Apr 5, 2019

E.B. | ~ Dansk Folkeparti åbner for 24syv-forhandling ~ | Blogger: [↪️»It ain't over till the fat lady sings.«🔚] ... Khader puster nyt liv i Radio24syv: »Vi skal få det her løst nu« (Berlingske)... Verdensalt: jo joooo.. Jyderne går i Tænkeboks, også kaldet Løgn, på sjælland. QUIZ: Hvem bestemmer i landet her? DAHL, svarer ekkokam- meret ... Meeeen er det nu også rigtigt???... - Folkets ikke-mediedarling, Kristian Thulesen DAHL's gode ven, Jørgen Ejbøl, var rasende på Radio24Syv, slut 2018, fordi JP/Politikens Hus blev forbigået af regeringens håndlanger og tidligere Radio24Syv & Berlingske Media medarbejder, Suzanne Moll.. Hun var leder af Moll-kommissionen og lavede rammebetingelserne for udliciteringen af FM-båndet, der senere blev til Radio24syv i 2010, med begge ben i begge lejre.. Efter reporteren, Kristoffer Eriksens dækning af sagen om Ejbøl's anklage om magtmis- brug, bliv der først krig, på tanden. Jørgen Ejbøl har en PLAN!.. Ejbøl Egon Olsens geniale plan går ud på, at digitalisere en Plug & Play flytning af Radio24Syv's nye Medievirkelighed via JP/Politikens Hus nye Domicil på Aarhus Havn, hvor der lige præcist er plads til 67 procent af resten af medarbejderne, nu hvor studehandelen er i JP/Politikens Hus og dermed, får sendetilladelsen til den jyske landsdækkende, licensfinansieret radio er et privilegium (Iflg. Ditte Okman's lyttertal, stammer hovedparten allige- vel fra Jylland) ... Nu, mener Kisser dog umiddelbart, igen, at kunne dokumentere, at Krisen skaber splid på jobbet, efter at kommunisten, Jørgen Ramskov og Kristian Thulesen DAHL, er gået i åben konflikt, om radioen skal lukkes eller flyttes via en “mailkorrespondance”. Det har Kirsten nemlig hørt via en lille fugl ved navn Torben Steno synge om, som skulle vise, hvorfor han vil lukke radioen. Kirsten kan bare ikke finde ud af, hvad, Tulle er blevet så sur over, men som det empatiske menneske hun er, kan rollespil hjælpe med forståelsen. Derfor, har Cordua & Steno overdraget fidusbamsen, samt bismarck pris med tilhørende plakat, efter et hyggebesøg hos Thule, som ikke var informeret om, at freelancemedarbejderne, simpelthen er ikke-eksisterende ovre i Radio24syvs nyhedsafdeling, så derfor flytter ingen, med over til Jyderup... Radio24syv tvinges til at flytte🙅‍♂️... Nej! - beholdes intakt👊... Nej! - Radio24syv skal lukkes ned!:😆".. »It ain't over till the fat lady sings.« -- (Hilsen fra din Værtinde, Heltinde og Veninde! og nu politianmelde Aprilsnar)... Seniorkorrespondenten der nægtede at dø - Danmark's mediedarling, seniorkorrespondent og nyhedsoplæser, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, er genopstået fra de døde og har et budskab.. Hendes Majestæt Dronningen længe leve!... Hurra! Hurra! Hurra!... og så det korte (HU)... |






Dermed er det anden gang i den uge, at Dansk Folkeparti ændrer politik. Tidligere på ugen åbnede partiet op for en ændring af den omfartsvej ved Mariager, som partiet er blevet udskældt for.

- (...) Vi er parate til at forhandle om, at Radio24syv, hvis ejerne og regeringspartierne er interesserede, kan køre videre i nuværende eller ændret form som dab-kanal, siger Kristian Thulesen Dahl, DF-leder, til Jyllands-Posten.

De Konservatives medieordfører Naser Khader kalder DAB-kanalen en 'god mulighed':

- Det vil vi godt støtte, men det er vigtigt, at det anvises, hvor pengene skal komme fra. Der kan komme nogle penge fra public service-puljen, der omfatter 100 mio. kr., men den skal jo også dække tv og dokumentar, så den er begrænset. Spørgsmålet bliver, hvor pengene skal komme fra i den nævnte overgangsperiode.

Også Venstres medieordfører Marcus Knuth roser forslaget, mens Socialdemokratiet siger, at det må regeringen og DF diskutere internt.

Imens afventer ejerne bag, siger Berlingskes adm. direktør Anders Krab Johansen:

- Vi vil gøre, som vi hele tiden har gjort. Vente på et færdigt udbud og en afklaring, før vi forholder os til det, siger han.

Ekstra Bladet har lagt tråd ud til DF-lederen. Han er endnu ikke vendt tilbage.

No comments:

Post a Comment