Oct 23, 2019

🆘 ~ 💗 Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK 💕 ~ | Blogger: [👍"Brint fremtidens medicin, HPV-bivirkninger endelig anerkendt, alkoholmisbrug sender folk på hospital igen og igen" ~ May Day👍] .. PS: Den 24. November 2019 - Demonstration mod 5G på Rådhuspladsen i København kl. 13 -18... |


Oktobernyt fra May Day. Der sker meget rundt omkring og især på 5G-fronten, som vi er ret engagerede i. Vi efterlyser folk, der har lyst til at hjælpe med et borgerinitiativ med at samle 1 mio. underskrifter mod 5G sammen med resten af EU. Skriv til cr@mayday-info.dk. May Day deltog i en stor 5G-konference i Mainz her i oktober. Meget spændende - mere om det i november. God læsning!


Sygdom/sundhed
Brint som ny medicin
Læger er i stigende grad begyndt at interessere sig for brint (hydrogen) som behandling til mange forskellige sygdomme. Dr. Sircus har udgivet en bog om de forskellige luftarters evne til at helbrede. Du kan få den her som pdf (engelsk).
Bruce Lipton i Danmark
Den verdenskendte videnskabsmand og forfatter Bruce Lipton har været en tur forbi Danmark for at afholde seminaret: "The Turning Point: Thriving Through Evolutionary Chaos". Sund-forskning mødte ham til en snak om, hvilken udvikling vores civilisation står overfor. 
Erik Kirchheiner om at få en god alderdom
Følg med i vores føljeton fra Kirchheiner om en god, alternativ alderdom. I denne tredje del stiller vi ind på fordøjelseskanalen! De tidligere afsnit kan du se i nyhedsbrevene fra fra juni og september.
Alkoholmisbrug sender folk på hospitalet igen og igen
I Danmark nyder vi alkohol. Berusende dråber er med, når vi fejrer store vendepunkter i livet, fester, er på ferie og spiser ude. De fleste kan nøjes med at drikke en gang imellem. Men nogle mister kontrollen: De udvikler en ubalance i hjernen og bliver så afhængige af øl, vin og sprut, at de får abstinenser, når de forsøger at stoppe med at drikke. De mest uheldige mister frihed, familie og helbred til flasken. (May Day planlægger en konference om misbrug og naturlig afvænning. Detaljer følger senere.)
Prins Charles protektor for homøopati
Pressemeddelelse: Fakultet for Homøopati (UK) meddeler, at Hans kongelige højhed Prinsen af Wales er blevet protektor for fakultetet.
Gulerødder hæmmer tarmkræft hos rotter
Vi ved, at gulerødder nedsætter risikoen for at få kræft. Nyt studie i rotter viser, at det sandsynligvis er to kemiske stoffers evne til at begrænse betændelse, der har en kræfthæmmende effekt.
Ny telefon kommer snart
Minimalistisk telefon med meget lav SAR-værdi kan købes i Europa om ca. et år. Den skulle være sundere end en smartphone og kunne det vigtigste.
Vaccination
HPV-vaccine og alternativ behandling
Så du ikke Lasse Spang Olsens udsendelser om alternativ behandling og HPV, kan du gense her.
HPV-vaccinebivirkninger anerkendt
Pressemeddelelse fra Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte: Sundhedsministeriet anerkender bivirkninger ved HPV-vaccinen modsat øvrige sundhedsaktører - og godkender patientforeningen HPV-Bivirkningsramte på det offentliges sundhedsportal, Sundhed.dk
Miljø/GMO
Planter under angreb advarer hinanden
Når en plante bliver beskadiget udløser det en reaktion, der kan minde lidt om et dyrs nervesystem, og hvor planten blandt andet frigiver en lugt. Nu viser en ny undersøgelse, at der sandsynligvis er tale om et 'advarselsskrig', skriver Science Alert. (Det samme sker højst sandsynligt, når planter bestråles.)

Er Crispr genmodificering?
Det mener Økologisk Landsforening ikke, selvom man ændrer i genstrukturen. EU-Domstolen mener derimod, at det er GMO. Hvad mener du?

EU godkender syv kontroversielle ansøgninger om import af GMO
EU-Kommissionen har givet markedsgodkendelse til syv nye gensplejsede (GMO) planter. Disse inkluderer godkendelser til import af GM-majs, bomuld og sojabønner, der er resistent mod herbicid og producerer insekticidtoksiner.
Regeringen vil teste for 400 stoffer i stedet for 40
Med nye chokerende tal for pesticider i drikkevandet har regeringen besluttet at teste for mange flere stoffer. De nye fund siden 2017 af navnlig pesticidstofferne Desphenyl-chloridazon og N,N-Dimethylsulfamid har vist, at ingen har et fuldt overblik over, hvilke pesticidrester der kan være i vores drikkevand.
Ny bog: Klimamyten – Et opgør med tidens CO2-panik
Af Johannes Krüger
Krüger er dansk professor emeritus, dr.scient. Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Københavns Universitet. Han er ikke enig med FN’s klimapanel IPCC. FN er et politisk organ og driver ikke nødvendigvis naturvidenskab. Krüger skriver: Spørgsmålet om årsagen til nutidens klimaforandringer og de mange følgevirkninger er mere kontroversielt, end det fremstilles af FN's klimapanel IPCC og nyhedsmedierne, for naturen selv viser noget andet end de computer-producerede klimamodeller. Men det er vore politikere ude af stand til at opfange og reagere rationelt på, for de lukker sig selv ude fra relevant og korrekt information. Det skyldes først og fremmest, at det politiske miljø er stærkt præget af meningspres og selvcensur. (Måske har du lige brug for en anden vinkel for en gangs skyld.)
Skærme/elektrosmog
Støt Landsindsamlingen mod 5G
I sommerferien så et vigtigt initiativ dagens lys. En gruppe borgere tog kontakt til en advokat for at undersøge, om der er basis for at sagsøge den danske stat for udrulning af 5G. Baggrunden for dette initiativ skal findes i forårets 5G Konference, hvor forskere og en advokat fremlagde tung viden og evidens for, at 5G vil være i strid med EU's Menneskerettighedskonvention, FN's Børnekonvention, Habitatdirektivet, Bonnkonventionen og Bernkonventionen.
Lettere at få tilladelse til 5G-forsøg
For at gøre det lettere at lave forsøg med 5G har Energistyrelsen nu ændret praksis om forsøgstilladelser til frekvenser. Som noget nyt kan Energistyrelsen nu udstede en forsøgstilladelse, der koster 600 kr. om året, hvis frekvenserne ikke skal anvendes til udbud af offentlige elektroniske kommunikationsnet eller -tjenester.
Teleselskaberne er ved at tabe slaget om 5G
Telekommunikationsselskaberne og mainstream-medierne vil have os til at tro, at kapløbet om at udrulle 5G ikke kan stoppes. At vi intet er i forhold til en dødsens farlig multi-billion dollar dagsorden, som gennemtvinges af nogle af de mest magtfulde enheder på planeten. Men... Artiklen indeholder en lang liste med diverse tiltag og kampagner fra hele verden, der bare giver håb.
Mere Barrie Trower
Langt og grundigt foredrag med Barrie Trower, hvor du kommer godt ned i substansen (engelsk).

Overvågning/registrering
Overvågningskapitalismens farlige fristelser
Du får en god, måske tilmed gratis tjeneste på nettet. Tjenesteudbyderen får dine data. Sådan lyder studehandlen, og det ligner et win-win. Den tidligere Harvard-professor Shoshana Zuboff ser dog noget andet, herunder kræfter, der truer demokratiet. Google, Facebook og de andres opsamling af ekstra data om vores opførsel muliggør styring af, hvad vi gør. Læs mere her om Zuboffs nye bog, Overvågningskapitalismen Tidsalder.
Eksperter advarer: Nyt EU-forslag kan føre til masseovervågning via 5G
EU's antiterrorchef ønsker, at dekrypterings- og overvågningsprogrammer bliver indbygget i 5G-standarderne.
Masseovervågningen skrider planmæssigt frem
Overvågningsforslag: 233 procent flere nummerplade-kameraer, og ansigtsgenkendelse mellem linjerne.
Visse lande vil omgå Facebooks kryptering
Whistlebloweren Edward Snowden synes det er meget problematisk, at en række lande har bedt om en bagdør for at omgå Facebooks kryptering.
Forhindrer forretningshemmeligheder indsigt i persondata?
Med henvisning til forretningshemmeligheder har pensionsselskab afvist at give indsigt i lægekonsulents vurdering af en sag. Men er det et gyldigt argument? Formand for IT-Politisk Forening kommenterer sagen her.
Hvordan laver man gode passwords?
Skal de være meget indviklede, eller skal de være lange for at give optimal sikkerhed? Skal de skiftes hver 3. måned, og kan de genbruges? Her kommer en vejledning i passwords fra Center for Cybersikkerhed, hvis du er usikker.
Staten er så rød, mor...
Der er noget galt i Danmark... Men bare rolig! Mette Frederiksen har løsningen med den helt store sikkerhedstillidstryghedsovervågnings-pakke! Her udtrykt i en sang...
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Events

Endagskonference i Oslo om 5G
1. november 2019 10-15.30
med bl.a. Pernille Schriver og advokat Christian F. Jensen
https://www.facebook.com/events/708409889671277/
 ______________________
24.11.2019
Demonstration mod 5G på Rådhuspladsen i København kl. 13 -18
________________________
​​​​​​​
Kære behandler
Fire dage med iris-analyse, et spændende redskab, som kan bruges sammen med de øvrige diagnosemetoder, som du i forvejen har lært som behandler. 16-17/1 og 20-21/2 4000 kr. Tilmeld dig her: administration@biologisk-medicin.dk


Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment