Aug 15, 2019

👊 ~ Facebook-opslag nærer frygtelig mistanke – grov vold mod børn på Godhavn også i nyere tid (Folkets.dk) ~ | .. Årstal så sent som 2000 nævnes .. | Blogger: [Vi er FULDSTÆNDIGT til grin!] ... {"Da jeg boede på Godhavn i 2000. Fik vi tæsk" ~FB opslag} ... Verdensalt har været inde over, at politiske generet manipulatører, smider sindssyg smarte og velplaceret nøjeregnende headlines, der skaber krokodilletårer-effekten i vor sindelag af emotionelle virkemidler og sagen er mig meget magtpåliggende - fordi, vi bider til bollen - hver gang... Politikere flytter magten med sociale medier, de sætter dagsorden ved selv?, at poste på deres platforme. De skaber emotionelle koblinger eller relativerer deres eget brand med (kvindelige) tårevædende billeder, selfies, usfies, kram og kys, men stikker en kniv i ryggen, når ingen ser det (hvis de laver fejl eller er for folke-kritiske, censures det via natten). Tag nu alene 2 ud af hundredvis af hjemmesider, som er fjernet af embedsværket, holddinkæft.dk samt jegfortyder.dk... Man sidder med en fornemmelse af, alt hvad der jongleres ud via de clickbait sensationshungrende CIA censurerede korrumperende platforme og dagspressen, fra falske (positive) politiske profeter, kommer fra embedsværket og ikke de folkevalgte selv, men fra overkvalificeret spin-doktorer, der manipulere befolkningen, så Borgens fyrster, står snore lige i vinden, uden at skulle gå planken ud, for hvad de selv, står for... Men, det er jo bare min mening.. |


Statsministeren undskyldte over for Godhavnsdrengene og andre som i 1960'erne blev udsat for massive overgreb på forskellige børnehjem og institutioner.


Men Godhavn findes stadig.

Og en mand har på Facebook i et opslag som er delt mange hundrede gange fortalt om sit ophold på Godhavn i 2000. Et ophold hvor der var flere voldelige episoder.

Nogle af disse episoder var angiveligt af særdeles grov karakter.
Da jeg boede på Godhavn i 2000. Fik vi tæsk. Meget og voldsomt og da vi meldte det til politiet en aften, ringede de til Godhavns kontor og sagde at vi lå ude i busken og lavede telefonfis.
Skriver manden i opslaget.

Jeg har fået revet begge skuldre ud af led af en nattevagt

Skriver han også.
Noget tyder på at sagen om Godhavn ikke er lukket med Mette Frederiksens undskyldning i går.

No comments:

Post a Comment