December 31, 2019

🧨 ~ Kirsten Birgits Nytårstale 2019 kl. 18.15 🥳 ~ | .. Når du har set dronningens nytårstale kan du stikke over på DR2 og se dronningen af journalistik - Kirsten Birgits nytårstale. So long! .. | Blogger: "Lars Løkke (og hans korrupte ni liv) tager på foredragsturne igen" ~ Kisser...🤢😟.. "Lars Løkke gør status: Frygter de ekstreme holdninger i fremtiden. Når Lars Løkke skal gøre status over de politiske 2010'ere og kigge frem mod det næste årti på Christiansborg, er der i særdeleshed én ting, som han peger ud; »»»De ekstreme - og ofte uholdbare - synspunkter«««. Det fortæller den tidligere statsminister og Venstre-formand i et længere debat- interview med Berlingske"🤣😂😆..."Løkke afslører nyt om exit - Der var bagt op til drama. Lars Løkke Rasmussen valgte med vilje at undgå dagspressen i timerne efter han havde takket af som V-formand " ~a4nu🙄... 📋Citat: "Lykketoft: Løkke er en »lille svindler« og Thornings regering var »talent- og profilløs«"👍... Og nu er #DenPrivateLarsLøkkeSugarFondensPensionsScamUdenRegnskabspligt, igen på svindel-turne, og hans nystiftet selskab (Sollar ApS) sammen med sin kone, der nu arrangerer rejser, hvor den tidligere statsminister indgår som en del af pakken🙈.. Måske skulle PrivatLars og hans kompagnon i LøkkeFonden, Bubbers Badekar og Snurre Snups Søndagsklub, udskifte Deres manglende selvkærlighed- og mindreværdskomplekser (små mænd, store drømme) med mental sundhed og et isoleret og uindtageligt (panik-rum), så når de få lysten til utroskab og svindelnumre, kunne de lukke sig selv inde, indtil deres (påtaget) psykiske lidelser, går væk igen... PS: HUSK - "Sommeren på Birgitø" - show (Bremen Teater - har bestilt plads)... Vil du vide mere, se Troldspejlet & Co...|


Den Korte Radioavis' gør status over året på DR2 nytårsaften klokken 18.15 med en nytårstale til befolkningen.

Inden året er omme, vil Dronningen af dansk journalistik endnu en gang komme med en samfundsrevsende opsang til den danske befolkning.

’Den Korte Radioavis’ gør status over året på DR2 nytårsaften klokken 18.15 med en nytårstale til befolkningen, mens de på en fiskekutter stævner ud mod den sagnomspundne Birgitø.

No comments:

Post a Comment