Feb 27, 2020

🔴 (INGEN PANIK) Coronavirussen spreder sig. Beredskab sat i gang, men ingen epidemi. Ligesom Trump CDC, henviser Heunicke til S.S. hjemmeside (TV 2 LIVE) ~ | Blogger: [🙋Spørgsmål til professoren:🙋] ... (Verdensalt) 🤔(noget som min niece bekymrer sig om) Tør jeg rejse til Norditalien❓... 💬 Hvorfor ikke? Der bor 27 millioner fra Aosta Valley - Trentino-Alto Adige/Südtirol. Byer lukket ned og smittefaren inddæmmet. Odds er 1:1000? Og hvis du bliver testet positiv, skal du i forvejen være ekstrem svækket og svarlig sjæl, for at det udbreder sig til noget alvorligt. Masker, mundbind og briller, hjælper ikke! (desuden er alt udsolgt på apotekerne ifølge Folkets.dk og kommunerne har ingen). Kun når du er smittet, for ikke at smitte andre! Denne mutation af virussen er ekstrem smitsom og kan ikke måles, før man er syg (selvom minister og eksperter på TV2 siger det anderledes). Men god hygiejne og undgår folk med symptomer på lungevejsproblemer eller influenza. Derfor er den også "farlig", for svage ældre! Men designet til "Asiatiske Mænd", hvis man tror på konspirationen... 🤔Modtagelse af medikerede behandlingsmidler og Influenzavaccination❓... 💬 Under ingen omstændigheder. Behøves vist ikke at fordybe mig i det emne... 🤔Betaler forsikringen hvis man fortyder at rejse til lande hvor mennesker er smittede❓... Efter hvad jeg har set, så skal man være varsom. Forbrugerrådet Tænk siger, at man ikke bare kan aflyse sin rejse og få pengene retur, hvis der er coronavirus i det land og den landsdel, man skal til... 🤔Kommer der flere tilfælde med smittede i Norden❓... 💬 Naturligvis, Sverige og Norge har allerede haft Deres smittede, men derfor skal man ikke gå i panik, selvom (nogle) af de 1200 medarbejdere på TV 2/Danmark A/S, vil blive sendt hjem, ligesom de danske myndigheder højst sandsynligt, vil sende flere hjem fra andre firmaer... 💙Men, men men, nu er jeg én som ikke har "frygt" tæt inde på livet, så jeg gør hvad jeg finder rigtigt og bliver heller ikke smittet med noget, min energi-frekvens er høj, detoxer min krop hver dag, ved hvad jeg skal spise, dyrker sport og har en sund tilgang til tingene... |

http://nyheder.tv2.dk/2020-02-27-coronavirussen-spreder-sig
07.25
Den første dansker med coronavirus: 'Jeg fik et chok'

Jakob Tage Ramlyng, der er den første dansker, der er blevet testet positiv med coronavirus, skriver på Facebook, at han fik et chok, da han fik diagnosen.

- Vi er selvfølgelig dybt rystede over, at det vi troede var stærkt usansynligt, nu er vores virkelighed, skriver han.

Han fortæller, at han og resten af familien skal være i karantæne i deres eget hjem i 14 dage, hvor han vil få en masse opkald fra lægefagligt personale. 

- Vi er ved godt mod, selvom vi er trætte og præget af hovedpine, ondt i halsen og hoste. 

- Det bliver uvirkeligt at skulle være indespærret i to uger, men vi prøver at få det bedste ud af det, skriver Jakob Tage Ramlyng på Facebook. 







https://www.bt.dk/udland/live-coronavirus-doedstal-passerer-2.800

No comments:

Post a Comment