Aug 12, 2020

💚 ~ 💗 Biodynamisk nyt i 10 pkt (Nyhedsbrev fra Biodynamisk forbruger sammenslutning) 💕~ | Blogger: [👉(SoTW rettet til) 1,3 mio.’s demo i Berlin - ingen har hørt om! ↠ Vaccinations-tvang – 2 foredrag ↠ DET STORE EHS-kollaps ↠ Steiner og undernaturernes væsner og med hvilke kræfter👈] ... |


Indhold

Indhold
1 Million-demo I Berlin
2 Vaccinations-tvang – 2 foredrag
3 Madstudiegruppe
4 Steiner om astrologi
5 Indtagelse af hvidløg
6 DOF’s efterårsprogram
7 EHS-kollaps
8 Økologiske Jordbrugsfond
9 Det svenske Steiner-blad
10 De tre undernaturer
Følg de røde tal nedad i venstre side


1,3 mio.’s demo i Berlin
Har du hørt om en enorm demonstration i Berlin 1. aug.?
Jeg havde ikke. Myndighederne underdriver antallet af deltager.
Ingen kan lige tælle 1,3 mio. mennesker.
Men hvorfor betvivler at det har været en enorm demonstration om corona.

Jeg fandt denne 9 min.’s film på nettet.
Selvom du ikke kan tysk, så kan du se billederne efter godt 1 min. inde i filmen.
Det foregår med Brandenburger Tor i baggrunden – så vidt jeg kender det.
Denne boulevard har mange vognbaner i begge retninger.
Så langt dit øje rækker i begge retninger, så der et hav af mennesker/demonstranter.

Hvorfor skal der forties alle steder om dette?
Nedenfor nogle betragtninger. Jeg kender ikke Keld eller Jens.
Du kan selv se på nettet andre steder om demoen.

Film: 9 min om stor-Demoen i Berlin
https://www.youtube.com/watch?v=7xbRZYNYGVU
 

Keld Jørgensen skriver, at vi misinformeres om demonstrationerne i Tyskland - del gerne
Kære alle
𝐇𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐭 𝐥𝐢𝐠𝐞𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐧𝐠𝐢𝐯𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐯𝐢𝐫𝐤𝐞𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐝?
Corona-demoen i Berlin i går (1-8) nåede til sidst op på omkring 1,3 millioner mennesker. Den var planlagt længe, og folk mødtes for at sige nej til masker, corona-vacciner, tab af frihedsrettigheder, app-tracking (overvågning), corona-pas mv. og vores danske medier omtaler slet ikke "storheden" i det.

TV2 har en artikel, hvor de skriver at 15.000 mødtes, hvilket enhver som deltog i demoen eller har deltagende tyske venner eller som tjekker disse tyske tags #tagderfreiheit #unteilbar ud, kan bevidne er fuldstændigt usandt.
Gaderne i Berlin var fyldt op med folk, som var kommet ind fra de omkringliggende byer og længere væk fra. Den kollektive trafik var belastet til det yderste over alt omkring Berlin. Det kan 15.000 mennesker ikke gøre.

Der var lige så mange mennesker, som ved tidligere års "Love parades" (hvor der plejer at være 1 million samlet), og der er ikke tale om genbrug af hverken fotos eller videoer fra dengang.
Flagene er anderledes (der var ikke ”Love parade”-flag, men QAnon-flag) og skiltene havde Corona-budskaber på. QAnon-flagene handler om, at verdensbefolkningens samles til at afvikle ”Deep State” (magteliten), så de ikke længere kan forsøge at manipulere verdensbefolkningen, som præcist er hvad medierne forsøger, men nu er blevet afsløret i.

Ligeledes mht. dårlig dansk mediedækning taler DR om at der var højreekstremister, som forsamlede sig, men igen er det langt fra sandheden. Demonstrationen var fredelig. Det kan sagtens være at nogle højreekstremister havde koblet sig på, men det gør ikke, at corona-demonstration skal kaldes for en demo med højreekstremister.
De danske medier er blevet afsløret i at producere "fake news", men reelt er det ikke dem, men de tyske medier, som de danske medier blot har oversat helt ukritisk fra - hvilket er lige så galt.

Sagen er, at tyskerne er fyldt op til bristepunktet med mediernes corona-hysteri og forvrængede gengivelse af virkeligheden. Hvis Corona virkeligt er så smitsom, som medierne siger, så ville verden gå under nu, hvor 1,3 mennesker har stået tæt sammen i mange timer, herunder er blevet transporteret ind til Berlin stående tæt i togene og busserne mv. uden særlig mange masker.

Hey! Det er sommer og influenza-perioden stoppede i maj, da solen kom mere frem. I går under hele demoen var der høj sol, og virus brændes af i solen, hvilket amerikansk forskning allerede har vist - det kan googles frem. Man skal have et virkeligt dårligt immunforsvar for at kunne få virus nu, når solen er så meget fremme og beriger os med sin livskraft.

Jeg gætter på, at man - lige som ved tidligere demo'er - ikke kan registrere et højere smitteantal, ej selvom 1,3 millioner mennesker stod tæt sammen uden masker.
Kære smukke dejlige menneskehed – lad os nu tillad os at vågne mere op! Vi bliver forsøgt manipuleret via vores frygt og medierne bliver fyldt med tal, som ikke har noget med virkeligheden at gøre. Tallene gøres alt for højde, så folk bliver bange (og kan styres). Folk, som dør af allerdom og alt muligt andet, tælles med, og det er blevet afsløret i forskellige lande, herunder i DK.

Vi er ikke over det gennemsnitlige årlige influenza-dødstal, samt gennemsnitsalderen for folk, som er død MED Corona i kroppen (bemærk at jeg ikke skriver "død af Corona"), er 82 år, mens vores gennemsnitsalder er 81 år. Reflekter / mediter gerne lidt på den sætning, fordi der ligger nogle sandhedslag i det.
Tak til tyskerne, som nu har vist verden, at Corona-hysteriet er vildt overdrevet og har bevist at medie-manipulationen nu er på et punkt, at enhver kan gennemskue det, hvis de tjekker det lidt efter.

I stedet for at gå at være bange, så brug din energi på at styrke dit immunforsvar med alt godt fra naturen, fordi det er naturen og det naturlige liv, som helbreder os. Masser af sol og frisk luft.
Frygt ej - vid blot at skulle du blive syg, så er Hydroxychloroquine (kendt under flere navne herunder ”Malariamedicin”) et meget effektivt middel mod Corona. Det er så gammelt, at patentet er udløbet, og derfor koster det ikke i indkøb. Du kan få det via din læge eller online.
Undskyld min ærlighed, men jeg har måtte melde mig ud af Flinkeskolen nu. Jeg melder nu kulør og siger, at jeg ønsker en mere transparent, ærlig, grøn og empatisk verden.
MKH Jens

Kære Fact-tjekkere, når I sletter dette indlæg, beviser I blot endnu en gang, at I er en del af problemet!
Verdensbefolkningen vil rejse sig, som tyskerne gjorde i går, og der vil komme lovgivning mod firmaer, som udøver sundheds-censur.
I siger, at I bliver nødt til at slette sådanne indlæg for at ”for at beskytte mod farlige informationer”, men hvem er det lige at disse informationer reelt er farlige for?
PS. Kopier og del hjertens gerne min tekst, så det kan leve videre, selvom det bliver slettet hos mig.

Vaccinetvang – to foredrag
Vaksinetvang -- i skyggen av koronakrisen
Foredrag 2: Koronakrisen og den globale politistat
Et dagsmøde søndag den 18.10.2020 kl. 11 til 15.
Det sker på Rathsacksvej 30 ved Frederiksberg Metro. Foredrag ved Trond Skaftnesmo

Trond er en norsk biolog og filosof, steinerskolelærer og forfatter af 12 bøger, deraf 2 på dansk: Prins Immanuel af Betlehem og Yeshua af Nazareth (2011) og Descartes’ økse og Goethes bro (2012).
Hans øvrige bogproduktion findes omtalt på www.paradigmeskifte.nu, og omfatter blandt andet: Frihedens biologi (2000), Bevidsthed og hjerne (2009), Evolutionens kilder (2016), Verdensordet – Bidrag til en kristen esoterikk (2018) og TabuTema 911 (2019). I sommeren har han publiceret bogen: Vaksinetvang – i skyggen av koronakrisen
For en 2 år siden, begyndte Trond at gå ind i vaccine-problematikken – særligt med tanke på den bølge af tvangsvaccinering, som har fejet over den vestlige verden det sidste tiår. Foråret 2020 var bogen så at sige færdig. Så kom koronakrisen, lockdown og en dunkel forsikring om at vi nok kunne vende tilbage til ”vort normale liv igen”, men ikke før vi fik en korona-vaccine. Når den kommer, er den tiltænkt 7,7 milliarder….
a pretty tall order, i følge Bill Gates.

De, som forsker i vacciner for korona-virusset under den forrige SARS-epidemien (2003), advarer om, at forsøgsdyrene den gang døde – av hyper-inflammation. Men nu skal vaccinen (fx. Moderna) udvikles uden dyreforsøg og i Warp Speed, er det sagt. Hvad vil der ske, når vaccinen er færdig? Får vi noget valg eller bliver den påtvunget os?
Hvad er i det store og hele baggrunden for den globale bølge af vaksinetvang?
Er anti-vaccerne virkelig blandt verdens 10 største helsetrusler, som WHO påstår?
Eller er bølgen av vaccine-skepsis et tegn på en global opvågning? Hvad vil vaccinestriden ende med? Et globalt medicinsk tyranni?

 

Jeg er ikke anti-vaksine. Jeg vil ha trygge vaksiner med robust sikkerhetstesting. Ingen av de 72 vaksinedosene som per i dag er anbefalt for amerikanske barn har noensinne blitt sikkerhetstestet mot et nøytralt placebo, slik det kreves for andre medisiner. Jeg syns ikke vi skal tvinge farmasøytiske produkter på uvillige amerikanske borgere uten å forstå hvilke risikoer det innebærer.  - Robert F. Kennedy jr. 9. mai 2019

Program.
kl. 11.00-12.15: Vaksinetvang -- i skyggen af koronakrisen
kl. 12.15-12.30: Spørgsmål og samtale
kl. 12.30-13.15: Lunchpause. En let anretning fra vores side
kl. 13.15-14.30: Koronakrisen og den globale politistat.
kl. 14.30–15.00: Samtale i plenum.

Der kan betales på stedet. Entré 100 kr. Mobilepay er muligt.
Det vil glæde os, hvis du selv medbringer en dyb tallerken og bestik – spare opvask.
Arrangør er Biodynamisk Forbrugersammenslutning. 
Evt. tilmelding kan ske til: Lars Mikkelsen, Toftevænget 30, 3320 Skævinge. Tlf. 4828 8700. Mail-adr:
Lars@T-Mikkelsen.dk Hvis du som tilmeldt bliver forhindret, så afgørende at du melder fra.
Folk fra ventelisten kan da komme med – ellers står der tomme pladser.
 

3 Madstudiegruppe

Gruppen laver ikke mad. Vi går til baggrunden for en sund føde.
Det gør vi ud fra Rudolf Steiners 8 foredrag, på dansk i bogen
”Bidrag til en fornyelse af landbruget på åndsvidenskabeligt grundlag” også kaldet Landbrugsforedragene (det biodynamiske).

Vi holder studiekredsmøder på mandage i ulige uger kl. 19 fra 2. nov. 2020 til påsken. Den 16-11 går vi til Niels Stokholms foredrag.
Afholdes ellers på Toftevænget 30 ved Skævinge station. www.Rejseplanen.dk
Lars Mikkelsen, tlf. 4828 8700. lars@t-mikkelsen.dk

4 Steiner-citat om astrologi
Rudolf Steiner lyfter upp Johannes Keplers tankar i boken Kristus och den andliga världen:…
”Planeterna med sina aspekter har inflytande på människosjälens krafter.
De kan sätta alla slags känslor och lidelser i rörelse och följden kan bli de hemskaste handlingar och händelser.
De har inflytande på konceptionen och födelsen och därmed även på människans temperament och
karaktär, vilka till stor del beror på astrologin.

Från solen utgår sannerligen inte bara ljus och värme i världsalltet, utan solen är medelpunkten,
säte för det rena förnuftet och källan till harmoni för hela världsalltet- och alla planeter är besjälade.”
Kilde er det svenske Steinerblad 2020-2 i 48 A4-sider.

Indtagelse af hvidløg 
Og bedste opbevaring?
Det skal være sundt at indtage rå hvidløg.
Jeg har en praksis, der ikke giver lugtproblemer.

Jeg hakker 3-4 fed i mindre stykker.
Går for mig hurtigst ved at lægge dem på et bræt.
Hakker dem med en stor kniv (ligesom man hakker persille).
Derefter kan stumperne tages i hånden, ind i munden og skyldes ned med vand.
Stykkerne glider ned på samme måde som fx store vitamin-piller.

Maven finder ud af skille løgene i  bitte stumper, der kan fordøjes.
Ingen opstød (med dårlig snag), ingen lugtgener for andre i nærheden.
I år har jeg 500 hvidløg. Store og flotte.
Har hængt de fleste op til tørring under tagudhæng en tid.
De er nemmest at håndtere, inden toppen falder helt af.
Er de beskidte kan man lige trække dem gennem vand.
Mine er fine tørre og ret rene i år, så har ikke ”vandbehandlet” dem.
Om en månedstid pudser jeg dem rene for rester af rødder og blade.
Alt sammen på jorddage ifølge Såkalenderen.

Hvordan opbevarer man hvidløg bedst? Erfaringer?
Mine fra sidste år kunne ikke mere for 3-4 måneder siden.

DOF’s store efterårsprogram
Ses inde på forsiden af linket.
Fra: Claus Iversen <info@vendepunkt.com>
Sendt: 2. august 2020 11:50
Emne: Gerne i din nyheds mail

Hej Lars www.vendepunkt.com  at henvise til hjemme siden er en mulighed.

DOF Vendepunkt
Kalkærparken 76
DK-8270 HØJBJERG
Claus Iversen
Tel 2176 7311
Skoleleder

7 EHS-kollaps-mennesker
Flere og flere mennesker (især kvinder. De har et svagere mandligt livslegeme) vil
først komme ud for dette frygtelige problem.
Hvordan kan vi hjælpe? Her Charlotte.

Svar til Christian
Godt at Eva har fundet et sted.
Ca. 14 dage efter du ringede til mig om hende, så
ringede hun til mig om få en campingvogn ud til mig.
Måtte jeg sige nej til – ikke plads.
Det lød forfærdeligt, som hun havde det.

Charlotte her.
Er der måske gået gang i 5G (forsøgsvis måske?).
Helsingør vil jo være først!
Det siges, at der er væsentligt bedre i Sverige.
Måske bare et værelse i Helsingborg kunne forsøges.
Min følsomme ”logerende” Rikke var symptomfri i en uge i Sverige.
Lars Mik.

Fra: Christian
Sendt: 6. august 2020 22:41
Emne: EHS-flygtning nr. 2 fra Nordsjælland

Kære alle I hjælpsomme medlemmer! (Lars: Af EHS-gruppen Nordsjælland)
Jeg har for en måneds tid siden skrevet til nogle af jer om en EHS-flygtning fra Ålsgårde, Eva, der søgte husly på et lavt-bestrålet sted for en uges tid. Denne kvinde har nu selv fundet et ok midlertidigt sted ved Køge, hvor hun kan tilbringe forhåbentligt resten af sensommeren med sin søn. Lettelse!

Imidlertid er en anden kvinde, Charlotte fra Helsingør, ramt af et EHS-kollaps, og søger akut husly for en kortere eller længere periode. Blot en uges rekreation kan gøre underværker i en situation som hendes, så man kan få sin nattesøvn og planlægge ordentligt hvad der videre skal ske.

Charlotte er medlem af EHS-Foreningen (herunder Netværkslisten, men endnu ikke denne mail-gruppe). Hun har kendt til EHS i ca 3 år, men de seneste par måneder er det taget voldsomt til. Hun er faktisk nu havnet i et fremlejet annex, som senere skulle vise sig at være mindst lige så EMF-belastet som den oprindelige lejlighed. Hun har nu næsten alle de EHS-symptomer, som hjertet kan begære (undskyld ironien), og ofte varer det til ud på natten.

Charlotte fremstår ud fra vores 53 minutters telefonsamtale som et overbevisende sympatisk, fintfølende og fornuftigt menneske, med "værdierne på rette sted". Behagelig og rolig at tale med, til trods for den særdeles belastende situation og lidt gråd i stemmen. Et menneske jeg formodentlig ville synes var en glæde at have som logerende, hvis jeg ellers havde et ekstra værelse, men ak. Inden for få dage kommer jeg sandsynligvis til at møde hende personligt for at foretage målinger ved hendes nuværende bolig.

Charlotte har haft en karriere med familieterapi samt forskellige former for alternativ behandling. Hun har to voksne døtre der er flyttet hjemmefra. Lever sundt og økologisk. Med meditation, uden rygning.
Hun har bil.
Hvis du har mulighed for at tilbyde husly, skriv da gerne til mig på e-mail eller sms/ring på tlf. 71 79 40 20. Så vil jeg straks videreformidle kontakten, hvis det er dig der har det bedste at byde på. Dette behøver ikke nødvendigvis være beliggende i Nordsjælland.
---------------------
Det er en special tidsalder vi lever i, politisk og teknologisk. Nogle sensitive mennesker må åbenbart bære en smertefuld byrde, for at resten af menneskeheden kan opnå oplysning og indsigt. Samt at kunne skelne sandheden fra løgnen. Lad os sende de varmeste tanker til dette menneske, samt til andre der gennemgår det samme mareridt lige nu. 
🙏
Venligst, Christian
8 Danmarks Økologiske Jordbrugsfond
Vi samlede jo over 50.000 kr. ind til køb af aktier i den fond.
Hvis du er interesseret, kan du læse om, hvordan det går – det går godt.
De tager stadig imod, at man køber flere aktier.
Der kan studeres i de 2 link, hvori der igen er flere link.

Fonden stiftet af Økologisk Landsforening og Danmarks Naturfredningsforening.
Fonden har datterselskabet Dansk Økojord A/S, der står for investeringerne.

Dansk Økojord A/S opkøber konventionelle landbrug og forpagter jorden til landmænd med krav om, at produktionen bliver omlagt til økologisk produktion. Forpagterne skal desuden efterleve en række krav til eksempelvis klimahandlingsplaner og natur-og vildtplejeplaner.m.m

Læs meget mere om os her
Åbne Aktionærmøder
Dels på grund af Corona og den deraf anderledes generalforsamling, dels vores ønske om at være i tæt dialog med vores aktionærer, så afvikler vi 2 aktionærmøder i september. På disse møder vil der være rig mulighed for at drøfte alt relevant i forhold til selskabet, herunder en drøftelse af vores videre udvikling, samt hvorledes vi tiltrækker flere investorer. Møderne afvikles som ” åbne” møder dvs. her er rig mulighed for at invitere naboen, kollegaen eller onkel med.
Møderne er:
3. september kl. 17-20 hos Danmarks Naturfredningsforening,
Masnedøgade 20, 2100 Kbh. Ø
14. September kl. 17-20 hos Kolding Uddannelsescenter,
Ågade 27, 6000 Kolding
Deltagelse kræver tilmelding; skriv blot til kim@jordbrugsfond.dk, med klar tilkendegivelse om hvilket sted du/I ønsker at deltage.
https://jordbrugsfond.dk/presse-nyheder/

9 Det svenske Steinerblad 2020-2 
Bladet er på 48 A4-sider. Masser af læsestof nede i linket.
Antroposofiska Sällskapet kontakt@antroposofi.nu

http://www.antroposofi.nu/fileadmin/dokument/forumfiler/2_2020_forum_antroposofi_webb.pdf

10 Undernaturernes væsner og med hvilke kræfter
I en frågestund tecknade Steiner denna schematiska bild:

• Astralvärlden – Lucifers område – Ljuseter - Elektricitet
• Nedre Devachan – Ahrimans område – Kemisk eter - Magnetism
• Övre Devachan – Azuras område - Livseter – Förskräckliga förstörelsekrafter

Steiners framställning visar hur väsen som tillhör olika element eller eterarter förvandlas i det undersinnliga till motståndskrafter med olika verkningar. Detta är förmodligen en parallell till Steiners beskrivning av onda väsens ursprung och plats inom evolutionen:
Ju högre väsen som ”faller ur den rättmätiga utvecklingen”, ju mer skada har de makt att utöva.
Fra det nævnte svenske blad side 29.
De skrækkelige ødelæggelseskræfter er vel atomkræfter?

Med venlig hilsen
Lars Mikkelsen
Mød Biodynamisk forbrugersammenslutning på facebook og spred budskabet til dine venner under følgende link
https://www.facebook.com/Biodynamiskeforbrugere/
https://biodynamiskeforbrugere.dk/
Vores mailadresse:
lars@t-mikkelsen.dk

No comments:

Post a Comment