Jun 30, 2020

🤥🙅‍♀️🚴‍♂️~ Tidligere Riis-direktør: 'Jeg havde ingen frihed - ikke engang et kreditkort' ~ | Blogger: [👉I et storhyldende Danmark, fejrer vi alle Wozniacki's udtræden, over cykelhelten Fusker-Bjarne Riis, som vi bare skal lære at kende, og ønsker at lave historien om, med et hav af "skønhedsportræter" i B.T.👈] ... Kan du huske den korruptramte Oleg Tinkov og Bjarne Riis alias kaldet "The Eagle" fra Herning i ordkrig over den måde, Tinkoff-holdet blev kørt på og hans doping?.. Måske skulle man spørge sig selv om, hvor meget vidste Hr. Riis-fis om Mr. Tinkovs svig og hans anliggender?... Min far cykler indendørs med den nu gamle Jørgen Emil Hansen, verdensmester i landevejscykling og det er ikke småting, der bliver snakket om, også omkring hvor plumrådden Bjarne Riis og hans bedårende brud, Anne Dorthe Tanderup er (rygter)🤐 og jeg har IKKE længere fidus, til den mand, som i overhoved. Tænk, at hans børn, vidste ALT. Fatter det ikke!... 🤔Hvordan Dannevang er blevet så pilråddent og det eneste vi tænker på er, "begæret" - opnå eller være nummer #1🥇 i alle sammenhænge og vi svindler med alting, for at kunne "tilhøre, tilpasse og tilvænne" os "snobberiet" af resten af den uopnåelige "elite" der har penge som græs, magt og vælde... 👪Min familie har ALTID været mental og resourcestærke nok til ikke, at lade sig underkaste "De riges paradis" af grådighed eller griskhed og vi har ALTID, levet efter tæring efter næring-princippet... Alle mine nærmeste familiemedlemmer er eller har været ledende skikkelser i deres respektive erhverv og jeg selv, har bl.a. været IT-Projektmanager, både i et multi international amerikansk selskab og største bank i Norden, i en kort periode, indtil jeg gik ned med stress, daglige slåskampe med 1st, 2nd, 3rd level ledere og grundet vanvittige kuldsejlede it-projekter. Har haft en del andre stillinger, men har (sikkert) stukket næsen for langt frem og fået skåret den af, en del gange, fordi jeg sagde min mening i et højere rangerende hierarki i de narcissistiske og egocentriske kastegrupper, hvor man skal holde kaje og føje alt, og hvor penge og positioner, er mere vigtige, end individet og dens udvikling. Er vi bare alle sammen så snothamrende forkælet folkefærd, der lever efter hvor mange penge, titler eller materielle goder vi "ejer" og efter "Survival of the fittest", (de bedst tilpassedes overlevelse) evolutionens selektionsmekanisme, hvor man ikke kan få NOK og mere vil have mere? Det samme gælder dem, som lever på velfærdsstaten, som en "planlagt" overlevelsesstrategi... Gud nåde og trøste os alle, hvis vi ikke snart vågner op til dåd... |


Kilde (BT.dk)

Christa Skeldes jobtitel var 'administrerende direktør', men hun erkender, at det var mere af navn end af gavn.

»Jeg havde ingen frihed. Jeg havde ikke engang et kreditkort. Så man kan sige administrerende direktør for hvad? Alle de her beslutningerne blev taget henover hovedet på mig,« siger hun.

Til Feltet.dk fortæller hun nu om sin korte periode som direktør hos Bjarne Riis' cykelprojekt Virtu Cycling,

I februar 2017 blev Christa Skelde i første omgang ansat som mentalcoach for både herre- og kvindeholdene Team Veloconcept Women og Team Veloconcept, hvorefter hun i april blev administrerende direktør for begge.

No comments:

Post a Comment