Oct 12, 2019

🌑~ 🎁 ⭐️ Din GAVE er klar : Sandhedsengle og Fuldmånemeditation (Sofie Rose) ⭐️ ~ | Blogger: PS: Sofie Rose skriver til min indbakke : "Jeg HÅBER, at du vil nyde den" ... hmmm... At HÅBE på = Afmagt, ingen handling – brug i stedet vendingen - jeg glæder mig til 🤯😵😇 ... At håbe på noget = at man frygter det modsatte. Frygten ligger bag håbet. Det modsatte for håbet, er altså frygt. Frygten dominere sindet og frygt er = stress. Håb er samtidigt afmagt. ”jeg kan ikke gøre noget” – andre må tage ansvaret. Håbet er det sidste, som er tilbage. Send glæde ud for de ting som du ”ikke” ønsker og de ting som du "ønsker", skal komme... |


Fuldmånemeditationen


Ved hver fuldmåne indspiller jeg en kanaliseret og healende fuldmånemeditation.

Fuldmånemeditationen ligger her på siden 0 - 2 dage før fuldmåne og 2 - 7 dage efter fuldmåne.

Fuldmånen i oktober topper søndag den 13. oktober

No comments:

Post a Comment