Feb 27, 2020

🧙‍♂️ ~ Kolloidalt sølv i Nano-format - Vidundermiddel eller Hokus-Pokus Snydemedicin? - Svaret er meget overraskende (SoTW) ~ | Blogger: [⚠️Min holistiske naturlæge med 50 års erfaring er gået i gang med produktionen af Kolloid Sølv, efter Dr. Magnus Heunicke's elefantastiske Baron von Münchhausen løgnehistorier om en Evolutionskage samt Redningsfeber🤛] ... {Kan sølvet slå Coronavirusen ihjel? Svaret er højst sandsynlig - JA!} ... Ionosil kolloid sølv (blandt flere mærker), der kan dræbe bakterier, svampe, borreliose, virus og encellede protozoer typen amøber og Plasmodium (malaria), Mononukleose, ADIS, paravirus hos hunde og kræftceller. IONOSIL (en ud af mange producenter) er et produkt der er klassificeret som et vanddesinfektionsprodukt med styrken 10 ppm, (kan laves lang stærkere) hvilket svarer til 100 mikrogram sølv per 10 ml produkt. Hvem vil ikke eje et prisbillig naturligt produkt med antibakterielle, antimikrobielle, antifungale, antiviralle, parasit- og kræftdræbende egenskaber? Listen er ane lang...Noget som det danske medicinal-industrielle kompleks aldrig nogensinde vil anerkende. Helt uden recept, uden bivirkninger, uden godkendelse af Sundheds- styrelsen (SS) eller din læge, men det redder liv, tro mig... 💑|

Udgivet første gang den 9. Maj 2015 af Verdensalt


I Lucky Luke tegneserier eller western-film, 1800-tallet guldalder, optræder der altid 'charlatan-medicin-sælgere' som lokker med de intetanende befolkning med Snake Oil, vidundermiddel-medicin kan kurere alt lige fra hovedpine til gigt og lammelse. Blot virker vidundermidlet først 48 timer efter indtagelse af medicinen, og så er sælgeren over alle bjerge. Dog, fandtes der produkter som indianerne og kineserne benyttede sig af, som virkelig var helbredende. 

 I dag kan vi raffinere og fremstille produkter på organisk eller økologisk vis som rent faktisk virker. (Naturligvis uden om lægevidenskabens klare lys eller medicinalindustrien accept). Vidundermiddel som er hotte i vores tid, er Cannabis OlieKokosolie og Natron (bikarbonat) og som sagt Kolloid Sølv.

Radio24syv's 'Bæltestedet' med Jan Elhøj & Simon Jul kom faktisk lidt ind på emnet angående Sølv:  https://www.facebook.com/Baeltestedet/photos/p.1766428726916907/1766428726916907/?type=1&theater men det blev som sædvane gjort til en joke, fordi mennesker blev farvet blå ved indtagelse.

Lidt forhistorie 


Sølv blev anvendt op igennem middelalderen. Man brugte det til behandling af åbne sår på slagmarken i krigstider, og indiske ayurvediske læger anvender sølv den dag i dag. Før køleskabet blev almindeligt, brugte man at have en sølvmønt eller noget sølvtøj til at ligge i mælken og vandtønden, for at holde indholdet frisk. De første indvandrere til USA og Canada i 1800 tallet brugte sølv, og mange kan berette om, at deres bedsteforældre plejede at placere en sølvdollar i mælken, så den kunne holde sig frisk i stuetemperatur. 1924 blev den første elektro- kolloidale sølv fremstillet og det viste sig at være meget mere virksomt end de medikamenter, som havde været tilgængelige hidtil, og det blev dengang regnet for at være højt avanceret teknologi. I flere hundrede år havde den kendtes metode, hvorpå man kunne fremstille sølv til brug for mennesker, været at male sølvet til et fint pulver, enten manuelt eller kemisk.

Udtrykket "blåt blod" stammer fra en antagelse om, at royale måtte have sølv i blodet; for de spiste udelukkende med sølvbestik og af sølvskåle. - De indtog faktisk grove sølvpartikler, og det gjorde deres hud misfarvet. Så sent som i 1930'erne blev der anvendt sølvnitrat til at dryppe de nyfødte børns øjne med. Det skulle forebygge blindhed hos barnet, hvis moderen havde fået en kønssygdom. Dette bliver stadig praktiseret i mange lande.

Kolloid Sølv var almindeligt indtil 1938, hvor det blev brugt imod 650 forskellige infektionssygdomme, men det var meget dyrt at fremstille på den tid. Før 1938 blev Kolloid Sølv indtaget oralt, rektalt, vaginalt og intravenøst, eller det blev sprøjtet op i næsen, blev inhaleret med forstøver og dryppet i øjnene. 


I Science Digests udgivelse fra marts 1978 var der en artikel, som hed: "Sølv - vores mest effektive bakteriedræber". Her hed det, at mere end halvdelen af alle verdens flyselskaber har valgt at bruge sølvandfiltre for passagerernes sundheds skyld, der i blandt British Airways, Lufthansa, og Air France. NASA udvalgte et sølvfilter, efter at have afprøvet 23 andre vandrensningssystemer til en rumkapsel, og Japan bruger sølvfiltre til luftrensning.   
I dag fremstilles der elektro-kolloidale væsker, som giver endnu bedre resultater. Opdagelsen og brugen af penicillin, har imidlertid sat udviklingen af kolloidal forskning i bero. Penicillin (Opfundet 1928) blev foretrukket som et nyt, produktionsvenligt, hurtig-virkende, biligt vidundermiddel. Men det skulle også vise sig, at være et mere giftigt og et potentielt farligt medikament på længere sig. PLUS: Bakteriedræberen har reddet millioner af menneskeliv. MINUS: Overdreven brug af antibiotika truer med at gøre nogle farlige bakterier resistente. Desværre har antibiotika-resistente sygdomme spredt sig som en epidemi i hele verden. Effekten af de syntestiske Antibiotika svækkes drastisk. 

Når et syntetisk antibiotikum indgives og efterlader blot en enkelt patogen bakterie ud af måske en milliard, kan denne ene bakterie reproducere sig selv og skabe super mikrober, som formerer sig til mere livstruende mutationer. Nogle mikrober kan reproducere på kun 20 minutter. Som en konsekvens af den udstrakte brug af syntetiske antibiotika, er der således udviklet mutationer, som er resistente overfor alle syntetiske antibiotika. Desuden har penicillin, og andre lignende syntetiske 
antibiotika ofte bivirkninger i form af kvalme, mavesmerter, candida(fungus) og betændelser etc.

Vi er ved at blive immune overfor alle de antibiotika, som markedsføres af medicinalfirmaerne, og det har medicinalindustrien også offentligt vedkendt sig igennem mange år.



Hvad er Kolloid Sølv?

  
Kolloid Sølv fremstilles med en højteknologisk, elektro-kolloidal metode, hvor små sølvpartikler med 15 atomer og derunder), bliver elektrisk ladet, bundet til et proteinmolekyle, og fastholdt i en "svævende" position i demineraliseret, destilleret vand. To sølvelektroder nedsænkes i destilleret vand. Derpå ledes elektrisk strøm igennem sølvelektroderne under vandet. Herved skabes der i vandet, imellem elektroderne, et magnetisk felt, som bevirker at små partikler fra sølvelektroderne 
frigøres til vandet og samtidig oplades. alle sølvpartiklerne har samme elektromagnetisk ladning, og vil derfor frastøde hinanden. Denne frastødning bevirker, at sølvpartiklerne bliver fastholdt i en "svævende" tilstand i vandet.


Sølvpartiklerne i Kolloid Sølv skal måle 0,1-0,001 mikron i diameter for at virke effektivt imod mikroskopiske vira, patogene bakterier, svamp og andre mikrober. Støvpartiklerne er elektrisk ladede, er de i konstant bevægelse og kan bevare deres kraft i adskillige måneder og år. Kolloid Sølv bliver
ikke påvirket af tyngdekraften, fordi partiklerne besidder en uniform positiv eller negativ ladning, som får dem til at frastøde hinanden. Væsken vil derfor konstant være homogen. Det vil altså ikke 
være nødvendigt at omryste det før brug. Kolloid Sølv indeholder ingen kemikalier, proteiner, emulgeringsmidler, stivelse eller nogen anden form for tilsætningsstoffer. PH-værdien for Kolloid Sølv er på ca. 6,5 og remediet er helt farveløst eller har en bleg gylden farve.  

Det er ugiftigt, skaber ikke afhængighed og har i øvrigt ingen bivirkninger overhovedet. Kolloid Sølv kan ikke skade leveren, nyrerne eller nogen af de vitale organer i kroppen, og man kan ikke overdosere. Det er helt ufarligt for gravide og ammende kvinder, og det fremmer endog fosterets udvikling og gør fødselen, og tiden herefter, langt lettere for moderen. Kolloid Sølv er lugtløst, smagsløst, mildt, og er uskadeligt for hud og øjne. Det indeholder ingen frie radikaler. Endvidere fremmer det alle fordøjelsesprocesser uden at give bivirkninger. (mere detaljer findes på nettet)


Hvorfor bruge Kolloid Sølv



Lægers stigende interesse for Kolloid Sølv, afspejler en tilbagevending til en mere udstrakt brug af naturmedicin i sundhedssektoren. Hvad skal der til, før lægevidenskaben og medicinalindustrien åbent indrømmer, vi lever i en tid, hvor intet og jeg mener intet, kan længere stoppe folks stigende interesse og årvågenhed for, medicin med kemikalier og neuro-toksin som vi dør af, er yt og ind kommer produkter som gør du lever længere, uskadeliggør vira og latente sygdomme 

Kolloid Sølv er et bredspektret, naturligt infektionsbekæmpende antibiotikum og et middel imod svampeinfektioner, hvis det er korrekt fremstillet. Det virker forebyggende mod betændelses og betændelseslignende tilstande i organismen. Det er specielt godt til at nedkæmpe næsten alle former for bakterielt betingede infektioner, Tilstedeværelsen af Kolloid Sølv i nærheden af enhver virus, svamp,bakterie eller anden encellet patogen organisme (sygdomsforårsagende bakterie) virker som en katalysator,til at lukke af for enzymer,som disse skadevoldere har brug for,til optagelse af ilt.

Det resulterer i, at de inden for få minutter enten sulter ihjel eller bliver kvalt, før de når at gøre skade i cellerne eller i kroppens kemiske balance. Dette fører til en fuldstændig tilintetgørelse af sygdomsfremkaldende organismer, og de vil herefter blive udstødt af kroppens udrensningssystem.

Det er blevet bevist at Kolloidal Sølv på mindre end 6 minutter kan ødelægge over 650 forskellige skadelige organismer. Laboratorieprøver viser at Kolloidal Sølv er fatalt for forskellige arter af bakterier, svampe, protozoer, parasitter og det væld af vira, som er blevet testet, og Kolloidal Sølv blev gennemprøvet på UCLA Medicinske Laboratorier, hvor det vandt over samtlige vira, det blev stillet overfor. Der er kun 8 patogene organismer, som forskerne fandt, var modstandsdygtige overfor sølv. Prøverne viste desuden, at patogene bakterier blev ødelagt indenfor minutters kontakt med Kolloidal Sølv, og at der ikke forekom modstandsdygtige mutanter. Dette gjaldt også for stafylokok- og streptokokbakterier.


Hvilken sygomme kan Sølv kurere eller afhjælpe imod?


Kolloid Sølv er specielt godt til at bekæmpe mange slags sygdomsbærende organismer på samme tid - selv mutationer af bakterier og svamp, som er helt immune overfor syntetiske antibiotika. Der er dokumenteret fantastiske resultater med mange tilfælde, som ellers var blevet regnet for håbløse. Kolloidal Sølv mange dobler immunsystemets evne til at bekæmpe og ødelægge cancerceller og andre organismer, som forårsager sygdomme og ubalance i kroppen, uden samtidig at ødelægge de gode bakterier i mave-tarm kanalen.

Gennem 10 års behandling af hundredvis af patienter med varierende virus-, svampe og bakterieforårsagede lungebetændeiser, har han personligt opnået de største helbredelsesprocenter med en forstøver med Kolloidat Sølv.

Liste over anvendelse af Kolloidt Sølv Nedenstående er en alfabetisk liste over alle de skavanker og lidelser som erfaringsmæssigt kan behandles med Kolloid Sølv:

AIDS, akne, allergi, angina, betændte mandler, bihulebetændelse, blindtarmsbetændelse, blodforgiftning, blærebetændelse, blæreirritation, bylder, børnesår, cancer, candida, diabetes, diarre, difteritis, dysenteri, dårlige tænder, dårlig ånde, eksem, fibromyalgi, forbrændinger, for kølelse, forstoppelse, gigt, gonorré, gærinfektioner, halsbetændelse, halskatar, herpes, hornhindebetændelse, 
hudirritation (rød hale hos blebørn), hoste, hudeksem, hudinfektioner(forårsaget af forgiftninger), hududsiæt, hæmorider, infektioner (bakteriel, viruel, parasit- eller svampeforårsaget), inflammation, influenza, katar, kolera, kroniske sår, kronisk træthed, leddegigt, leokæmi, liggesår, lungebetænde
lse (bakteriel.svampeforårsaget eller viruel), lungehindebetændelse, lupus, lymphangitis, læssioner, malaria, maveinfluenza, mavekatar, mavesår, mellemørebetændelse, Meniers sygdom, meningitis (cerebro spinal), mundsår, neurasteni, parasitter/orm, paratyfus, polypper, prostata (forstørret, infektuøs), psoriasis, Riggs sygdom, ringorm, shingels/herpes, skarlagensfeber, skinnebenssår, spedalskhed, sure tæer, syfillis, sår, tarmsygdomme, thyroide sygdomme, tubertsulose, tyfus, tyktarmsbetændelse, Valsaras Infektion, vorter.

Kolloidal Sølv er også virksomt imod paravirus hos hunde. Til rensning af drikkevand anvendes en spiseskefuld til 1 liter vand. Vandet rystes godt, og henstår i seks minutter. Herefter rystes vandet igen, og det henstår i endnu seks minutter. og drikkes så. Hvis man får forkølelsessymptomer, eller en snert af influenza, så kan man tage en tredobbelt dosis i tre dage, og derefter gå ned på den normale dosis igen. Når man har taget Koloid Sølv gennem længere tid, vil kroppen imidlertid blive meget mere modstandsdygtig overfor forkølelser og influenzavirus

Foruden indvortes brug, kan det også bruges i husholdningen


Smøres direkte på akne, bumser, bylder, insektstik, insektbid, tandpine, kløende eller irriteret hud. Flænger, sår, hudafskrabninger, sår efter barbering, kløe, rifter, vorter, udslæt efter forgiftning. Spray på mindre forbrændinger for at fremme helingsprocessen, og for at undgå infektioner og ar. Spray indeni skoene og imellem tæerne imod sure tæer Påfør i armhuler som deodorant - dårlig lugt under armene skyldes bakteriernes omsætning af sved. Spray på alle overflader, som kan tænkes at være Salmonella- eller E.coli inficerede. Tør alle tekniske installationers kanaler og filtre, for at undgå bakterier. Spray i affaldsspand, på køkkensvampe og -klude, i køleskabet for at undgå ubehagelig lugt. Brug i toilettet, brusenichen, (hamphandsker), afløbsriste, boblebade og bademåtter. Tilsæt til sidste hold skyltevand, for at undgå at fugtigt tøj bliver jordslået. Tilsæt opvaskevandet, gulvvaskevandet, mopper og gulvklude. Steriliser vand på camping og træk. Tilsæt blomstervasen, potteplanterne, kæledyrets vandskål og fuglebadet. Natspanden bliver totalt lugtfri ved tilsætning af en enkelt skefuld sølvvand.

Findes der nogen bivirkninger


Kvalitetskontrol af produktet Kolloid Sølv produkter er helt utilstrækkeligt dokumenteret hvad angår kvalitet og effektivitet.

Den mest perfekte Kolloid Sølv fremstilles gennem en elektro-kolloidal, non-kemisk procedure, hvormed sølvpartikleme og destilleret vand bliver kolloideret. Kolloid Sølv koncentrationen måles i dele per en million (deraf forkortelsen ppm(parts per million).

Kolloid Sølv skal helst være helt vandklar. Er den pastel, gyldengul, etler mørkere farve indikerer det tilstedeværelsen af større sølv partikler, som har en tendens til at lejre sig i bunden af beholderen.

Den bedste måde at afgøre om et produkt er Kolloid Sølv er at undersøge indholdsfortegnelsen. Hvis produktet indeholderen stabilisator eller andre tilsætningsstoffer, eller hvis det indeholder andre sporstoffer end sølv, så er det ikke godt nok 

Tak fordi du læste på min blog.

Namaste!

No comments:

Post a Comment