Dec 6, 2019

🆘 ~ 💗 November opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK 💕 ~ | Blogger: Uddrag : ↭ Scientific American Warns: 5G Is Unsafe ↭ Kunstig intelligens skal bl.a. styre krĂŠftbehandling (Dataetisk RĂ„d tages IKKE med pĂ„ rĂ„d!) ↭ Fokus pĂ„ jod ↭ Den sĂžrgelige historie om Martin Hejlesen og han godt og grundigt blev hudflettet af DR1's program Kontant, selvforskyldt ↭ Radikale Venstre vil slĂ„ ned pĂ„ alternative behandlere ↭ Peter GĂžtzsche hyldes ↭ Endelig slut med bidrĂŠbergift ↭ Rapporter om insektmassedĂžd ↭ Google indsamler sundhedsdata i USA ... ☝️ HUSK : Underskrift-indsamlinger : ↪ Totalforbud mod Roundup i Danmark ↪ Rettigheder fĂžr profit Stop ISDS ↪ Borgerforslag - Lav fertilitetstests fĂžr udrulning af 5G ↪ Mod 5G pĂ„ jorden og i rummet. 5G Space Appeal ↪ Vi samler 1 mio. underskrifter mod dyr bag tremmer ↪ Mod sygdomsbetegnelsen "Funktionelle lidelser" ↪ Nej til at udlevere dine helbredsdata uden samtykke ... |

SÄ blev det november - grÄt og vÄdt. Bare det var lidt mere som billedet herover, men vi tÊnder lys og hygger os, sÄ bliver der lys indeni. Borgerinitiativet mod 5G er ikke kommet op at stÄ endnu, vi venter pÄ Tyskland, som skal anmelde det. Skriv gerne, hvis du vil vÊre med til at samle underskrifter, nÄr det kommer i gang. HelsingÞr skal vÊre en slags testby for 5G, men der er bekymring at spore i byrÄdet, og det vil vi fÞlge op pÄ. May Day har meldt sig til FolkemÞdet pÄ Bornholm 2020. Du hÞrer nÊrmere i det nye Är. God lÊsning!

Sygdom/sundhed
Demens er ikke altid demens
Mere end 40 % af diagnoserne pÄ demens har vist sig at vÊre forkerte. MÄske er der noget helt andet i vejen. Forestil dig fÞlgende mareridt: I de sidste par Är har din mor haft alvorlige hukommelsesproblemer. Hun farer vild i trafikken. Hun gentager det samme spÞrgsmÄl hele tiden. Hun kan ikke behandle nye oplysninger. Hun mister trÄden midt i en sÊtning. En CT-scanning kommer tilbage med en diagnose pÄ tidlig Alzheimers. LÊgerne tilbyder en recept med kun et lille hÄb om, at det vil hjÊlpe.
Kunstig intelligens skal bl.a. styre krĂŠftbehandling
Kunstig intelligens skal nu ind i sundhedsplejen i forskellige projekter. Vi dropper fx den individuelle lÊgevurdering og lader computeren bestemme behandlingen (projekt pÄ Rigshospitalet). Et realistisk fremtidsscenarie. Dataetisk RÄd tages IKKE med pÄ rÄd! Det mener ministeren ikke er nÞdvendigt. Hvad mener du?
Fokus pÄ jod
Bakterier, der er resistente over for antibiotika, forĂ„rsager mere end 2,8 mio. infektioner og 35.000 dĂždsfald Ă„rligt i USA. NĂ„r man sĂ„ tilfĂžjer clostridium difficile, en bakterie, der ikke nĂždvendigvis er resistent, men har forbindelse til brug af antibiotika og som kan forĂ„rsage dĂždelig diarrĂ©, sĂ„ stiger dĂždsfaldene til 48.000. Men god gammeldags jod kan vĂŠre redningen. LĂŠs mere her fra Dr. Sircus (engelsk)
Erik Kirchheiner om den gode alderdom
FĂžlg med i vores fĂžljeton fra Kirchheiner om en god, alternativ alderdom. I denne del fortĂŠller han, hvad der er vĂŠrd at vide om knogleskĂžrhed. De tidligere afsnit kan du se i nyhedsbrevene fra fra juni til oktober.
Den sĂžrgelige historie om Martin Hejlesen


Martin Hejlesen er metasundhedsudĂžver, og den 20. november blev han godt og grundigt hudflettet af DR1's program Kontant – mĂ„ske til en vis grad selvforskyldt, for man skal overholde lovgivningen, og man skal ikke annoncere succeshistorier om afdĂžde patienter hen over hovedet pĂ„ de efterladte. I Danmark er retten til at behandle syge med fĂ„ undtagelser givet fri. Alternativ behandling er sĂ„ledes ikke underlagt tilsyn, og derfor mener May Day, at det er yderst vigtigt for hele branchen, at alternative behandlere kender og overholder den lovgivning, de er underlagt, at de er grundigt uddannede ikke bare i deres behandlingsform, men ogsĂ„ i emner som etik, journalfĂžring, markedsfĂžring, GDPR og datasikkerhed, fortrolighed mm., sĂ„ de kan varetage patientens sikkerhed bedst muligt. Vi vil opfordre til, at alle uddannelser i alternativ behandling inkluderer omtalte discipliner, og at behandlere RAB-registreres. RAB-registrering er ikke en garanti, men den forudsĂŠtter et ret hĂžjt uddannelsesniveau samt et etisk rĂ„d i behandlerforeningen, som kan verificere behandlernes uddannelse og virke, sanktionere dem – og ikke mindst giver den utilfredse en klagemulighed for forhold, som branchen efterfĂžlgende kan rette op pĂ„.
Den internationale organisation, Meta Health International, har skrevet et Ă„bent brev til DR.
Link til en mere nuanceret beskrivelse af metasundhed end DR1's version.
Radikale Venstre vil slÄ ned pÄ alternative behandlere
Radikale Venstre vil med en stramning af loven forbyde ikkeautoriserede sundhedspersoner at behandle krĂŠft og andre alvorlige sygdomme. Minister bakker op om ideen. (Kommentar: Det kan blive svĂŠrt at hĂ„ndhĂŠve, da folk kan sĂžge hjĂŠlp hvor som helst – selv hĂ„ndspĂ„lĂŠggelse i kirken. Og tĂŠnk, hvis det hjalp!)
Nyt fra Gerdes om Karina-sagen
Gerdes er som bekendt blevet frataget sin autorisation, fordi han har nedtrappet en patient (Karina) fra psykofarmaka. Gerdes mener ikke, det kan vĂŠre forbudt at nedtrappe en patient i psykofarmakabehandling, specielt ikke nĂ„r det er givet til en psykisk rask person. Derfor mener han, at RetslĂŠgerĂ„dets vurdering er ude af proportioner. 
Østens cancermedicin
Helt ny gratis videoserie (engelsk) tager dig med pÄ en rejse til Østens cancermedicin. Du besÞger 7 lande i Asien - Japan, Taiwan, Filippinerne, Singapore, Malaysia, Thailand og Indien, hvor du prÊsenteres for helt utrolige cancer-protokoller baseret pÄ naturmidler.
Peter GĂžtzsche hyldes
Peter GÞtzsche grundlagde Det Nordiske Cochrane Center pÄ Rigshospitalet. Sidste Är blev han fyret efter uenighed om hpv-vaccinen. 26. november fylder han 70.
Vaccination
Kan vi producere sikre vacciner?
Ny bog fra Dr. Rath Health Foundation, som du her kan fÄ som pdf. LÊr om vacciner, deres sikkerhed, hjÊlpestoffer mm. Meget grundig gennemgang af principperne bag vaccine (engelsk).
MiljĂž/GMO
Endelig slut med bidrĂŠbergift
BidrĂŠbergiftene neonikotinoider – ogsĂ„ kendt som neoniks - er sĂŠrligt farlige gifte designet til at slĂ„ insekter ihjel. EU har forbudt giftene til al udendĂžrs brug, men alligevel har Danmark og en rĂŠkke andre EU lande givet landbruget dispensation til at fortsĂŠtte brugen. Den dispensation slutter nu. Regeringen forbyder neonikotinoiderne til golfbaner og potteplanter i gartnerierne. Og landbruget skal udfase brugen. Brug af neonikotinoider fortsĂŠtter desvĂŠrre i Japan, hvilket har resulteret i total kollaps i deres fiskeopdrĂŠt. Fiskene udsultes, fordi deres fĂžde med insekter og plankton dĂžr af neonikotinoiderne.

Kapitalfonde opkÞber nu ogsÄ landbrug
Danske landbrug opkÞbes af globale investorer, og erhvervets fremtid lÊgges i hÊnderne pÄ folk, der ikke nÞdvendigvis har interesse i landdistrikternes udvikling. De mÄ ikke kÞbe sommerhusgrunde, men gerne vores landbrugsjord.

Rapporter om insektmassedĂžd
Stort studie af tyske enge viser, at der er 78 procent fĂŠrre insekter pĂ„ 10 Ă„r. Artsmangfoldigheden er i gennemsnit reduceret med 1/3. "Dramatiske tal," siger forsker. LĂŠs mere her
En anden rapport, der er skrevet af Dave Goulson, professor i biologi ved University of Sussex, pĂ„ vegne af NGO’en The Wildlife Trust, vurderer pĂ„ baggrund af eksisterende forskning, at 41 pct. af verdens kendte insektarter er truet af udryddelse, samtidig med at bestanden af fugle, som lever af insekter, er faldet markant. (May Day kan tilfĂžje, at der efterhĂ„nden er mange beviser pĂ„, at den tiltagende radiofrekvente strĂ„ling er med til at udrydde insekterne.)
SkĂŠrme/elektrosmog
International 5G konference i Mainz 4.-6. oktober 2019
May Day deltog, og her fÄr du nogle hurtige indtryk fra en konference med overload af data og masser af inspiration. Hold da op, hvor var det spÊndende at hÞre de mange eksperters indlÊg om forskning, snakke med udstillere og se deres lÞsninger - 3 dage i trÊk!
Demonstration mod 5G i alle de nordiske lande
SĂžndag den 24. november. Det startede med foredrag i KĂžbenhavns kulturhus med nogle folk fra England. DernĂŠst var der afgang til RĂ„dhuspladsen, hvor bl.a. advokat Christian Jensen og Pernille Schriver samt de engelske gĂŠster talte. Rundt om stod folk med bannere og plakater med flotte slagord mod 5G. DesvĂŠrre var der alt for fĂ„, og desvĂŠrre blev kom der ikke nye til. Happening for en lukket klub. Hvor mange nĂ„s pĂ„ den mĂ„de? Lad os hĂ„be, at nĂŠste arrangement besĂžges af 10 gange sĂ„ mange og annonceres meget bredere ud. Det gode var dog, at det blev startskuddet til et nyt nordisk samarbejde. (Se omtale under arrangementer, hvis du vil med.) Omtale af demoen fundet her i en italiensk avis
Scientific American Warns: 5G Is Unsafe
In an October 17, 2019, article, Scientific American warns “We have no reason to believe 5G is safe,” and that “contrary to what some people say, there could be health risks.” The article, written by Joel M. Moskowitz, Ph.D., director for the Center for Family and Community Health in the School of Public Health at the University of California, Berkeley, notes… (engelsk) (engelsk)
FĂžlg med i diverse 5G-arrangementer
Se hvad der sker rundt om pÄ vores sÞsterhjemmeside under nyheder.

OvervÄgning/registrering
Google indsamler sundhedsdata i USA
Millionvis af amerikanske patienters sundhedsdata overfĂžres til it-giganten Google. Amerikanske tilsynsmyndigheder har meddelt, at man vil begynde en undersĂžgelse af Googles partnerskab med firmaet Ascension, som er en stor nonprofit-sundhedsvirksomhed, der bl.a. drifter hospitaler. ‘Project Nightingale’ giver Google adgang til millionvis af patientoplysninger, sĂ„som navne, helbredshistorik, fĂždselsdato, laboratorieresultater, diagnoser og registre fra Ascension. Ascension fortalte angiveligt ikke lĂŠger og patienter, at virksomheden deler data med Google.
Ny bog af Edward Snowden
LĂŠs om, hvordan han risikerede alt for at afslĂžre USA's program med masseovervĂ„gning, som han selv var med til at opbygge. PĂ„ engelsk: Permanent Record. Find den selv pĂ„ nettet. Se ogsĂ„ dette interview med Snowden, hvor han bl.a. advarer mod Facebook
Nem-ID papkort bliver til app
Version2-blogger Poul-Henning Kamp er stĂŠrkt skeptisk over for sikkerheden ved en app-lĂžsning i forhold til NemID og det kommende MitID. "MobillĂžsningen opfatter jeg som en utilgivelig slĂŠkkelse af sikkerheden" skriver han i en mail til Version2. Hvad med, at vi boykotter det?
NĂ„r vi fĂžrst har et DNA-register...
I forbindelse med en kriminalsag har amerikansk politi fÄet adgang til at sÞge i den private database Gedmatch, som har DNA-profiler pÄ 1,3 millioner mennesker. Det pÄ trods af, at der ikke var givet samtykke fra flere personer i databasen.
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Events
KĂŠre behandler
Fire dage med iris-analyse, et spĂŠndende redskab, som kan bruges sammen med de Ăžvrige diagnosemetoder, som du i forvejen har lĂŠrt som behandler. 16-17/1 og 20-21/2 4000 kr. Tilmeld dig her: administration@biologisk-medicin.dk

5G global protestdag den 25. januar 2020. SĂŠt kryds i kalenderen.

Bliv medlem af May Day! StĂžt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment