Jun 24, 2020

👑🎖️🦨 ~ Prins Joachim's gylletank stinker stadig: De 5 Gaarde's underskud, 100 mio. Schackenborg redningskrans, særlig sagkyndig skånejob hos Forsvaret, 3,8 mio. Apanagesnyd, og aldrig søgt job som forsvarsattaché 2,5 mio. som Oberst, hvor fem andre ansøgere blev smidt ud af ligningen ~ | Blogger: [👉To Protect The Untouchable Society - The Danish Order of Freemasons - Monarchy of Denmark👈] ... Prins Joachim er Danmarks royale boligkonge og snydeprins, på moder jord (beklager siger tingene som de er og jeg ser det efter mange års forskning) .... Med magtvenners redningsaktion for Joachims privatøkonomi, AllesLandmoder Mette-mus og skyggeregeringens beskytteleseklasual, Det danske frimureriske dominans og 1000 år ældste kongehus i verden med hemmeligheder, som aldrig kommer frem, kan vi måske BEGYNDE at forstå, hvorfor Kongehuset slipper afsted med A-L-T.?.... Måske b.la fordi, at H.M. Dronning Margrethe 2. og Committee Of 300 (måske verdens mægtigeste magtelite, nu censureret), hvor Dronningen og Anders Fogh Rasmussen, figurerer på listen og Dronning Margrethes bedstefar, kong Christian X., og hans nærmeste familie, afsløres i et nyt forskningsprojekt som nær ven af topnazisten og jødehaderen Christian Frederik Schalburg... Desuden minder Dronningen og det danske Kongehuset, som har aner til det engelske Kongehus' stamtræ os om, de andre magthavere, der forsvarer deres privilegier og positioner, når hun selv, fortrænger klimaforandringernes radikalitet for at bevare sit eget verdensbillede, monarkiets metafysik og Frede, gå imod sin Moder... Det er tankevækkende, at det altid er de superrige som får audiens i Kongehuset ...Gud ske tak og lov!, Joachim og familien har forladt Danmark, igen. Sikkert, med en stor posse penge... 🤔Er Kongehuset, det sidste tabu i Folketinget❓ Under enevælde, parlamentarisk immunitet og rigdommen, er Kongehuset repræsentativt for befolkningen❓... 💭Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal?.. 🙊Hvis vi anfægter troværdigheden og om Dannevang har brug for Kongehuset, anklages vi for at være fordømmende, illoyale, uden fædrelands- kærlighed og borgerdyd... |



Eva Flyvholm og Søren Søndergaard fra Enhedslisten undrer sig over måden, prins Joachim er blevet ansat som forsvarsattaché af Forsvarsministeriet, og han mener ikke, Mette Frederiksen giver klare svar. ~ B.T.

(Repost&Reblog) Committee Of 300 - Verdens mægtigeste magtelite? Konspirationsteorier - April 1, 2015
https://www.avisen.dk/dansk-topnazist-var-elsket-af-kongehuset_10495.aspx
http://www.illuminatimembers.com/illuminati%20members%20list.html
https://web.archive.org/web/20191202022157/http://www.illuminatimembers.com/

https://www.conspiracycircle.com/membership-list-of-the-illuminati-committee-of-300/



Blogger: Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. 

Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kronprins Frederik til ansvar ligger hos dronning Margrethe, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning.

Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation(BT, information m.fl.) og de få som 'tør' kritisk journalistik.

Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden.

Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen.

Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Dronning Elizabeth II er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. "Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den"...

No comments:

Post a Comment