Jun 22, 2019

🌵 Reddit | ~ Forskere beder om 350 millioner til nyt klimacenter ~ | Blogger: [💸SKATTEYDERNE SKAL (IGEN) FUPPES. 350 MIO. KR. TIL BFORSKERE & FIKTIV A.I. ROBOT, SOM KAN FORUDSE FREMTIDEN, NU HVOR DMI, FEJLER🤖] ... {hvad med bare at indsætte de i forvejen anvendte chemtrailfly i landbruget "Climate engineering". Præcist som de allerede gør i USA, Kina og mange andre steder = "vejrderivater" - som alle kan tjene på} ... 🤔 PS: HAR DU LAGT mærke til, at danske netaviser og dagblade og pressen er skiftet fra ultra konservativt (jøder/jyder) hadefulde ytringer om (muslimer) fremmede (blå blok) til kuppet venligboere splittet (rød blok) med udlændingepolitik, der koster dansk velfærd!? (all by design) ... Nu skal et (falsk) hold (rød blok) venligsindet forskergruppe, PLUDSELIG, opfinde, den dybe tallerken. HVORFOR!? Fordi det er populistisk propaganda. ALLE politikere, snakker (indirekte) via blade og aviser, nu hvor de sociale medier har slået fejl, (de bryder sig ikke om DIREKTE kritik), så folk, kan sidde og læse avisen i ro og mag fra dagligstuen, mens de kløjs i morgenkrydderen og kan banke i bordet, at det, er også for galt... De overbelaste b-forskere og (røde) journalister, er trukket frem fra gemmerne og skal indoktrine os, med mere sladder fra PLADDERBALLE NÆRRADIO GIRO 314 (mens vi venter på Prinsen eller kommende Konge af Danmark) ... |

https://www.ucsusa.org/global_warming/science_and_impacts/science/climate-engineering

Danmark formår ikke at samle sin viden på klimaområdet, mener to forskere, der foreslår at etablere center.


Sommeren 2017 var våd og solfattig. Sommeren 2018 var bragende varm og tør.

Vejret er utilregneligt, og det vil to af Danmarks ledende klimaeksperter og professorer i klimaforskning forsøge at gøre op med ved at etablere et klimacenter i Danmark.

Det fremgår i et debatindlæg i Politiken, som Jens Hesselbjerg Christensen, Institut for Is-, Klima- og Geofysik på Københavns Universitet og Sebastian Mernild, direktør for det norske klimaforskningscenter Nansen Centeret, står bag.

- Det, vi nødig vil, er at blive taget på sengen ligesom sidste år, hvor landbruget tabte milliarder. Det har vi ikke råd til sker to eller tre gange i de kommende 10-20 år.

No comments:

Post a Comment