May 22, 2020

🗣️⚔️🏳️ (You can't make this stuff up) Regeringen misbrugte den sundhedsfaglige rådgivning, da den lukkede Danmark ned i marts 2020 (SoTW) ~ | Blogger: [👉VELKOMMEN TIL OPLYSNINGSTIDEN: I al almindelighed og "især" i krisetider, stiger tilbøjeligheden til at ty til konspirationsteoretiske narrativer og forklaringer, da der er en mangel på "sikker viden". 2020 er bruddet med flere århundrede magtmonopoler, eller absolutismens tidsalder, der har skabt så dyb mistillid til alt, hvad der har med (politisk) kult-sekt-denomination-kirke, at gøre👈] ... Mange forbinder konspirationsteoretikere med skøre og paranoide kældermennesker. Men teorierne skal faktisk tages alvorligt... 👀KIK DIG OMKRING!👀... Det er blevet et STORT problem, at vores fine og ophævede autoriteter; medierne, forældre, lærere, læger, præster, psykologer og naturvidenskabens forskere, ikke kan svare på livets mest fundamentale spørgsmål, som presser sig på i nutidens vestlige civilisation... Lev ikke i fortiden, drøm ikke om fremtiden, koncentrer dit sind om nuet, siger man i de spirituelle esoteriske kredse, men hvad nu hvis 'nutiden' er PILRÅDDEN!?? Jamen, så er det vigtigt at huske, at A-L-T, det vi lærer og bliver gode til i ét liv, eller ryger i det "spirituelle fængsel" for, tager vi med os ind i det næste liv. Det er "bevidstheden", der overlever den fysiske død. Bevidstheden er totalsummen af menneskets tanker, følelser og vilje. Det, der dør, er den fysiske krop. Stoffet gives tilbage til naturen og indgår i det store kredsløb eller naturens genbrug... Vi skal prøve at leve alle slags liv, både som rig, fattig og midt i mellem. Vi skal være slave og hersker. Vi skal være undertrykker og den der er undertrykt. Vi skal være mordere og ofre. Vi skal have det let, og vi skal kæmpe. Vi skal leve både med og uden religioner, i krigstid og fredstid, og under forskellige politiske regeringer og overbevisninger. Vi skal prøve at leve som både mand og kvinde, som tyk og tynd. Vi skal have forskellige seksualiteter og forskellige præferencer i partner. Vi skal leve forskellige steder i verden, og vi skal prøve både at have i overflod, og at leve i fattigdom. Og ikke kun en gang. Om og om igen. Med nye og udvidede variationer hver gang... ⏰ PS: Lige nu, ville jeg ikke være inde i hverken Heunicke, Brostrøm, Mølbak eller Frederiksens sjælekroppe, fordi, når først folk ønsker, at finde sandheden, så kommer det ENORME spirituelle paradigmeskifte og revolution, som alle vi andre, venter på. Danskerne kan måske ikke vælte karmaloven og skæbnen er fastsat i en multidimensionel tidslinje, men vi kan med udvidelse af individuelle bevidstheder, skabe en 'BEDRE' verden, plads til (ægte) fællesskab, solidaritet og broderskab... Som Werner Erhard sagde engang; Hvordan skaber vi en verden, der virker for alle?... |

shorturl.at/FHMS3

MINUT FOR MINUT
21.40

'STATSMINISTEREN HAR TALT DIREKTE USANDT TIL DANSKERNE'


Dokumenter i forbindelse med nedlukningen af Danmark, som Jyllands Posten har gennemgået, sår tvivl om baggrunden for regeringens beslutning.
Statsministeren sagde ifølge avisen flere gange, at det var på myndighedernes anbefaling, at man lukkede samfundet ned 11. marts. 
 
- Det her indikerer, at statsministeren har talt direkte usandt til danskerne, siger politisk ordfører Sophie Løhde (V) til Jyllands-Posten.

Sundhedsminister Magnus Heunicke siger til avisen, at beslutningen dengang blev truffet ud fra en 'samlet vurdering'. 

shorturl.at/gBCR4

shorturl.at/jsCVW

shorturl.at/eAGRY
shorturl.at/aCIN4

No comments:

Post a Comment