Mar 4, 2020

😷 ~ Folkets: Coronavirusser: De trælse, de onde og den virkeligt luskede ~ | Blogger: [😉Jeg ved sgu ikke rigtigt hvad den gode redaktør på Folkets.dk vil med denne artikel? Hvad skal vi bruge denne information til🤔] .. Verdensalt støtter journalisten, Lennart Kiil fuldt ud mht. hans gøren og laden, da Folkets Avis ikke får mediestøtte og kan derfor skrive frit og uafhængigt om problemerne med systemet her i landet, sådanne da. Fordi, Avisen er også afhængig af abonnenter og sponsorer. Man skal jo passe uendeligt meget på, ikke, at miste ens omsætning og levebrød. At komme til, at træde nogle over tæerne med konspirationer, som kan misforstås af folket og gøre ens eftermæle, til et levende helvede. Man skal jo altid skrive om ting som kan bevises og retfærdiggøres overfor ens læserskare og ens eget sindegrundlag, den narrative teori og metode og hvad man selv, har forståelse for. Desværre er det bare sådan, at de fleste ting som er ultra vigtige at følge med i, er de ting, som ingen ønsker, at snakke om og vores regering, holder skjult. I princippet betyder lækager og korruption i politik ikke en rygende fis, eller hvad der nu er dagens ret og varm kartoffel, fordi, det vi burde fokusere på er, alt det, som sker bag "jerntæppet", og hvordan vi formår selv, at skabe de spirituelle processer, så vi kan nå til det punkt via selvudvikling, af den menneskelige ånd, esoteriske opvågning og kampen med sandheden, i os selv. Ellers, forstår vi intet og skal have informationer via de konventionel medier og nogle gange, også via alternative. Men hvad er falske nyheder og hvad er reelle?.. Vi ved måske allerede, at mange danskere, især indenfor Statskapitalisme, lever med Narcissisme, som er blevet en folkesygdom. Disse mennesker kan ikke tæmmes, ikke se deres egne fejl, ej omvendes, fordi, de lever i en virksomhedsform, som kræver, 100% loyalitet, ellers bliver man fyret. Indtil det sker, at sandheden kommer ud 24/7, med eller uden hjælp fra vores galaktiske venner, eller hvad eller hvem man nu tror på, har et rent hjerte af sandhed, kan man ikke forvente, at verden forandrer sig, til det bedre, og får det eventyrlige og livsnødvendige spirituelle paradigmeskift af sandhed, som "nogle" af os søger efter så inderligt, at alle trives med ubetinget kærlighed i sjælens inderste ro, retfærdigheden sker fyldest, og magtbegæret, forsvinder... Bare en tanke... |

Kilde (Folkets.dk)

Coronavirus kommer i syv udgaver - få overblikket her


LENNART KIIL 4/3/2020 04/03/2020 - 09:41

For tiden er der syv kendte coronavirusser som rammer mennesker.

Fire af dem er i almindeligt omløb og giver "forkølelse". Dem har jeg lagt ind under Træls i skemaet herunder.

Så er der MERS-CoV og SARS-CoV som er de virusser som forårsager henholdsvis MERS og SARS, som begge er på Epidemilovens Liste A over "alment farlige sygdommme".Og endelig er der SARS-CoV-2 som er den virus alle nu taler om og som giver Covid-19. Den har jeg placeret under lusket. Myndighederne har placeret Covid-19 på Liste B.

Meget tyder på at SARS-CoV-2 noget mindre dødelig end MERS-CoV og SARS-CoV. Til gengæld ser den ud til at være noget mere smitsom.

Og ingen har fuldstændigt overblik over dens smitteveje, hvor lang tid den kan overleve uden for en værtsorganisme eller om den har et naturligt reservoir i et andet dyr end mennesket.

TrælsOndLusket
HCoV-229EMERS-CoVSARS-CoV-21
HCoV-OC43SARS-CoV.
HCoV-NL63..
HCoV-HKU1..
1. Den nye coronavirus fra Wuhan, også omtalt hCoV-19 ↩︎

No comments:

Post a Comment