Mar 14, 2020

💚 ~ Nyhedsbrev fra Biodynamisk forbrugersammenslutning ~ | .. Biodynamisk nyt i 8 pkt... | Blogger: [⚠️Vigtig Nyhedsbrev🙏] ... OG som Torkil (via et FB opslag på Sisterhood Of The Rose - Denmark) med Biodynamisk og Steiner-inspirerede opskrifter, som SoTW fortolker det; - Vi skal passe rigtig meget på ikke, at blive (helt) opslugt af Autoritære Propaganda Signaler, af Frygten- og EM-stråligens Mørke Entititeter, samt Vaccine-monsteret og lade virussen gå sin gang... 👆 PS: "Når vi husker ordet, 'Corona' betyder det 'Krone', gennemgår vi en radikal proces for at sikre, at tidens 'mønster' forbliver accelereret for at gendanne Balance og Bevidsthed i hvert hjerte. Når hver enkelt af os genvinder kraften i vores Kroner, tager vi tilbage tronen i Himmelens rige fra et mønster af ubalance og ubevidst afhængighedscyklus, der kun blev designet af den Højeste Bevidsthed til at være selve katalysatoren for den spirituelle opvågningsprosess, inden i os selv. Det behøver ikke gøres med Aggression eller Frygt, men med Modet til din Højeste Sandhed, der relaterer til bevidstheden i ting, uanset hvordan noget ser ud eller vises." ~ Sådanne nogenlunde siger Matt Kahn i seneste nyhedsbrev... |



******************************************************************



Indhold

1 Corona-hysteriet
2 Corona overstået i Kina?
3 Om corona-lovene fra 12-3-2020
4 Håndvaskning er bedre end spritning
5a Om EM-stråler og elementar-væsener
5b Tøj af tørvefibre beskytter mod EM
6 At rede bier og bønder
7 Økologernes mikrobiologiske midler

8 Biodynamiske varer fra Hedeagergård. Kan bringes til din dør.
Følg
de røde tal nedad i venstre side.




1 Corona-hysteriet

(overskriften er min)
Skrevet for 2-3 dage siden.
Fra norske nyhetsdryss: 
6.03.2020: Professor og virusekspert Ørjan Olsvik kritiserer Folkehelseinstittutet for å gjøre folk unødig redde (bange).
Han tror færre nordmenn vil dø av det nye koronaviruset enn av vanlig influensa.
Da svineinfluensaen kom til Norge i 2009, manglet det ikke på advarsler om hvor ille det kunne bli.
Helsemyndighetene sa at 1,2 millioner kunne bli syke og 13.000 kunne dø.

Det ble startet massevaksinasjon og nesten 550 fikk alvorlige senskader av vaksinen.
Rundt 30 personer døde av influensaen. – Informasjon fra Kina tilsier at
viruset ikke er «en voldsomt farlig sak». Utviklingen i Norge den siste uken har vært omtrent som vi kunne anta.
Vi har ikke fått noen eksplosjon i antall tilfeller, og heldigvis ingen alvorlig syke eller døde.
Men det er for få tilfeller foreløpig til å trekke bastante konklusjoner.

Lars: Steiner har nævnt et sted, at vi ikke bliver syge af mikrober (bakterier, virus o.l.).
Men når vi bliver fysisk svækket, kan der trives en bestemt mikroorganisme i os.
Altså årsag og virkning er det modsatte af det, man ellers tror. Altså en trossag.
Desværre husker jeg ikke, hvor det stod. Nogen der kan hjælpe mig med kilden måske?

Den virus her synes ikke mere farlig end diverse influenzaer.
I Kina her jeg indtryk af, at den er aftagende (måske forkert opfattet?).

Hvorfor gør vi ikke, som vi plejer, nemlig at lade sygdommen gå sin gang.
Nu er man ved at lægge samfundet ned i ”dvale”. Det koster vildt mange penge.
Når dele af erhvervslivet stækkes, hvordan skal vi så kunne holde økonomien oppe?
Det virker vanvittigt dumt det, vi nu gør. Det har fx de store børsfald allerede vist.

Jeg vil gerne bruge sygdommen polio (børnelammelse) som eksempel.
Lægen danske Maag fandt ud, at sygdommen havde de samme symptomer som giften bladan.
Han spurgte sine patienter i København, hvor de købte frugter og grønsager.
Derved opdagede han, at bestemte butikker var årsag til sygdommen og andre ikke.

Dengang brugte man voldsomme gifte som bladan og DDT til sprøjtning af frugter og grønsager.
(Jeg husker, at Valdemar kom og sprøjtede frugttræerne omkring 1950 på vores gård)
Da de gifte heldigvis endelig blev forbudte, ophørte den sygdom.
Den var næsten hørt helt op, inden der kom en vaccine (som vi så blev plaget med i årevis).

Maag skrev en 28 sider lang afhandling/artikel herom.
Lægernes blad afviste artiklen. Jeg har den fra J A K bladet 1954 nr. 2.
(Så vidt jeg forstår, så fik hans opdagelse en del avisomtale, men systemet afviste ham).

Hvad er årsagen til den nye corona. Det ved jeg ikke. Mange muligheder vel.
Jeg får tilsendt en del mails om, at nogen mener, at det skyldes trådløse EM-stråler.
Jeg ved det ikke, men da jeg kender en hel del, der er syge heraf, så er det vel en teoretisk mulighed.

2 Coronaen overstået i Kina?

Hvad skal man dog mene? Og tro på?
Hjulene er i gang igen i den kinesiske industri, og økonomien ventes kun at have taget marginal skade af virusudbruddet.
11.03.2020 kl. 05:50 Jan Lund AA
Jan Lund er konsulent, forfatter og kommentator med base i Singapore.
Nødhospitalerne lukker. Antallet af syge og døde falder dramatisk.
Skolerne forbereder sig på at genåbne. Det samme gør Shanghai Disneyland og de lukkede fabrikker. Selv Wuhans internationale lufthavn er i disse dage ved blive klargjort til at genåbne. Hjulene er ved at komme i gang igen i Kina. Mange steder ruller de allerede.
ANNONCE
Mens coronavirus-udbruddet nu hærger Europa, er det alt andet lige overstået i Kina. I går blev der blot konstateret 19 nye tilfælde - det laveste tal siden myndighederne begyndte at offentliggøre daglige tal den 20. januar. Tirsdag lukkede det sidste af de 14 nødhospitaler, som har været indrettet i konferencecentre og sportshaller i Wuhan. Samtidig inspicerede en maskebærende præsident Xi Jinping Wuhan som det mest tydelige tegn på, at faren er overstået.
Kina er på vej tilbage til normaltilstanden efter knap to måneder i coronaens spændetrøje. Hvor hurtigt og hvor normalt det bliver, afhænger af, hvordan resten af verden lykkes med bekæmpelsen.
Men det er af mindre betydning end tidligere. For Kina. Kinas økonomi har været gennem en omstilling fra eksport til forbrug og service.
Derimod har det betydning for resten af verden, at de kinesiske tandhjul i de globale forsyningskæder kommer op i omdrejninger. Det er de for så vidt også allerede. Professor Jun Qiay fra Fudan University vurderer, at 80 pct. af industrien vil være i gang igen med en 80 procents kapacitet senest med udgangen af marts.
Det gælder for eksempel tyske Bosch, der er verdens største producent af komponenter til biler. 38 af elektronikgigantens 39 kinesiske fabrikker kører igen. Udtagelsen er fabrikken i Wuhan.
Kina bliver også det første land, der kommer tilbage – og i løbet af foråret vil kunne trække resten af verden med sig ud af krisen.
Forbruget er den største ukendte faktor. Mens det er uundgåeligt at underholdnings-, restaurations-, hotel- og flyindustrien bløder med permanente tab, er forbruget tilsyneladende ikke faldet markant.
Som Kina-chef Fabrice Megarbane fra L’Oréal, verdens største kosmetikfirma, siger, er faldet i butikkerne på selskabets næststørste marked blevet kompenseret af salg på internettet. Selv Valentines Dag midt under udbruddet så en stærk omsætning.
På makroplan vil forbruget være afgørende for, om nationalregnskabet kommer til at stemme med forventningerne.
Oxford-professor Simon Wren-Lewis gennemførte for 10 år siden en undersøgelse af et influenzaudbruds økonomiske effekt. Han konkluderer, at den største effekt kommer af, at befolkningen reducerer deres sociale forbrug for at undgå at blive smittet.
Det sociale forbrug er fodboldkampe, konferencer, koncerter, teaterforestillinger og hvad der nu ellers samler mennesker i større flokke, og som aflyses bredt i disse dage over det mest af verden.
Han konstaterer, at hverken den økonomiske politik eller finanspolitikken kan kompensere for faldet i det sociale forbrug, fordi det ligger i specielle sektorer. Men det vil maksimalt koste 5-6 procent af væksten i den cirka tremåneders periode, som et influenzaudbrud typisk varer.
De offentlige udgifter har været betydelige. Per 23. februar havde Kina brugt cirka 100 mia. kroner direkte i bekæmpelsen. Tre fjerdedele kommer fra provinserne. De har allerede fået tilladelse til at udstede flere obligationer, så de kan støtte det lokale erhvervsliv. Det gælder især de små og mellemstore virksomheder, som vil blive hjulpet via udsættelse af skatter og sociale afgifter, tilskud til el og vand og billige lån.
Et bump på vejen var aflysningen af Folkekongressen, der skulle have rullet igennem Folkets Store Hal i disse dage. Under normale omstændigheder er det her, de formelle pejlemærker for økonomien udstikkes. Her får provinsadministrationerne deres budgetter og lånegrænser godkendt. Men de kan udstede obligationer for op til 60 procent af deres kvote fra året forinden uden parlamentarisk godkendelse, og det betyder, at de indtil parlamentet samles stadig har et par tusinde milliarder kroner at bruge på at støtte deres lokale erhvervsliv.
Med forbehold for en total nedsmeltning i Vesten betyder det, at Kina måske nok kommer til at se et svagt fald i bruttonationalproduktet i forhold til forventningerne. Men det bliver beskedent fra 6 pct. til et sted mellem 5,5 og 6 pct. Men tallene for årets første kvartal kommer til at se skidt ud.
Det var i Kina, i Wuhan, i Hubei Provinsen, at udbruddet begyndte (eller i hvert fald først blev kendt). Kina bliver også det første land, der kommer tilbage – og i løbet af foråret vil kunne trække resten af verden med sig ud af krisen.

3 Voldsomt indgreb i borgernes rettigheder

Loven blev vedtaget 12-3-2020 af et enigt Folketing.
Værste er vaccinations-tvang.
Jeg vil aldrig have vacciner.
De kan indeholde op til en 30 forskellige indigrienser.
Fx aluminium, Al, der er gift for os. Al indgår ikke naturligt i levende væsener.
Der er også flere andre meget betænkelige stoffer i.
Fra Altinget:
Loven giver blandt andet sundhedsmyndighederne mulighed for at tvangsundersøge, tvangsbehandle eller sætte folk i tvangskarantæne, hvis der er mistanke om smitte af coronavirus, ligesom der også er mulighed for vaccination gennem tvang.
Sundhedsministeren og justitsministeren får samtidig mulighed for at forbyde større forsamlinger, hvilket allerede i onsdags blev vurderet til at være 100 mennesker.
Det bliver desuden muligt for regeringen at indføre forbud for adgang til offentlige institutioner, supermarkeder og butikker, offentlige og private plejehjem og sygehuse samt restriktioner på transportmidler.
Alle tiltagene er midlertidige, hvorfor der indføres en såkaldt solnedgangsklausul, så loven udløber senest 1. marts 2021.

4 Håndvask bedre end sprit


Vanlig håndsåpe fungerer faktisk mye bedre mot koronavirus enn Antibac!
Hemmeligheten er at såpe løser opp viruset så det ikke klarer å infisere andre celler. 
Vasker du hendene med såpe, er du med på en viktig nanokrigføring mot koronaviruset, skriver innleggsforfatterne.
Reidar Lund 
Førsteamanuensis i kjemi, Universitetet i Oslo
Steven Ray Wilson 
Professor i kjemi, Universitetet i Oslo
Victoria Ariel Bjørnestad 
Stipendiat i kjemi, Universitetet i Oslo
10.03.2020

Hvordan kan det ha seg at vanlig såpe er så viktig i bekjempelse av virus, inkludert koronautbruddet? Svaret ligger i kjemi og nanoteknologi.
I lys av koronautbruddet har det vært mye fokus på Antibac som hovedsakelig inneholder sprit, litt vann og kanskje noen andre «desinfiserende» stoffer som tiltak for å forhindre smitte. 

Reidar Lund er førsteamanuensis i kjemi ved Universitetet i Oslo.
Mange frykter derfor at det skal gå tomt for Antibac i butikken, til tross for at helt vanlig håndsåpe faktisk fungerer mye bedre! 
Hvorfor er det slik at kjedelig såpe er så effektivt i krigen mot virus?
Slik er viruset sammensatt
For å forstå hvordan såpe kan bekjempe virus, må vi først vite hvordan virus og såpe er sammensatt kjemisk. Koronaviruset, som mange andre virus, består hovedsakelig av tre forskjellige komponenter: lipider (fettstoffer), RNA (arvestoffer) og proteiner. Viruset er såkalte nanopartikler, som er bare noen titalls nanometer store (1 nm = 0,0000001 cm).

Steven Ray Wilson er professor i kjemi ved Universitetet i Oslo.
Disse nanopartiklene er ikke levende på samme måte som bakterier og våre egne celler, ettersom de bare kan reprodusere arvematerialet sitt med hjelp fra maskineriet til andre organismer. 
Men for at viruset skal kunne fraktes mellom celler som de kan utnytte for denne reproduksjonen, må arvematerialet beskyttes inni en konstruksjon som blir satt sammen på forbløffende vis, gjennom en prosess som kalles selvorganisering.
Volume 0%
Håndvask for viderekomne: Slik vasker du hendene (skikkelig)
Koronaviruset: et hus som bygges av seg selv
Selvorganisering er en av naturens måter å bygge kompliserte strukturer. Lipider fungerer som byggeklosser som spontant kan organisere seg til en liten kule (f.eks. koronaviruset), en slangeaktig konstruksjon (ebolavirus) eller stavformede strukturer (tobakksvirus).

Victoria Ariel Bjørnestad er stipendiat i kjemi ved Universitetet i Oslo.
Det er vanskelig å forsøke å oversette dette til våre daglige observasjoner i verden. Se for deg det absurde bildet av at vi tar murstein, planker, isolasjon og kaster det opp i luften, hvorpå det deretter faller sammen i form av et ferdig hus. 
I naturen er derimot en slik byggeprosess helt vanlig; komplekse molekyler og virus kan selv sette seg sammen til intrikate nanostrukturer, bare med litt hjelp fra vann! Vi kan også nevne at kjemikere «lærer» av transportegenskapene til virus for å levere medisiner til kroppen på en målrettet måte.
Såpe er kjemisk krigføring på nanonivå
For å oppsummere: Koronaviruset bærer altså arvestoffet sitt inni en rund, selvorganisert «lipid-båt» på vei til sitt neste offer. Og det er her såpe kommer inn i historien. 
Vanlig såpe (enten flytende eller fast), også kalt surfaktant eller detergent, er molekyler som ligner på lipider. Disse molekylene har en «hale» som ikke vil være i kontakt med vann og et «hode» som er liker seg godt i vann.
Når disse molekylene løses i vann, setter de seg dermed sammen til små kapsler, såkalte miceller, for at halene skal ha minst mulig kontakt med vannet rundt. Ikke helt ulikt hvordan «båten» til viruset er satt sammen! 
Et viktig prinsipp i kjemien er at «likt løser likt», for eksempel at fettaktige stoffer løser seg bedre i andre fettstoffer. Det er jo godt erfart av de fleste at det er mye lettere å vaske fettflekkete klær eller gjøre rent i huset hvis man kan ha litt såpe i vaskevannet. Men såpemolekylene løser også opp på nanonivå.
Sprit er mindre effektivt
Når såpemolekylene kommer i kontakt med et virus, vil de løse opp fettstoffene som holder viruset sammen, slik at det faller fra hverandre og ikke lenger er en partikkel som kan infisere celler. 
Det samme skjer med bakterier som også består av en hinne med fettstoffer som holder det sammen. 
Sprit, etanol, gjør litt av det samme, men det er mye mindre effektivt, da vi trenger langt større mengder.
Så når du vasker hendene med såpe, er du faktisk med på en viktig nanokrigføring mot koronaviruset ved at såpemolekylene løser opp sin «onde slektning» fra biologiens verden, viruset.
Og med det ønsker vi deg en god håndvask!

PS Jeg bruger aldrig sæbe.
Har jeg fx fået maskinolie, harpiks e.l. på mig, opløser jeg det med smør eller spiseolie.
I øvrigt er sprit/alkohol meget giftigt. Bare 1 dråbe er ifølge Steiner skidt for os.

5 Måske af interesse?

Om emne 1 nedenfor har jeg ikke hørt om dette med åndsvæsener før.
Om 2 tøj af tørvestof har jeg læst om før, men ikke i forbindelse med elementarvæsener.
Elementarvæsener? Hvad er det?
I vor fysiske verden findes der mio. af forskellige slags levende væsener.
I den ikke-fysiske verden findes der også masser af forskellige væsener.
Vi kan bare ikke se dem med vore fysiske sanser.
Men visse mennesker har også åndelige sanser, hvormed de sanser åndelige, ikke ”synlige” væsener.
En mængde af den slags kaldte Steiner for elementar-væsener.
Undernatur er væsenslag under mineralverdens niveau.

Bladet Forum Antroposofi Nr. 1, 2020
(Svensk Steiner- blad)
Bladet er på 40 sider, så nok at kikke i. Derinde ses om de 2 punkter nedenfor.

1 Om EM-stråler
Den spirituelle delen er ikke selve den EMS, men de åndsvesener som følger denne strålingen.
Dette er de ahrimanske og luciferiske vesenene, og nettopp disse vesener er den spirituelle bakgrunnen ved elektrisitet og magnetisme.
Når elektrisitet skapes, dannes det elementarvesener av ahrimansk art, og når vi via elektrisiteten produserer EMS,
skapes det i tillegg vesener av luciferisk art.
Elektrisitet er fallen lys-eter, og magnetisme er fallen kjemisk eter, begge er falne spirituelle krefter som da blir henvist til undernaturen.
Disse gudommelige eter-artene faller derved inn i undernaturens krefter, og spesielt «ondsinnete» elementarvesener blir skapt.
Det er forskjellige grader av ondsinnethet om elektrisiteten skapes fra: • kullkraft, • vannkraft, • vindkraft (vind-møller), • bølgekraft eller • solkraft (sol-paneler).
De ahrimanske og luciferiske elementarvesnene ser ganske forskjellige ut om de er dannet på de forskjellige måtene, og
har også forskjellige patologiske og sosiale virkninger.
De verste og mest patologiske elementarvesenene dannes når solcelle-paneler blir brukt i produksjonen av elektrisitet.
Dette er jo også mest logisk når man tenker på at noe så hellig som lyset blir presset ned i undernaturen i skapelsen av
elektrisitet, det blir som en dobbel degradering av lyset. Litt om «Midt-punktet».
Dette er fra bladets side 18, hvor der kan læses mere.

2 Tørv som beskyttelse mod EM
Vid torvutvinning (udvinding af tørv) för trädgårdsodling rensas de hopklibbade bladfibrerna från tuvullen bort tillsammans med andra grova växtdelar, som avfall. Men det är just dessa hopklibbade växtdelar som innehåller skatten som Steiner talade om. Han betecknade dessa konserverade livskrafter som tillfångatagna elementarväsen som vill bli befriade (se Rudolf Hauschka Heilmittellehre). För att befria dessa väsen rekommenderade Steiner en biologisk behandling. Som tack skulle dessa frisläppta elementarväsen erbjuda människan skydd mot den moderna teknikens negativa inflytande. (citat fra side 19).

6 At redde bier og bønder

EU-borgerinitiativ
Skal være fyldt 18 år for at underskrive.
Et bi-venligt landbrug for en sund omverden.
Godt ¼ mio. har underskrevet. Nødvendigt med over 1 mio.

Jeg har skrevet under – let nok.
Man kan finde oversættelse til dansk derinde i linket:

7 Mikrobiologiske midler

Om midler i økologiske brug.
Økologiforordningen.
(Mange af disse midler er ikke tilladte i det biodynamiske).
Jeg har været til møde i Miljøministeriet.
Det handler normalt om pesticider.
Men denne gang om hvad økologerne må bruge i deres avl.
Ikke de enkelte stoffer, men principperne for godkendelse.
Indlæg fra en fra Landbrugsstyrelsen.

Midlerne skal være identiske med naturlige midler.
Fx svampe, bakterier og virus.
Midlerne må ikke bruges forebyggende.
Må ikke bruges mod ukrudt.

Midlerne skal optages på en EU-liste.
Denne revideres i jan. 2021, men næppe meget nyt.
Brugerne skal føre en logbog.
EU-Kommissionen initiativtager. En gruppe ser på forslag m.v.
Kan tage et par få godkendt et nyt produkt.
Sjældent myndigheder der sidder i gruppen, mest forskere.
Der blev henvist til en www, hvor der kan ses mere.

Masse-screeninger af giftmidler.
Det var et andet emneindlæg ved mødet.
Heldigvis er udført mange flere undersøgelser i 2019 end før.
Man gik ud fra 1300 stoffer. Heraf udvalgt ca. 1000.
Ca. 400 indgår i undersøgelserne. Nye fund har jeg før skrevet om.
Målt 263 steder i DK. + 15 drikkevandsboringer i forskellige dybder – ned til 48 m.
Et Vandpanel behandler de her emner. Undersøgelserne fortsætter i år.

8 Biodynamisk kød direkte fra din landmand

Dette er skrevet for nogle dage siden.
Og noget er aflyst i mellemtid, så man må tjekke op. 

Fra: Hedeagergaard <Info@hedeager.info>
Sendt: 8. marts 2020 10:39
Emne: Gårdbutikken kommer

Sund mad skal være tilgængeligt for alle. Som forbruger skal man kunne være tryg ved den mad,
man har på tallerkenen. Vi synes, det er en stor ære at lave mad til jer. Tak for tilliden. 



Den rullende biodynamiske gårdbutik 
Du kan finde os lige her:
20. Marts - Kødbyen, København - 12-18 
26. Marts - Charlottenlund - Børneøen Bonsai 13-15 
27. Marts - Vordingborg - Rudolf Steiner skolen 13-15 
2. April - Kvistgård - Rudolf Steiner skolen 13-15
3. April - Herlev - Michaelskolen 13-15 
3. April - Taarbæk - Elite Købmand 16-18
Du kan afhente på vores stoppesteder, hvor vi også stiller vores bod op med alle specialiteterne. Kød skal forudbestilles. Vi kører også rundt med varer i byen til jer, der gerne vil have leveret ved døren. 

Bor du ikke tæt på et af vores stops kan du sagtens bestille alligevel, vi kører varetur hver eneste uge. København og omegn hver uge og Jylland rundt cirka hver 3. uge. 

Med venlig hilsen
Lars Mikkelsen
Mød Biodynamisk forbrugersammenslutning på facebook og spred budskabet til dine venner under følgende link
Vores mailadresse:

No comments:

Post a Comment