Jun 23, 2019

🤡 Berlingske | ~ Det er ikke rart at komme i kløerne på Kirsten Birgit, men satire er ikke et teselskab ~ | Blogger: [🦸Pas på Kirsten Birgit – Hun er Vigtig og Skrøbelig. SATIRE - Få Tør - Hvor andre Tier🤫] ... Vi ELSKER Kirsten Birgit - hør her! ... {Falske Flag, Kristne & Jøder vs. Muslimer} ... "Ytringsfrihed" er retten til at udtrykke sig frit om sine holdninger og tanker i skrift og tale. Den opfattes som en forudsætning for et demokratisk samfund. Men ytringsfriheden er aldrig ABSOLUT. Også i Danmark er der begrænsninger på friheden til at ytre sig og det selvom politiet, 'påstår', de har pligt til at beskytte både Paludans ytringsfrihed og den offentlige fred🤔 Det kunne være sig JP's "Muhammed-tegningerne", "debatmøde om ytringsfrihed og mod den jødiske synagoge" (Omar El-Hussein angreb kulturhuset Krudttønden og synagogen i Krystalgade) eller Politiindgreb mod demonstranter mod Kinas menneskerettighedsovertrædelser.. Det er f.eks. ulovligt at ytre sig "racistisk" og "opfordre til terror". Desuden kan frygt for vrede og hadefulde reaktioner fra andre i praksis afholde folk fra at ytre sig... DER ER NÆSTEN en tradition for, at i Danmark, prioriterer vi politisk satire højt, siden DR introducerede satireprogrammer i 1970'erne... Hvorfor 'Kisser' fra DKR på Radio24syv, har fået blokeret sin telefon i Folketinget, er der en god grund til, fordi hun som én af de få, STORT set den eneste, er verbal overlegen. De ultimative ægte fullblown narcissister, eller energivampyrer af overmennesker, som ikke tåler NOGEN FORMER for "kritik" og overperfektionister, er de farligste på jorden, sådan føles Staten, at være, en gang imellem. De har nemlig siden barnsben af offentlige smedekurser, embedsmænd og spindoktorer, lært og opdraget sin kynisme samt fintunet sine tricks, så man i hvert fald i starten af bekendtskabet ikke opdager, hvad der er på færde og hvem de er, for menneskeskæbner.. En KOMIKER, der tør, hvor andre tier og ser igennem al bullshittet - Qvinden, der nægtede at dø - Danmark's mediedarling, seniorkorrespondent og nyhedsoplæser, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, en genopstået heltinde, som har fået blod på tanden, der desuden siger, "Det er kun tabere, der fokuserer på forhindringer"... Hendes Majestæt Dronningen længe leve!... Hurra! Hurra! Hurra!... og så det korte (HU)... |


⚠️ BLOGGER: PS: Med EU's nye persondataforordning, GDPR (en moderne trojanske hest) har Danmark i særdeleshed sine egne gangsterlove og dermed også er bedøvende ligeglade med sikkerheden og CPR ID-numre og offentlighedens metadata. Et eksempel er GenomeDenmark og nu danske patienters sundhedsdata kan tilgås fra USA... DER ER EN GRUND TIL, at 'politikerlede.com' er pist forsvundet og højst sandsynligt, censureret af Google og Staten.. DESUDEN er videoen: 'Pengeklubberne - Den skjulte partistøtte' som blev lavet i samarbejde med Enhedslisten, også censureret. Kritisk politisk journalistik i Danmark er VÆK!. Andre sider, som er forsvundet er; jeg-fortryder.dk, der lukker ned pga. den nye GDPR-lovgivning og en stribe af andre medier, som ytrede sig eller gjorde tilnærmelser, til det beskidte politiske spil på Borgen. Som det ser ud i dag, er eneste medier; EB.dk og BT.dk, men de er jo en del af større mediehuse, som får mediestøtte af det politiske system. Ja, og så er der jo, 'Kisser's troldehaeren.dk findes stadigvæk, mens onlineposten.dk, ikke er opdateret siden 23. November 2017. Heldigvis har vi folkets.dk samt journalista.dk samt arbejderen.dk... m.fl. |


*******************************************************

Det er ikke rart at komme i kløerne på Kirsten Birgit, men satire er ikke et teselskab


Ja, »Den Korte Radioavis« gik over stregen, da der i programmet blev sat navn på en ukendt DSUer. Men reaktionerne fra kommentatorer og politikere viser en foruroligende tendens til, at politikere kræver at blive behandlet med en særlig respekt som om de tilhører en ophøjet kaste. Det er tydeligt, at mange ikke forstår, at satire ikke er for sjov.

Mads Brügger, programchef, Radio24syv
Var det en fejl at nævne navnet på en ukendt DSUer i satireprogrammet »Den Korte Radioavis«? Ja, det var det, og det har Radio24syv beklaget.
Fejltrinnet fandt sted i en udsendelse, der satiriserede over, hvor sladdervorn den danske presse er, og især pressen på Christiansborg. I programmet høres de to hovedpersoner, nyhedsredaktøren Rasmus Bruun og seniorkorrespondenten, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, udveksle saftig gangsladder fra Borgen. De taler blandt andet om, hvorfor Socialdemokratiets Henrik Sass Larsen mon ikke var til stede på valgnatten, og det var her, der blev sat navn på DSUeren. Det skulle ikke være sket, for vedkommende er ikke kendt i offentligheden og bærer heller ikke gyldne kæder.

LÆS VIDERE>>

No comments:

Post a Comment