor siger flere ikke fra over for regeringens totalitære tiltag?
Vi er stadig flere, der er dybt bekymrede over regeringens indgreb i ly af corona-krisen. Er det en manual til tvangsvaccination? Se videoen med nogle kloge spørgsmål.
"Alle går i samme retning, ellers kommer de gule veste..."
Bodo Schiffmann, tysk læge og fremtrædende debattør, har for nylig stiftet det politiske parti WIR2020, der som mærkesag har ophævelsen af alle særlove som følge af den såkaldte corona-pandemi. Hør hans tale her (med danske undertekster), som han skulle have holdt under den sidste store demo i Berlin den 1. august. Demoen blev stoppet af politiet.

På lørdag er der igen indkaldt til kæmpe demonstration i Berlin af den nye tyske forening Querdenken 711. Myndighederne har forbudt den, men det ser ikke ud til, at de lader sig stoppe. Dette er deres besked til hele Europa:

For all those who can't possibly come to Berlin on August 29th (but really only if you can't make it at all!): In solidarity with our demonstrators in Berlin and in memory of the great role models of our movement, especially M. Gandhi with his non-violent resistance, as well as in memory of the events at the Berlin Wall in 1989, we call on you today throughout Europe: Register in all small and large cities for the 29.08.2020 at 15.30 pm (CEST) a demonstration or meditation in the city centre. Gather on the main square in white shirts as a sign of our Europe-wide solidarity. Stand up together with us on 29.08.! Hand over a white carnation (nellike) to all police officers at the same time as a sign of our peaceful protest. Throughout Europe! For peace and freedom!!! 
Problematisk når politikere bruger Facebook til deres budskaber
Hvis man vil vide, hvad sundhedsministeren har at sige om Covid-19, så har man bare at være på Facebook og følge godt med i hans feed, for det er der Magnus Heunicke ytrer sig (nogle gange også lidt på Twitter, men oftest henviser han der til Facebook). Vores demokratisk valgte og stats-lønnede minister bruger således Facebook, som var det en neutral infrastruktur i lighed med telefonnettet. Det er dybt problematisk af flere årsager, siger Pernille Tranberg, dataetisk rådgiver og medstifter af DataEthics.
Amazon kommer!
Så sker det! Amazon åbner en afdeling i Sverige, som skal betjene Skandinavien med alt, hvad du kan forestille dig. Et hurtigt klik og ordren ryger videre til det gigantiske varehus, hvor (udmattede?) medarbejdere, som ikke må være medlem af fagforeninger, knokler døgnet rundt, for at din pakke er hos dig næste dag. Hastighed er nøgleordet og så selvfølgelig opsugning og tilintetgørelse af vores egne lokale markeder – samt dataindsamling om dig. Forbrugerrådet havde for nyligt resultatet fra en undersøgelse af internetplatforme. Amazon: 165 ud af 250 onlinekøb fejlede i blandt andet elektrisk, fysisk eller kemisk sikkerhed. Nogle af fejlene var meget alvorlige: røgalarmer, der ikke advarer ved brand, lyskæder, der kan give stød eller kan gå i brand, legetøj til små børn, hvor de kan sluge batterierne. Det er ikke Amazons egne varer, men de tager varer ind fra firmaer, der ikke har styr på regler, sikkerhed og tilladelser. Det samme gælder for eBay og Wish. Så hvis du vil handle på de platforme, så undersøg firmaet bag. Og hvis du vil bevare dit lokalsamfund, dine egne originale butikker på Hovedgaden, hvor du oven i købet kan få din pakke med hjem med det samme, så køb der. Deadline på DR2 har haft et fint indslag med flere oplysninger. Start ved 10:20.
Høringssvar fra IT-Politisk Forening
Med lovudkastet foreslås anvendelsesområdet for § 13 i lov om elektroniske kommunikationsnet og –tjenester (teleloven) udvidet til at omfatte mobiltelefoners IMEI nummer. Politiet vil efter lovforslaget uden retskendelse kunne få udleveret oplysninger om de mobiltelefonnumre og abonnementsoplysninger (navn og adresse), som et givent IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity) har været tilknyttet, fordi SIM-kortet for disse abonnementer har været anvendt i mobiltelefonen med det pågældende IMEI nummer. Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment