Aug 19, 2019

😳 ~ (PINLIGT) Forventede det ville tage et par måneder: Efter halvandet år trækker VUC Syd-efterforskning fortsat i langdrag ~ | Blogger: [👎Britta Nielsen satspulje-svindel for 117 mio. kr. Statsrevisorer må igen (og igen) rette skarp kritik mod Skat. Skandalen i Teknik- og Miljøforvaltningen ruller videre. Og vi kunne blive ved (og ved) og ved, mens LillePrivatLarsFraGræsted med Venstre undskylder og svindler videre. Løkkefonden skulle hjælpe dårlige stillet drenge, men blev et studie i mulige interessekonflikter, nepotisme og bestikkelse - Da Løkke blev ramt af 'Clinton'-sygen 👎] ... {ENDNU EN DAG MED FLID, FEDT & SNYD I CENTRAL- ADMINISTRATIONEN } ... (Arkiv:) -- Et fantastisk undersøgende gravearbejde fra TVSyd & Radio24Syv's journalister har gjort det muligt, at spore til bare nogle, af skandalesagerne i VUC SYD. Der er 30 VUC'er rundt om i landet med i alt 90 afdelinger. Tænk på alle de andre sager som ikke har set dagens lys endnu!!... (Satire) -- Velkommen til HF på voksenuddannelsescentret VUC Syd i Haderslev - en statsfinansieret selvejende institution, her hos os, går det godt! Nogen kalder det en skandale, grådighed, forvaltningsmæssigt korruption og ulovligt... {PS: VUC synes at mene, at bruge 18.000 kr. til fri bar; at "forsøde" livet (forsøde, går igen i hele historien) med penge som flyder i oceaner. Magtens arrogance, vil ingen ende tage!!! 😔} ... LÆS VIDERE PÅ SATIREN🙈... |


Det er ikke lykkedes politiet at afslutte efterforskningen af VUC Syd-sagen, halvandet år efter at Statsadvokaten bad Syd- og Sønderjyllands Politi om at genoptage sagen. Der er foretaget afhøringer i sagen, fortæller leder af efterforskning... 


LÆS VIDERE>>

********************************************************

VUC efter massiv kritik: Vi fortryder ikke forbrug


Bestyrelsen på VUC SYD var tirsdag samlet for at diskutere den massive kritik, der har været af skolens forbrug.


Læs videre: https://www.tvsyd.dk/artikel/vuc-efter-massiv-kritik-vi-fortryder-ikke-forbrug

*************************************************************


(Verdensalt) Bestyrelsesformanden protestere: (satire😂) 


... Ja, ja.. vi har måske overdrevet lidt, alt med måde, det er jo ikke vores penge, men DINE penge! Det hele startede med vi skulle til USA og hele bestyrelsen og ledelsen var enige om en frynsetur.. Vi indlogerede os på 4-stjernede hoteller og besøgte nationalpark på studietur til Californien. Vi brugte i nærheden af 380.000 kroner, siger vores revisor. 

Vi måtte desværre aflyste VUC's elev-studietur og nogen blev sure. Folk påstår endda, det var grænsende til mandatsvig. 

Hvad bilder de sig ind. Vi syntes dog det er fagligt begrundet.. 

Det er så godt nok for skatteborgernes penge, men vi i ledelsens 'trænger' til at forsøde livet.. For ser du, det er ligesom Matador hvor murermesterinden Jessen, trænger - "Jeg har ikke lyst - MEN JEG TRÆNGER!". Det gør vi også.. 

Der har måske været andre ture, nu hvor jeg tænker mig om.. Ledelsen og jeg, satte os ned og brainstormede, vi stoppede det hele ned i et begreb som blev opfundet til lejligheden, nemlig: ”Pædagogiske Dage” - hvor vi rejste europa rundt, indlogere lærere på luksushoteller og transportere musik og oplægsholdere. Det startede med Wien, siden Østrig, i 2010, til Hamborg, Tyskland, i 2012 og til Berlin, Tyskland, i 2014. Kostede godt nok 3,9 mio. kroner. - vissevasse.. 

Løkke og Co. har ikke klaget. Vi har jo alle sammen en klemme på ham alligevel, ikke sandt.. Nåååååå, ja sidenhen er vi blevet anklaget for at bruge 1,6 millioner offentlige kroner på sponsorater? Vi stiller os helt uforstående.. Vi støttede jo bare vores direktørs golfklub, vicedirektørs cykelklub, købte designmøbler, Bang & Olufsen-TV, kunst på kontoret for over 200.000 kroner. 

Jo jooooo, kom ikke her daw!. ”Ka’ du vær en kårl om æ nat, ka du ow vær en kårl om æ daw.” som man siger.. 


Vi tog faktisk et proaktiv initiativ for at undgå den furore, forleden. For når ens lidenskab er at golfe og Tour de France, så mister man hurtigt tidsfornemmelsen i arbejdstiden. Derfor indkøbte vi Apple-ure til ledelsen for over 40.000 kroner, simpelthen! Urene skulle gøre vores ledelse mere tilgængelig, det er vores begrundelse for indkøbet, dog, helt ude af det blå, vækker det nu undren hos eksperter, som naturligvis, er helt hen i vejret!... 

Vi ved jo, at flere og flere danske ledere dyrker fysisk og psykisk krævende sportsgrene som golf, triathlon, ultraløb og faldskærmsudspring. Vi støtter gerne vores ledelse. Det er ikke vores penge siger DU?. Jamen, pengene lå på bordet, og den havde ingen ejermand, andet skatteborgerne, selvfølgelig. 

Husk lige på: "Licens er noget vi giver hinanden" og "Skat – det er noget, vi ta'r fra hinanden!".. 

Rigsrevisionen har været forbi et par gange, de siger vi skulle skamme os. Eksperter har endda truet med indgriben fra Undervisningsministeriet.. 

Det er vigtigt at pointere, vi er super glade for vores direktør og vores ledelse og deres eftermæle, som er golf og luksus og husk ikke at forglemme, at forsøde livet.. Uden en glad ledelse, ingen VUC SYD. Stop nu med den vedvarende chikane.. 

Hos os skaber vi glæde og begejstring som igen, skaber positive ringe i vandet.. Derfor ansatte vi også vicedirektørens datter i 2013. En forvaltningsekspert har nævnt overfor os det er ulovligt at ansætte egne børn på VUC Syd.. 

Prøv nu at hør engang. Hele centraladministrationen gør, vi gør og dermed den politiske stab, gør det.. Hvorfor skulle vi være anderledes? Det handler om at genfortrylle tilliden til det offentlige, vores ledelse lider, på bekostning af VUC-elever og hvad så, ledelsen føler sig chikaneret af al den ballade og misundelse på vores forretningskoncept. Det handler om at forsøde livet, koste hvad det vil, ellers er det ikke sjov at være leder mere i Danmark.. 

Vi tjener da okay bevares, mens de private virksomhedsledere tjener 10 gange mere end os, semioffentlige. VUC’erne er selvejende uddannelsesinstitutioner, men underlagt Undervisningsministeriet. Den eneste måde vi kan forsøde vores liv på, er at 'låne' penge fra skatteborgerne og de støttekroner vi modtager. Lad nu vær, Du ville gøre det samme, ikke sandt?. Det politiske system kan gang på gang, bryde ministeransvarsloven, men vi kan jo ikke gemme os bag 'mørklægningsloven'!... (slut på satiren og verdensalts kommentar)... | 

No comments:

Post a Comment