Jul 2, 2020

🎪🤹‍♀️🤥 ~ Departementschefens afgang løser ikke Forsvarsministeriets tillidskrise (OLFI) ~ | Blogger: [🐇KYS, MEDSØSTRE & BIMBOER - MEN INGEN ÅNDSMENNESKER! IKKE SET SIDEN DEN SVENSKE REGERINGS-RÆVEKAGE BLEV DANNET AF USERIØSE POLITISKE 'QKVINS' TALENT-PULJE SAMT PROVO-PERNILLE👯‍♀️] ... Undskyld! Men jeg er ved at være trææææt af, vores folkevalgte entertainment af cirkusartister eller showfolk, især de kvindelige regeringsmedlemmer, er BORGLAMME og blot er "kransekagefigurer" i en gammel mandspræget "nye verdensorden"... I en meget kort fase i mit liv, var jeg en del af militæret... Nærmere bestemt, Militærpolitiet eller som pluto-pilot, (K9) på Flyvestation Værløse (Karup). Har været heldig, at bevogte Forsvarskommandoen (FKO). Som MP'er ved Flyvestation Værløse (NATO Redeployment Base-mobiliserings- flyveplads), har jeg personligt beskyttet og besøgt NATO's forsvarskomando (underjordiske Vedbækbunkeren) som nu er flyttet til CAOC Finderup. En del politiske (mørkelagt) VIP's lettede og landede på Flyvestationen, set en del tophemmelige ledere som susede igennem her, da det var hot (haft et par Lockdowns uden at bruge mit våben, heldigvis). Men, hvis jeg skal være helt ærlig, sker der INTET, i forhold til andre (udenlandske) militære anlæg. Vi er et meget lille land, men dog kan jeg med garanti sige, at PET, DIIS, FE, Terma A/S, Arktisk Kommando, DTU Space (m.fl) har (snablen) dybt, dybt begravet nede i de udenlandske (MI6, CIA, Mossad's) militære- og efterretningsvæsen (det militær-industrielle kompleks ). De er få, men Falske Flag begivenheder, er sket på dansk jord. Norge, kommer dog på førstepladsen, dernæst, Sverige (FF Ops)... Med filmen "Stay Behind - Min farfars hemmelige krig" og Ole Dammegårds omfattende research omkring hans egen danske far, der var hemmelig agent i CIA, så, kan du selv lave din egen - Ultimate Dot Connector...💣PS: Måske var Terrorangrebet den 22. juli 1985 i Danmark udført af "rigtige" terrorister, men der er så mange som stiller spørgsmål ved Terrorangrebene i København 2015 (som ligner 1985 til forveksling)... Terrorangrebene i Norge 22. juli 2011 er 100% et Falsk Flag, samt Angrebet i Stockholm 2017... |



En ny minister i manegen


KOMMENTAR: Hun var vred, ville rydde op og var ikke bange for at fyre chefer. Men efter en række interviews i andre medier, en handleplan med 10 punkter, flere møgsager og et åbent samråd onsdag i Folketingets Forsvarsudvalg tror de færreste på, at forsvarsminister Trine Bramsens lovede oprydning i svindel, magtmisbrug og råddenskab bliver andet end symbolsk. Den politiske opposition skræmmer ikke.



Departementschefens afgang løser ikke Forsvarsministeriets tillidskrise


ANALYSE: Man kan læse meget ud af udnævnelsen af Forsvarsministeriets departementschef til ambassadør i Berlin. Det opsigtsvækkende karriereskifte løser et voksende problem for forsvarsminister Trine Bramsen, men rejser samtidig en række ubesvarede spørgsmål. For ministeren består hovedproblemet, og det er stadig manglende tillid til sit ministerium og til forsvarschefen. 


No comments:

Post a Comment