Jun 6, 2019

BREAK-IN SATIRE | DKW | Arkivskab | ~ De 10 små cyklistbaroner, 2 går konkurs og hvem hæfter for de 150 millioner? ~ | Blogger: [🚴Lille Lars fra Græsted er blevet til Generalen fra Gribskov. er Statsministerens feriebuddie, Claus Hougesen og cykelven dømt i Danmarks største historiske bestikkelsessag, mens den teknisk insolvente, Statsminister, skaber i panik, #DenPrivateLarsLøkkeSugar-Fondens- PensionsScamUdenRegnskabspligt-der-lever-videre-indtil-Løkke-bliver-smidt-ud-af-Borgen, mens #UdenlandskeFremmede-MagterSvenskeHandelsbanken-har-en-gældslemme-på-Lars-kviklån-realkredit-mens-Venstre-og-skattekronerne-betaler-hele-gildet💸] ... Iflg. DKW, Kisser, ejede 00'ernes Don Ø et Kommandit- selskab, som komplementar og UDEN regnskabspligt, snører Løkke og de 9 kommanditister, bla. med Fitness-konge Palm og Jørgen Glistrup, der går konkurs og man hæfter solidarisk med Don's sommehuse-indkøbs-fidus, tager skraldet, men en lille kæk cyklist, blev Statsminister og gik 'fri', så ham kan vi li’!🤐 ... (Der var en , der var to, der var tre, der var fir’, der var fem, der blev til grin. Der var seks, der var syv, der var otte, der var ni, men den tiende, han var FIN!??🐽🤥 ~ verdensalt) ... |



"Find five errors": 



Do not intend to interfere, but allow me to give a danish perspective: @realDonaldTrump, please, respond to the request of your youngsters who demands gun control. Don’t accept the world record in school shoutings. Make America great and safe again!





Kilder som 'Kisser' nævner (nogle): 👉


    Her er Løkkes kaotiske privatøkonomi


    Lars Løkke Rasmussen tynges af massive renteudgifter


    Lars Løkke Rasmussen havde ikke selv råd til at betale for de meget omtalte formandshabitter og boxershorts, fordi hans egen økonomi ikke var 'robust nok' - trods en uafbrudt årlig milliongage siden 1998.

    Det indrømmede V-formanden selv i tirsdags.

    I dag kan Ekstra Bladet så afsløre, at Lars Løkke slås med en kaotisk privatøkonomi og reelt sidder i gæld til halsen.

    Den anstrengte økonomi er en lænke om halsen på den kendte politiker. For alene de månedlige renteudgifter på Lars Løkkes mange lån medfører, at Venstres formand reelt har stærkt begrænset handlefrihed.

    Kreditorer har desperat forsøgt at skrabe sikkerheder til sig. Eksempelvis tog Handelsbanken fra 2010 til 2012 pant i Lars Løkkes sommerhus og efterfølgende underpant i alle Venstre-formandens gamle pantebreve.

    - Når kreditorerne reagerer, som de gør, understreger det, at sagen er alvorlig. Handelsbanken har sat sig på alle frie midler, og selv hvis Lars Løkke havde nogle andre økonomiske midler privat, ville banken også beslaglægge dem, forklarer Lars Wismann fra Wismann Property Consult, der blandt andet rådgiver om ejendomme og pantebreve.

    Han understreger, at kreditorernes adfærd med at tydelighed viser, at de har taget sikkerhed i alt af værdi, og Løkke derfor ikke kan have nogen skjult formue i baghånden.

    Alene renteomkostningerne ved Lars Løkkes hus i Græsted er ifølge de officielle oplysninger fra Tingbogen i værste fald op imod 10.000 kr. om måneden. Hertil kommer sommerhuset i Billund, hvor renterne risikerer at være dobbelt så store alt efter, hvor meget Løkkes har valgt at trække på den kredit hos Handelsbanken, hvor han betaler 10,7 pct. i rente.

    Også statsautoriseret revisor Søren Cortsen peger på, at Lars Løkkes kreditorer har taget hårdt fat blandt andet ved at tage underpant i en række af Løkkes gamle lån..... LÆS VIDERE

    No comments:

    Post a Comment