May 13, 2019

Pernille Bretton-Meyer | ~ Ved du, hvor mange negative tanker du har i døgnet? Nøglen til Law of Attraction ~ | Blogger: GRATIS webinar - starter om 1 dag...💜 |



Nu er der kun 1 dage til webinaret: Nøglen til Law of Attraction
Jeg håber at du glæder dig lige så meget som jeg gør.

Kan du ikke nå at være med på tirsdag, får du link til replay dagen efter.

En af de ting jeg glæder mig til at dele med dig, handler om hvad dit ubevidste sind render rundt og laver.

Vidste du f.ex., at du har 50.000 tanker om dagen?

Du ved nok godt, at tankerne skaber følelserne – og når jeg fortæller dig at 80 % af de 50.000 tanker er negative, hvordan tror du så, at de påvirker:
  • Dit humør
  • Din livsglæde 
  • Dit selvværd 


På webinaret viser jeg dig, hvad der genererer de negative tanker og hvordan du undgår, at de skaber en lav frekvens, som tiltrækker det, du ikke vil have.

Det er på tirsdag kl. 19:00 - 21.00 + evt. spørgsmål

Ja, det er længere end de fleste webinarer - fordi jeg vil sikre mig at du får det hele med. Overflade og hurtighed duer ikke, hvis man reelt vil ændre sit liv.

Vil lige berolige dig med denne lille udtalelse: :-)

"Pernille er den eneste underviser / foredragsholder, jeg nogensinde har hørt, hvor man bare kunne blive ved og ved med at lytte, - uden at have brug for en pause".
Gertie Amby

Har du husket at skrive det i kalenderen?

Jeg spørger, fordi jeg ind imellem misser et webinar, som jeg rigtig gerne vil se, fordi jeg glemmer at sætte i kalenderen (hjernen er en sjov størrelse - selvom jeg godt ved at jeg kommer fra det, når der er gået nogle dage, tror jeg hver gang, at lige det her, det husker jeg da, for det er noget jeg virkelig gerne vil)





Forandringer = Nej tak - jeg springer over

Det er fordi der er en del af vores sind, som ikke ønsker forandring og udvikling. Den arbejder faktisk direkte imod forandring. Og den er ret stærk. Hvis den del har fået færten af, at der er noget ved dette webinar, som kan skabe dyb forandring i dit liv – så er den del af dit sind lige nu på arbejde, for at få dig til ikke at deltage….. at glemme det, at tænke at det nok ikke er noget alligevel, at være for træt.... ja, der er mange muligheder.

Det foregår ubevidst og det er den del er vi oppe imod, når vi kommer i nærheden af mulig udvikling (ja, den del snakker vi selvfølgelig også om på webinaret)

Den gode nyhed:

Nu skal vi til at arbejde hen imod forandring. Og den gode nyhed er, at du tog første skridt ved at melde dig til. Næste skridt er så at sørge for rent faktisk at møde op. Så husk at skrive det i kalenderen, hvis du ikke har gjort det.

Ja, du kan se en optagelse af webinaret på onsdag, hvis du ikke har mulighed for at være med live. Men det er altså et stærkere signal at sende til dit nervesystem, at du møder op sammen med alle de andre på dagen. Og så er det også kun dem der er med live, som får adgang til Lydfilen med den guidede træning: at åbne dig for det du ønsker at tiltrække.....

Så: lad ikke ubevidste mønstre afholde dig fra at møde op på tirsdag. Hvis du seriøst gerne vil skabe varig forandring - så sørg for at det er noget DU bestemmer.

Når Ego og Sjæl danser tæt,
Pernille



No comments:

Post a Comment