Mar 18, 2020

👑 ~ ‘Tankeløst og hensynsløst’: Dronningens stærke appel om coronakrisen ~ | Blogger: [🤜Verdensalt har ikke noget imod Kongehuset eller Eliten eller Staten, men vil IKKE holdes for nar🤛] ... Vi må ikke tale NED eller IMOD Kongehuset eller Staten Regeringssoldater og Eksperter eller Kendisser m.fl... Vi må KUN snakke om solstrålehistorier; der hvor vi alle sidder rundt om bålet og synger sange og ryger hashtobak og velsigner hinandens dårlige selvværd og traumer, såsom "Kumbaya my Lord" eller "Tag mig med til Joanna", der hvor den nye general- sekretær i Red Barnet bor og skaber positive ring af kærlige minder til Helle Thorning, som også er korrupt??... PS: 💌 Lad os sende så meget LYS og KÆRLIGHED på magteliten og Deres råddenskab, at "korruptionen" forsvinder, som dug for solen og en selvforstærkende effekt får dem til at se, at PENGE, MAGT og KONTROL af folket, er DØDE materielle ligegyldige ting, og ikke alt - ubetinget kærlighed, næstekærlighed og barmhjertighed - er.. So be it and so it it...💖 |Kilde (pov.international)

CORONATALE // KOMMENTAR – Dronningens direkte og helt usædvanlige tale om Coronakrisen bragte hele hendes autoritet som statsoverhoved og landets fælles samvittighed ind i stuerne hos danskerne: Hun understregede tydeligt, at de, som ignorerer smittefaren, ikke har forstået situationens alvor og handler tankeløst og hensynsløst


Kongehuset er en institution, som i pagt med sin traditionsbundne natur træder frem for befolkningen på forudsigelige tidspunkter og efter faste ritualer.

I sin regeringstid har Dronningen gjort nytårstalen, der i det små begyndte under Christian X, til et indiskutabelt nationalt samlingspunkt.

Herudover taler Dronningen smukt og favnende i forbindelse med indvielser og fejringer af stor national betydning. I helt særlige situationer kan der blive udsendt en skriftlig meddelelse fra Dronningen, som den hun udsendte om coronakrisen den 12. marts. (LÆS VIDERE)

No comments:

Post a Comment