Oct 7, 2019

🤴 ~ Svensk konge: Børn er ikke længere medlemmer af kongehuset (TV2 FNYS NEWS) ~ | Blogger: [👎Joachims fede fidus og skider højt og flot på danskerne : Solgte Schackenborg for 100 millioner og for andet år i træk, præsenterer fødevarevirksomheden De 5 Gaarde underskud, ejet af selv samme, Prins. De 5 Gaarde efterlader sig stribevis af ulovligheder bad sig, mens Prinsen, som ikke må være Konge og skidesur, ligesom Christian Kjær, og bøjer loven om apanage, smutter til Frankrig, ulovligt, med millioner med sig. Og ingen TØR sige noget🤫] ... DET virker som om, at det Svenske og Norske Kongehus, har fundet ud af at indrette sig i 2019, mens det Danske, stadigvæk modtager gaver, snyder med salg af kongelige barakker, årpenge, bejler til erhvervseliten i diktaturlande og en Dronning, som nægter at lade sig abdicere, selvom hun (bliver) 80 og skindød... Vorherre til hest.. Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal?...🤔.. PS: VIDSTE DU, at Dronning Elizabeth II ejer (alt) jord i Canada?. Personlig formue på $520 millioner (men tallet er langt, langt højere).. Det næststørste land i verden efter det samlede areal, Canada, er et af de mest urbaniserede på verdensplan. Ingen af ​​dens borgere har dog ret til at eje fysisk jord i landet. Foruden ejer hun naturligvis, km² engelsk og skotsk jordlodder, og ikke forglemme, er den danske milliardær, Anders Holch Povlsen, landets største jordbesidder i skotland og har ladet mig fortælle, at Bestseller-milliardæren og reptil-dronningen, har haft en del kontroverser... |


LÆS VIDERE>>

For andet år i træk præsenterer fødevarevirksomheden De 5 Gaarde underskud. Produktionssamarbejdet er ejet af en række godsejere og Prins Joachim. ~ JydskeVestkysten

Blogger: Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. 

Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kronprins Frederik til ansvar ligger hos dronning Margrethe, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning.

Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation(BT, information m.fl.) og de få som 'tør' kritisk journalistik.

Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden.

Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen.

Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Dronning Elizabeth II er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. 

"Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den"...

No comments:

Post a Comment