Jun 7, 2020

🥳🤴🎂 ~ Tillykke med de 51 år, H.K.H. Prins Joachim! Fra Guds KongePrins med Succes til total Fiasko? (SoTW) ~ | Blogger: Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, der mod alle odds, gav mig en mere positiv indgangsvinkel til Prinsen, grundet hans samtaleemne i Euroman engang, der beskrev metafysisk (årsagsforhold) eller Aristoteles betegnelsen "den første filosofi" eller teologi, om man vil... Siden da, er hans popularitet, dalet DRASTISK... 👎🦹‍♂️Her er bare et par eksempler ud af MANGE "bad deeds"👎🦹‍♂️... Joachims fede fidus, solgte det 42 millioner kroner gældsplaget underskudslot, Schackenborg i 2014 og frasolgte også sine rige jorde i Sønderjylland og fik 100 millioner i CASH, sponsoreret og købt ud af hans rige venner - Magteliten - nogle af de 423 danskere, der styrer landet... Kunne sidenhen få gratis feriebolig på Schackenborg Slot. Det betød også, at der blev råd til prins Joachim og prinsesse Maries nuværende luksuspalæ i Klampenborg på 344 kvadratmeter, som de betalte 34,5 millioner kroner for... Underskuddet er igen vokset hos fødevarevirksomheden De 5 Gaarde, der er ejet af Prins Joachim og en række godsejere. De 5 Gaarde efterlader sig stribevis af ulovligheder bad sig, mens Prinsen, som ikke må være Konge og skidesur, ligesom Christian Kjær, og bøjer loven om apanage, smutter til Frankrig, ulovligt, med millioner med sig og nu hjemvendt, og igen rejst, pryllet engang af PAPA!... Kong Frede er jo ikke bedre med sin luksus knaldhytte i Verbier og tophemmelige møder med militæret og ulovlige aftaler med Eliten på jagter i Gribskov... Foruden hjem i Schweiz, Paris, Schackenborg Slot i Sønderjylland, Amalienborg, Fredensborg Slot, Marselisborg Slot, Gråsten Slot, luksuspalæet i Klampenborg og Kongeskibet...Læste engang, det koster mellem 500-700 millioner for skatteborgere at oprette Kongehusets velstand om året og det er jo småpenge, i forhold til det engelske, men danskerne vil gladeligt skære Deres hånd af for at bevare de Royale bånd til Dannevang - for at opretholde den søde "drøm" af det uopnåelige. Men, hvis det kan få os danskere glade i låget og væk fra depression og angst, at se på kunstige "smil", og ikke afdække selve sandheden ved eller bag de facader, vi får lov at se i billedbladene, so be it!... 🤔Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal?...🙋‍♂️PS: Meghan og Harry er flyttet til hertugindens fødeland USA og frasagt sig ALLE forpligtelser af hemmelighedskræmmerier og beskyttelse-doktrin over britiske eller engelske monarki. Må sgu tage hatten af for dem, i modsætning til det danske 1000-årige umoderne traditioner og Kongehuset, som er dybt, dybt imprægneret og afhængige af Den Danske Frimurerorden, politiske elite, banksters og gådefulde symboler... |


Blogger: Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. 

Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kronprins Frederik til ansvar ligger hos dronning Margrethe, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning.

Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation(BT, information m.fl.) og de få som 'tør' kritisk journalistik.



Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden.

Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen.

Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Dronning Elizabeth II er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. "Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den"...

No comments:

Post a Comment