May 25, 2020

🗽 ~ 💗 Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK 💕 ~ | Blogger: [👉"Se den forbudte video, flere gode coronaråd, stigende kritik af regeringen" ~ May Day👈] ... ☝️ PS: Demo 5. juni med SammenForFrihed2020... |


Kære venner
Vi håber, I stadig er ved godt mod!

Kritiske røster høres i højere grad. Folk er ved at vågne af chokket. Flere og flere begynder at se, hvad der ikke giver mening og taler om det. Regeringen vil ikke høre, men det bliver den stille og roligt nødt til. Skjulte dagsordner og dokumenter dukker frem, og snart vil puslespillet blive samlet.

Her får I lige nogle tal: Ifølge WHO resulterer sæsoninfluenza alene på verdensplan i 3-5 mio. alvorlige sygdomstilfælde med hospitalsindlæggelse, og 290.000-650.000 dør af influenza hvert år! Til sammenligning er der nu 345.000 døde i verden - mange ja, men ikke alarmerende.

Hvordan statistikkerne gøres op, er et andet spørgsmål. I Italien hører vi, at alle, der er døde de sidste 2 måneder, får skrevet coronavirus i dødsattesten.  Så der er grund til at holde et kritisk øje med tallene og statistikkerne, før vi sender panikken videre. May Day følger her op med flere kritiske artikler, som I kan citere fra eller linke til. Vi må holde øje med demokratiet og vores rettigheder, at de ikke glider os af hænde!

May Day afholdt generalforsamling den 17. maj, og bestyrelsen fortsætter uændret med Mads Wedel-Ibsen som formand og Liliane Elbek som kasserer. Tre suppleanter blev valgt. Se referat og årsberetning her.

Sygdom/sundhed
Den forbudte video
Her er den video, som Google er mest hidsig med at fjerne, og derfor kan den ikke længere findes på en Google-platform. Hvad er det, du ikke må se eller vide? Den amerikanske forsker Judy Mikovits fortæller en uhyggelig historie om udvikling af farlige vira, om fængselsstraf og falske anklager og korruption. Er hun en ægte whistleblower, eller er det "bare" konspiration? Eller er der nogen, der virkeligt konspirerer for egen vindings skyld? Døm selv. (May Day har hjulpet med danske undertekster.)
Sundhedsmyndighederne har IKKE anbefalet nedlukning
Et uskønt forløb tegner sig af hele nedlukningsprocessen, som Mette F. satte i værk. Ifølge Sophie Løhde (V) indikerer forløbet, at "statsministeren har talt direkte usandt til danskerne", skriver Jyllands-Posten. Venstre kalder Mette F. i samråd. Mette forsvarer sig ret upræcist her.
Big Pharmas indflydelse i Bruxelles
Har Big Pharma nogen indflydelse på EU's regulering af medicin og lægemidler? Mon ikke! Med enorme lobbybudgetter påvirker industrien topfolkene i EU. Men ikke nok med det: industrien sidder også med ved temmelig mange borde og kan dermed direkte påvirke lovgivningen. Den europæiske antilobby-forening Corporate Europe Observatory har i 2019 udfærdiget en grundig rapport om emnet. May Day har oversat konklusionerne.
Nyt fra Vitalrådet!
Claus Hancke skriver: "Dette nyhedsbrev er det første om nogle af de faktorer i vort miljø, natur, omgivelser og kost, som kan optimere vort immunforsvar og dermed reducere risikoen for alvorlig Covid-19 sygdom."
En kritisk kommentar fra Peter Gøtzsche
Han siger bl.a.: "Sverige lukkede ikke samfundet ned. Sverige har haft 225 døde per million, men det kan ikke bruges som bevis for, at de drastiske foranstaltninger i Danmark fungerer. Der kan være mange andre forklaringer, f.eks. har Sverige mange flere indvandrere, og dødeligheden er høj blandt disse og andre minoriteter. Vi er nødt til at vente et par år, før vi kan sammenligne Sverige og Danmark, også fordi de må have meget mere flokimmunitet i Sverige, fordi virusset har fået lov til at sprede sig i højere grad. Det betyder, at svenskerne er bedre beskyttet, når den næste bølge af coronavirus rammer os."
Det er et overgreb på patienterne at udelukke alternativ behandling mod coronavirus
Mette Mitchell, homøopat, siger: "Billedet af den farlige alternative behandler, der snyder patienterne med nyttesløse ritualer til overpriser og afholder patienterne fra at søge råd fra deres læge, er en pinlig karikatur, der udstiller myndighedernes uvidenhed og uvilje i alt hvad der rager uden for tekstbøgerne. Og det er også direkte usandt."

Nyt studie i kinesisk malurt
Et amerikansk selskab indleder samarbejde med tyske og danske forskere om at undersøge kinesisk malurt som mulig behandling mod den nye coronavirus. Kinesisk malurt er i dag et vidt udbredt malariamiddel og var det næstmest potente urtemiddel mod Sars-CoV i 2005.
Madagaskar sælger Covid-19-kur, der virker
I et eksklusivt interview i fransk tv forsvarede Madagaskars præsident Andry Rajoelina sin positive omtale af et kontroversielt hjemmelavet middel mod Covid-19 på trods af mangel på kliniske forsøg. "Det virker rigtig godt," sagde han om urtedrikken Covid-Organics.
Forskning i midlet er nu sat i gang via crowd funding.
Taxamandens klumme: Erik O. Andersen og hans krøllede historie
Taxamanden, med det borgerlige navn Jesper Grundwald – mangeårig journalist både hist og her – har lavet dette hjertevarme portræt af murer, musiker, May Day-medlem, (suppleant) og tidligere alkoholiker Erik Ove Andersen. Erik vil afholde en alkoholkonference i efteråret, hvor den engelske helseguru Patrick Holford er på programmet. Mere om det senere.
Godt nyt fra et lille hospital i Texas
Hospitalet har fundet en måde at redde deres coronapatienter på, så ingen er døde. Du kan høre om behandlingen på denne video (engelsk).
Erhvervslivets rolle under krisen?
Det private erhvervsliv var med til at drive statens coronaberedskab, og eksperter efterlyser mere åbenhed om erhvervslivets rolle i statsindkøb for milliarder. 
Ny forskning i relation til D-vitamin og Corona
Dr. Med Henrik Hey er overlæge på Vejle sygehus, ekspert i D vitamin og osteoporose og fortaler for daglig anvendelse af såvel D3 vitamin som K2 vitamin og god fiskeolie forebyggende. Overlæge Henrik Hey har været med til at gøre en stor forskel, og han har taget mange kampe med Sundhedsstyrelsen for at få dem til at anbefale og anvende naturlige vitaminer og næringsstoffer såvel forebyggende som i behandlingen af sygdomme. Læs her, hvad han mener om D-vitamin og coronavirus. 
I England undrer man sig også
England har ligesom resten af verden fulgt den samme model med nedlukning af samfundet. Deres nedlukning skete dog, EFTER at virussen var blevet nedgraderet til en normal influenzavirus med det forventede antal døde som ved hvert års influenza. Videoindslag her om, hvorfor nogen undrer sig i England.
Vaccination
Gates/Faucis nye coronavaccine er yderst skadelig
Fauci var så sikker på sin vaccine, at han sprang flere sikkerhedsstadier over i testfasen. 15 mennesker var frivillige prøvekaniner, og 3 (20) pct. af dem blev alvorligt skadet. Var det den vaccine, som skulle ud til 1,5 mia. mennesker? (engelsk)
Gates bestikker parlament? 
Efterretninger påstår, at Bill Gates har tilbudt Nigerias Underhus, House of Representatives, 10 mio. dollar i bestikkelse for at hastevedtage en lov om tvangsvaccination. Loven skulle omgå normale vedtagelsesprocedurer. Bill Gates svarer igen her. (engelsk) 
EU-dom: Sammenhæng mellem vaccine og sklerose
Det er muligt for en fransk familie at bevise, at der er sammenhæng mellem en vaccine fra Sanofi Pasteur mod hepatitis B og sygdommen sklerose. (Artiklen er fra 2017, og vi har ikke kunnet finde det videre forløb med familiens retssag.)
Miljø/GMO
Mad til bierne
Vil du gerne have bier i din have? Læs her om, hvordan du kan hjælpe dem med både mad og husly, så du har masser af bestøvere til dine afgrøder.


Skærme/elektrosmog
Løgnene må stoppe - opløs ICNIRP
Det ansete online-medie Microwavenews gør op med ICNIRP og den svenske strålingsmyndighed: De misinformerer, udelader vigtige videnskabelige rapporter og vurderer videnskabelige rapporter med bias, selvom de bliver irettesat. Hvordan kan vi have tillid til informationerne, når politik "overruler" videnskab?
I Hamlet var noget "råddent" i Danmark
"Unfortunately, we must now conclude that something also is rotten in the state of Sweden. The 'ghost' here is in the form of a hidden political agenda - to one-sidedly stimulate economic growth - of the current government and its Prime Minister, risking our common future. Business as usual rather than precaution, money now rather than protection, greed instead of need, turning a blind eye instead of facing the harsh truth. But there is no carpet big enough to hide the questions about cell phone radiation, health, and biological impact." Prof. Olle Johansson skriver til den svenske statsminister (engelsk). 
Mange steder i verden stoppes 5G for at undersøge sundhed og sikkerhed
5G er blevet stoppet i Slovenien, mens man undersøger mere om påvirkingen på helbredet. Over 180 byer i Italien har vedtaget stop 5g-resolutioner, og adskillige byer i USA har gjort det samme.  Følg med i hvad der sker med 5G over hele verden her (engelsk).

Overvågning/rettigheder
Stærk appel fra Den katolske Kirke
"Fakta har vist, at under påskud af Covid-19-epidemien er borgernes umistelige rettigheder i mange tilfælde blevet krænket, og deres grundlæggende frihedsrettigheder, herunder udøvelse af frihed til tilbedelse, til frit at ytre sig og til fri bevægelighed, er blevet uforholdsmæssigt og uberettiget indskrænket. Folkesundhed må ikke, og kan ikke, blive et alibi for krænkelse af millioner af menneskers rettigheder overalt i verden, for ikke at tale om at fratage de civile myndigheder deres pligt til at handle klogt for det fælles bedste."
Italien: Sandheden om corona og den store løgn
Et medlem af parlamentet retter en sønderlemmende kritik i parlamentet mod dets love, WHO, Gates, rettigheder, mm. Danske undertekster.
Altinget: Statsministeren spiller hasard med folkestyret under coronakrisen
Indvendinger imod den vidtgående hastelov og den pludselige grænselukning affejer statsministeren med, at det er en "politisk beslutning", som hun ikke skal begrunde. Coronakrisen har udløst en militarisering af dansk politik, skriver Lars Trier Mogensen
Da coronakrisen gjorde TV 2 og DR til statsmedier 
En mailkorrespondance med Kulturministeriet og de to selvstændige public service-medier viser, at Kulturministeriet i en telefonsamtale meddelte dem, at de skulle sende størstedelen af de medarbejdere, der ikke lavede nyheder, hjem. Den ordre har ministeriet ikke hjemmel til.
Forskningsprojekt: Magten flytter væk fra Folketinget
Ministerier, styrelser og organisationer overtager i stigende grad magten til at udstede regler, mens Folketinget er sat under pres. Sådan lyder en af konklusionerne på et nyt forskningsprojekt, skriver Berlingske. (Udgivet i bogen: Når embedsmænd lovgiver) Projektet er udarbejdet af fire førende danske eksperter i forvaltning og forfatningsret.
- Folketinget er på lange stræk sat fra bestilling. Magten siver fra de folkevalgte, og det er et alvorligt demokratisk problem.... 
Sammen for frihed
Den 12. marts vedtog regeringen og folketinget en ændring af epidemiloven, som åbner for indgreb i flere af danskernes grundlovssikrede rettigheder: Den private ejendomsret, retten til at forsamle sig, retten til at drive frit erhverv og den personlige frihed. Offentligheden har ikke på noget tidspunkt set dokumentation for, at der skulle være tale om en ekstraordinær krisesituation, lød oplægget fra arrangørerne af lørdagens demonstration. Alle indlægsholdere blev filmet. Se især højesteretssagfører Carsten Lang-Jensens indlæg 26 min. henne, hvor han redegør for regeringens brud på Grundloven.
Vil du om bag flere kulisser?
Oprindeligt var ideen med internettet at støtte den frie meningsudveksling. Men i stigende grad sker der regulering, og indslag fjernes under påskud om "fake news" eller "overtræder fællesskabsregler". Hvorfor? I middelalderen ville udsagn om en rund jord være fake news, men eftertiden er blevet klogere. Bare ikke mht. at stemple det, som et (herskende) flertal er enige om er "forkert". May Day opfordrer til fri meningsudveksling om alt, hvad der ikke er skadeligt. Luk kun det ned, der er kriminelt eller opfordrer til kriminalitet ifølge loven, men bevar friheden til at tænke og sige, hvad vi vil. Her kan du se nogen af de videoer, som "fællesskabet" har fjernet (læs: som kunne få dig til at tænke mere over tingene). Vi garanterer ikke mod vanvittigt indhold, men har tillid til, du bruger din sunde fornuft. (Og gå til denne side, hvis du vil udfordre Facebooks censur.)
Blue pill people - de sluger hvad som helst
Hvilken type er du? Lidt humor på falderebet.


No comments:

Post a Comment