May 21, 2019

Folkets.dk | ~ Rasmus Paludan, han må da være den ondeste nazist i historien? ~ | .. Nej. Det gør ham ikke nødvendigvis til en flink fyr - just a different kind of monster .. | Blogger: [☠️FARLIGSTE mand i dansk politik!? spørger verdensalt⚡] ... De fleste kender udtrykket ‘elefanten i rummet’. Elefanten i rummet refererer til det, som er indlysende for alle. Det, som alle ved, kan se og mærke, men som ingen adresserer eller taler om, fordi det på en eller anden måde er svært at bringe på banen. Desværre er det sådanne, at mange må lide af en personlighedsforstyrrelse, hvis de tror de får en ny #Stoejberggate, DF'er DAHL, eller kyssende Vermouth cocktail, når og ikke hvis, Stram Kurs, sætter sig tungt i Folketinget, som desuden ikke, er demokratisk styret, nærmere et rollespil, om MAGT, der er en stærk og vanedannede narkotikum blandt Politikere.. Antallet af politiske skandaler i danske medier har været stærkt stigende siden 1980. Det viser forskning fra Roskilde Universitet. Der vil fremover komme endnu flere skandaler, fordi sensationspressen kæmper hårdere for sit liv. Nye skandaler kan forventes at tage udgangspunkt i dødssynder som griskhed, ladhed og nydelsessyge... HUSK på, der er intet tilfældigt, i politik.. |

Mange har trukket nazi-kortet mod Paludan.
Nej.

Nej, Rasmus Paludan kan ikke på nogen rimelig måde kaldes nazist!

Det er altid muligt at trække en enkelt ting ud og sammenholde den med Hitler, Stalin, Stauning eller hvem man nu anser for en forfærdelig historisk menace.

Sagen er bare at Stram Kurs faktisk ikke deler tankegods med nazisterne i noget større omfang, tværtom deler han mindre end de fleste. Det gør ham ikke nødvendigvis til en flink fyr - just a different kind of monster.

LÆS VIDERE>>

https://www.bt.dk/politik/ny-meningsmaaling-viser-stoerste-foering-til-roed-blok-siden-sidste-valg


No comments:

Post a Comment