Oct 14, 2019

💔🚸❤️~ Nyt system ved skilsmisser i 2019 – hvad betyder det i praksis? (retsadvokaterne) ~ | Blogger: [✊EPIC 2013 - M.K. doesn't understand the madcap antics of her father, Bomba, as he searches for a hidden world in the 3D animated film 'Epic,' just like verdensalt, lost his daughter, because of the blog, and the search for universal TRUTH👊] ... {Familieretshuset, familieretten, børneenheden og refleksionsperiode mv}... Jeg vil stille mig op i rækken som fortalere, godt og modigt, siger bla. Børns Vilkår.. 👍 Noget som Foreningen Far (Danmarks største organisation for børn og fædre med fokus på aktiviteter, rådgivning og viden) har slået på tromme for i årtier... Har selv benyttet mig flittigt af Foreningen Far, dengang kunne man også få hjælp hos kommunernes børne-sagkyndig rådgivning og konfliktmægling, men især via KK's Overpræsidium (Statsforvaltningen).. Har endda være forbi (kvinde) Foreningen til Støtte for Mødre og Børn ved et (uheld), de hjalp dog, trukket på lærer og pædagoger i min datters skoler, fogedretten, parterapeuten, vi tog endda en noget følelsesladet tur hos en anerkendt clairvoyant / healer... INTET, syntes, at hjælpe... For mig, føles det som 13 års slåskamp, inden jeg måtte give slip på min datter, som løsrev sig fra sin elskede far, til fordel for en indebrændt, hævngerrig, forsmået og narcissistisk dominerende mor og hendes familie. Sådan oplevede jeg det helvede, mens der altid, er to sider af samme sag... Blev politianmeldt for ca. 5 år tilbage, et forsøg på at skræmme mig med en 'forfølgelse, chikane eller stalking' og eftersom en anonym historie om mit tab, lå på min blog og min x-kæreste fik nys om den. Det viste sig efter aktindsigt, at min x-kæreste og politiet havde set min kærlige hilsen via et 'lukket' FB opslag, hvor jeg helt neutralt fortalte jeg savnede og elskede min datter. Min x var ude på advarsel/tilhold. Politiet brugte omvendt psykologi for, at få mig i en fælde, men sagen blev droppet, fik en formaning og kunne se min x-kæreste brugte ufine tricks, men ville bestemt forsøge, at chikanere min blog.. Om jeg nogensinde ser min datter igen er uvist, men dette er historien om en fars kærlighed til sin datter, som aldrig forsvandt. Hun sidder derude et sted og lider langsomt, ligesom mig. Den manglende forståelse, sorgfølelsen, låste skæbner - uløste traumer - hvordan kommer man videre...Hvis bare, min datter, kunne se, hvad jeg kan se, ligesom M.K. i Epic, så ville hun vende tilbage... Man må mene, hvad man vil om det nye system for skilsmisser, men jeg ville ønske, denne mulighed, var fremme for 15-20 år tilbage. Måske, blot måske, ville karma eller livshjulet, det anderledes, end at miste min eneste barn og datter, efter 7 år i glemsel, der blot bor 50 km. fra min bopæl..😔 |💭 PS: [Med børnene som våben - uddrag:] ... 

En visuel fremstilling på min datters ungdom der forsvandt og det jeg var oppe imod, ser således ud: Forestil jer en glas-osteklokke, som har ganske få lufthuller til at ånde igennem, rundt om osteklokken er der en voldgrav med kviksand med tilhørende pigtråd og advarsler, her bor min datter og hendes mor. Alle er velkommen undtaget min familie og jeg. Kanoner bliver skudt af mod os hvis vi nærmere os. Inde i osteklokken er der ingen fri bevægelighed, ingen luft, intet kompromis, hvis min datter viser kærlighed og omsorg til sin far, er der ingen udgang til, friheden Alle kan se det, men ingen gør noget ved det. Hvis nogen forsøger at indikere der er et problem, så bliver de smidt i voldgraven. Der findes kun én dronning og alfahun af osteklokken, som har manipuleret og vugget sine selvopfundne, opdigtede løgnehistorier ihjel, sammen med hendes egen familie, venner og trostøttere, mod mig, Faderen... Var jeg dømt på forhånd, ville jeg kunne have trængt igennem panseret? NEJ! Var min datter dømt ude fra ganske spæd mht. at fungere med min egen familie og sin far - JA! Er det sundt for nogen parter – Nej... |

👪 ~ Med Børn Som Våben: Den grusomme virkelighed, hvordan kvinder og mænd bruger børnene som våben i skilsmisser (Verdensalt Arkiv) ~ |

No comments:

Post a Comment