Oct 30, 2019

🎁 ~ ⭐️ EngleGAVE: Jeg fortæller i videoen, hvad det er (Sofie Rose) ⭐️ ~ | .. Nymåneudfordring : Er du klar på at gøre en lille ting, som kan hjælpe dig med at træde ind i år 2020 med mere lykke, glæde, flow og overflod? Jeg fortæller i videoen hvad det er ♥ .. | Blogger: Selvfølgelig koster det en masse penge at være fuld medlem hos Sofie Rose, men engang-i-mellem, sender hun en hjertelig dejlig varm hilsen ud, som er gratis - sponsoreret af vores englebasser... 💙 |


Kære,

Englene har en udfordring til dig, som kan hjælpe dig med at træde ind i år 2020 i en langt mere højtvibrerende udgave af dig.

Måske kunne du tænke dig at være med?

En gave fra englene til dig

Jeg har optaget en lille video, som jeg har lagt på min facebook side, hvor jeg fortæller, hvad det er.
Du finder videoen lige her - klik her

No comments:

Post a Comment