December 20, 2019

📶 ~ 💗 Brev til borgmesteren i Helsingør om 5G og Pia og Lene redder verden 💕 ~ |Kilde (JFK21 - JordenFrihedKundskab)

(Uddrag) 

18. DECEMBER 2019 AF PIAOGLENE
Brev til borgmesteren i Helsingør

Onsdag, den 18. dec. 2019

Til borgmester Benedikte Kiær


Det har rystet mange borgere i dette land, at du som den øverste ansvarshavende i Helsingør kommune, har givet din tilladelse til, at Helsingør nu er et pilotprojekt under teleselskaberne TDC og Ericsson, at du har givet din tilladelse til, 3854 master i Helsingør opgraderes til 5G, hvorved borgerne i byen, naturen og dyrene i området er blevet forsøgsobjekter for teleindustriens grådige fremmarch, og det i udviklingens hellige navn.

Når du anfører at:

”Bedre mobilforbindelser i Helsingør Kommune er til glæde både i arbejdsliv og fritid, fx for de erhvervsdrivende og for de sundhedsprofessionelle, der kommer i folks hjem, er det et must i dag at kunne komme på nettet med ordentlig forbindelse. Det giver den bedste løsning af opgaverne. Og i vores private hjem ved vi jo også udmærket, hvad det betyder med en ordentlig forbindelse – man kan bare spørge sine børn. Derfor glæder det mig rigtig meget, at fremtidens mobilnetværk nu rulles ud i Helsingør Kommune”,

så har det ikke hold i virkeligheden. Det nuværende net er hurtigt nok til danskernes brug – privat som i arbejdslivet, og erhvervslivet efterspørger for nuværende ikke 5G, som i øvrigt ikke er en videreudvikling af telenetværket, men et mikrobølgevåben, udviklet af det amerikanske militær. 5G er et DEW (Direct energy weopen), som kan skade mennesker fysisk. Det er også det totale overvågningssystem, som ingen danskere har bedt om. Desuden findes der et alternativt til 5G, der ikke er sundhedsskadeligt.

Mikrobølgeovne arbejder i området 2,5 Ghz, hvor vand, kulhydrater og fedt sættes i svingninger og udvikler varme, hvor mængden af vand er bestemmende for opvarmningstiden – og vi kender jo mængden af vand i en menneskekrop, ikke? Så 5G kan også anvendes til opsplitning af en folkemængde. Det har ingen gang på Jord i et demokratisk samfund!

Du ved nok, hvordan en mikroovn fungerer?

Og hvad siger du til at få dine celler kogt? Nej, vel?

Du og dine børn har nok ikke lyst til at leve i en kæmpe 5G-mikroovn?Så du bliver sammen med den danske befolkning vildledt af teleindustrien, der bestemt ikke kerer sig om befolkningens ve og vel, men er styret af en endeløs griskhed efter flere af befolkningens surt tjente penge.

Ved din tilladelse til udrulningen af 5G i Helsingør gør du dig medskyldig i:
  • at påstå stråling fra 5G ikke er skadeligt for miljø og mennesker.
  • brud på Århuskonventionen ved at hemmeligholde og fremme 5G– udrulningen
  • overhøring af mere end 240 internationale, uafhængige forskeres advarsler om skadevirkninger fra ikke ioniserende stråling og anbefaling af brug af forsigtighedsprincippet.
  • at ignorere at internationale organisationer som Verdenssundhedsorganisationen WHO, Det Europæiske miljøagentur, Europarlamentet og Europarådet har meldt ud, at radiofrekvent stråling udgør en trussel, vi skal tage yderst alvorligt. WHO kom i maj 2011med en udmelding om, at radiofrekvent stråling – det vil sige stråling fra diverse trådløse netværk –er muligt kræftfremkaldende på mennesker – risikokategori 2B. Derfor har WHO opfordret regeringer og myndigheder til at gribe ind. Her er der kun tale om 2G, 3G og 4G, og ved udrulning af 5G, vil miljø og mennesker og dyr bliver yderligere eksponeret.
  • ikke at undersøge Teleindustrien påstande om, at udrulningen af 5G er uskadelig, fordi de holder sig indenfor de foreskrevne grænseværdier, som i Danmark er de højeste i verden, 9000000 Mhz (i Helsingør opgraderes der til 3,5 GHz, senere kan det blive optil 100 GHz), set i forhold til menneskets elektromagnetiske egen stråling som svinger med Jordens 7,83Hz. Derved løbes en stor risiko ved udrulning af et verdensomspændende 5G netværk uden at der er foretaget grundige undersøgelser.
  • ikke at se nærmere på det eksisterende væld af dokumentation for, at langtidseffekter for ikke ioniserende stråling er sygdomme som: kræft, DNA– skader, fertilitetsproblemer, celledød, svækket immunforsvar, flere stresshormoner, hjerterytme forstyrrelser, søvnproblemer, kognitive – og adfærdsforstyrrelser, svækket mentale evner, hovedpine og smerter i kroppen etc.
Når du har givet denne tilladelse, kan det kun være på grund af uvidenhed, ikke? For det kan da ikke være, fordi kommunen indkasserer et betragteligt beløb i leje fra teleselskaberne?

Men nu ved du besked, og handler du ikke på denne viden, er du i ond tro, når der kommer et retsopgør. Du vil blive ansvarliggjort for enhver sygdom og ethvert dødsfald, der påføres mennesker, dyr og miljø af den i døgndrift eksponerende 5G-stråling i Hell – singør.

Vi er mange, og vi bliver flere og flere, der ikke vil finde os i de fremtidsudsigter politikere som dig tilbyder os, vores børn og børnebørn.

Pia Andersen og Lene Bang

(mødre og bedstemødre til børn i bl.a. Helsingør)

Nedenstående kilder kan hjælpe dig med at blive klogere på emnet:

Olle Johansson, svensk docent i neurovidenskab ved Karolinska Institut i Stockholm. Har drevet omfattet forskning indenfor elektromagnetisk stråling.

Lennart Hardell, svensk onkologist og professor ved Ørebro hospital.

Sianette Kwee, cand. scient, Århus Universitet. Har i mange år forsket indenfor bioelektromagnetisme og dens effekt på menneskeskader.

Rådet for helbredsikker telekommunikation

Responsum udarbejdet af advokat Christian F. Jensen (Landsindsamling mod 5G)
 

No comments:

Post a Comment