Sep 5, 2019

🔴 ~ British bankers on trial in Germany charged with €447m fraud (theguardian) ~ | Blogger: [✋A Fair Trial Perhaps, But Why, For God's Sake, Are We Not 'Hunting' Down The 'Right' People From The Higher Hierarchy of KM Rothschild Private Fiat Counterfeit Banksters Plot? An International Organized Crime Syndicate associated with Israel (Zionism)!👊] ... {Secret History of Khazarian Mafia and its evil plan to hijack the whole world. The Planet's largest Organized Crime Syndicate, the Khazarian oligarchy morphed into by their deployment of Babylonian Money-Magick, has been nearly completely excised from the history books} ... (🇩🇰In Danish🇩🇰:) 🙋‍♂️ HURAAAA! Casper von Koskull, Nordea, GEM, General executive management, tidligere Goldman Sachs International London, underafdeling af Rothschild Bank dynastiet er FYRET! Ind kommer Frank Hvam øhm, jeg mener, Frank Vang-Jensen... Hvis, cykelbudene fra GoLDMaN SLaCKS, Rothschild Banditterne og Casper von Krudtugle, Jesper Nielsen, Frederik M. Juel og tidligere Christian Clausen (der fik 140 mio. kr. for at holde sin kæft), går ud i samlet flok og BENÆGTER, at en flok rigmænd i al hemmelighed, underskrev en alliance, kaldet "Federal Reserve System" i 1913 (The Creature from Jekyll Island), så findes den sikkert. OGSÅ, langt, langt, langt, mere avanceret inkorporeret i Finansministeriet og Centraladministrationen, som betaler 'Pantepenge' til Wall Street bankejere, verden over... (☝️"Skandalen om udbytteskat og 13 mistede milliarder handler ... om én blanket"☝️:)... ... Den danske statskasse er blevet malket for 12,7 milliarder kroner af spekulanter, der uretmæssigt fik udbetalt penge på grund af en særlig skatteordning om aktier... 🤔 HVORFOR sidder de 8 personer, jaget vildt i Dubai, om momskarrusel, ikke i retten❓ Foruden retssagerne der er anlagt i blandt andet USA, Storbritannien, Malaysiai. Nåååå nej, Skattestyrelsen indgik et forlig i sagen, så er alt godt igen jo😉. Dertil kom det frem, at det advokatfirma, staten har hyret til at undersøge skandalen, selv rådgav nogle af dem, der malkede statskassen. Og hele det korruperet Finanstilsynet, af uransagelige årsager, undersøgt, sig selv og Danske Bank, Nordea og svenske SEB, har medvirket til svindlen, men alle går FRI. Historien om udbytteskat har indtil nu været, at et internationalt netværk af spekulanter har kørt en sofistikeret operation med aktiekarruseller og den slags. Men det er kommet frem, at nærmest alle de penge, den danske stat er blevet snydt for, kun er sket, fordi svindlere har løjet på én enkelt SKATTEBLANKET... [LÆS VIDERE].. |

The two defendants, with faces pixellated in line with German law, in court in Bonn on Wednesday, the opening day of the trial. Photograph: Friedemann Vogel/EPA

UK pair accused of defrauding German state through ‘cum-ex’ share trading scheme. Two British investment bankers have gone on trial in Bonn in what German media have called “the biggest financial fraud trial” in the country’s postwar history.


READ MORE>>
https://nyheder.tv2.dk/business/2019-09-05-dansker-bliver-ny-koncernchef-i-nordea
https://www.avisen.dk/fakta-saadan-blev-statskassen-snydt-for-milliarder_553476.aspx
https://www.information.dk/indland/2019/05/danskere-bag-formodet-momssvindel-el-halv-milliard-kroner

HVAD SKAL VI GØRE???...

Overklassen er simpelt hen Danmarks uden sammenligning største kriminelle samfundsgruppe. Storsvindlerne i toppen af fødekæden oplever at alle pengekasser står vidt åbne for dem, det er det rene tag selv bord. En omfattende deregulering af bankerne har givet overklassen frie tøjler. Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, Nykredit, Sydbank, Spar Nord. Skattelybølgerne skyller hen over os, Offshore Leaks, Lux Leaks, Swiss Leaks, Panama Papers og Paradise Papers. 

Storsvindlerne sidder i råd og udvalg på Christiansborg og deregulerer finansvæsenet. Korruption og råddenskab, skattely og hvidvaskning, interessekonflikter og lobbyorganisationer, på alle måder skovler overklassen penge ind, de er velpolstrede, og bankernes bolig-gebyrer er på himmelflugt. Vi oplever hvidvask for 1.500 milliarder, udbytteskat for 410 milliarder, momssvindel for 373 milliarder kr. blot i EU, og de vedvarende skattelybølger. Ingen kontrollerer overklasse, og ingen direktører kommer i fængsel, der er kollektiv frit lejde for de rige, HVERGANG👎

Og så er der alle de selskaber, der svindler EU for 522 milliarder kr. i tabte skatte- indtægter hvert år. Skatteunddragelse, skattely og hvidvask stortrives i EU, og de rige bruger alle krumspring for at undgå at betale skat. Pepsi, Q8, Pfizer, Arriva, Nike, Apple, Coca-Cola, McDonald's, Ikea og Taxaselskaber overfører pengene direkte til skattelylande udenom de lande hvor de tjener pengene... | 

  • I fængsel med Borgen, tjente knap 50.000 kroner om dagen i 2017, nu med 20 mio. kr. for super godt udført arbejde i gyldent håndtryk, fra Danske Bank. Når han bliver smidt i brummen, så skabes det precedence for andre bankdirektører og ledende medarbejdere i Bankerne... Ellers ser vi det gentage sig igen, som med Birgitte Bonnesen fyret som Swedbank-direktør, fik 30 millioner og et skulderklap..   
  • Optrevl hvorfor Christian Clausen fik 140 mio. for at holde kaje.  Thorleif Krarup 110 millioner danske kroner i hånden.
  • Gennemse samtlige kontrakter og forbindelser på samtlige GEM's (General Executive Management) i Banker, pensionsselskaber, realkreditinstitutter o.s.v. o.s.v. til lyssky virksomhedsstrukturer og hemmelige bankaftaler, der har noget at gøre med Staten Danmark.
  • En ny recession eller europæisk krise vil ramme danske banker så hårdt, at regeringen må ind og bruge Bankpakker. Ifølge den endelige opgørelse af regnestykket for bankpakkerne godt ti år efter finanskrisens udbrud er nu offentliggjort af Erhvervsministeriet. Med et overskud på 17 milliarder kroner er enhver snak, om at bankpakkerne har kostet skatteyderne milliarder af kroner manet i jorden. Dog kan man sige, Danske bank undgik at lave en betinget upsidemodel, dermed blev Danske Banks aktiekurs tredoblet i tiden efter vedtagelsen af bankpakke 2 og de har tjent 'KASSEN på STATEN'  • Skil os af med Finanstilsynet som er så indspist, inkompetent og nederdrægtigt, at de anser som en del af korruption. StatsAdelen ansatte Den tidligere Aarhus-borgmester og minister Nicolai Wammen, som Finansminister, tidligere anset for at medlem af kommunistiske marxistisk-leninistiske parti DKP/ml.  
  • For ikke at snakke om Finansministeriet, som er det mest magtfulde organ i embedsværket og foruden en medspiller, hvem der får ledende stillinger i det offentlige samt private af den mørke stats Elitenetværket. 
  • Og se for f*** at skille os af med søsterorganisationen, det britiske finanshus NM Rothschild, udvalgt til at rådgive staten om finansielle forhold. 
  • Til sidst, nullifying det u-folkeejet Nationalbankens råderum, for at spille på alle centralbankers heste og Wall Street imperiets mekka.
  • PS: Med den rette strategi samt tid, engagement og en smule held kan du få en større aldersopsparing ud af at droppe pensionselskabet og i stedet selv investere i enkeltaktier, fast ejendom, forældrelejlighed, sommerhus, guld og sølv eller hacienda i Spanien... 


No comments:

Post a Comment