Jan 11, 2020

🆘🔴 ~ 20 danske toppolitikere bryder reglerne ~ | Blogger: [😨Åh nej hva' gør vi?! Ring til Camilla!! Kan Normalerweize og Bagerjomfruerne, hjælpe os?🦮] ... {Karma is a bitch - not a challenge} ... ⚠️Pingo's eget hemmelige Forsvar, huskøb i udlandet og 12 ugers luksusferie i Alperne... ⚠️Jokkes jordlodder, hussvindel og årpenge til Paris.... ⚠️x-chef i Rigspolitiet, Bettina Jensens 1.4M kræves tilbage... ⚠️Danmark blev advaret seks timer før missilangreb i Irak... ⚠️Baby-Lars (har man hørt en loppe gø), verdens mindste mand, med verdens største ego, sviner Trump til, med verdens mindste hænder og verdens største magt, mens han svindler, danskerne... ✋Når boss-manden svindler og bedrager, så gør jeg det (altså) også. Og mig, og mig, siger alle undersåtterne... Men, vi skal VÆK fra den tankegang (går den, så går den)... Alle (A-L-L-E) kender til de præcise konsekvenser af at snyde og bedrage... Måske ikke lige NU, men senere, ergo, boomerang-effekten, kommer og bider dig i (bagdelen)... Loven om (årsag og virkning), fortæller os nemlig, at uanset hvad du sender ud i universet (positivt eller negativt) kommer det tilbage, igen. Enhver årsag har sin virkning; enhver virkning, dens årsag. Der er ikke sådan noget som hedder en tilfældighed... |

Blogger: Hvor er jeg DØDTRÆT af al det fordærv, korruption, fuprejser, tyveri, snyderi, skattevanvid, nepotisme, hemmelighedskræmmerier, rævekager, nødløgne, psykoser, depression, mindreværdskomplekser, egocentrisme, verbalonani samt sexisme i centraladministrationen. De burde være tvunget til at læse Joan Ørting's bog, Elsk dig selv – og bliv elsket!!. Mens, en psykoterapeut- og REKI behandler nedbryder alle Deres dårligdomme og vaner, tramauer, deres magtliderlighed, begæret for penge og manglende respekt overfor Deres medmennesker... øv for en stank af mødding!


"Det er det samme hver gang. Man har en plan, en genial plan! Og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere. Talentløse skiderikker, impotente grødbønder, og Socialdemokrater!" ~ Egon Olsen


Kilde (Newsbreak)

(Citathistorie fra avisen Danmark)

20 folketingspolitikere oplyser stik imod reglerne ikke om, hvorvidt de har bijob og økonomiske interesser. Listen af politikere tæller flere prominente eks-ministre, der indtil for nylig ellers var tvunget til at fremlægge oplysninger om deres økonomiske interesser. Efter avisen Danmarks henvendelse vil flere af dem dog nu rette ind, siger de.

Det kniber med folketingspolitikernes åbenhed om bestyrelsesposter, gaver, udlandsrejser og aktieposter. Selv om et klart flertal i Folketinget har besluttet, at politikerne skal oplyse om økonomiske interesser ved siden af folketingsjobbet, undlader en lang række folketingspolitikere stik imod reglerne at oplyse, om de har økonomiske interesser. Det skriver avisen Danmark. (LÆS VIDERE)


No comments:

Post a Comment