Oct 5, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | 5. Oktober 2018 | ~ Frygt er glæde i forklædning ~ | Blogger: [👦Update: 4-10-2018 - Mindreværdskompleks. 3. klasse. 10 års drengen. Ørkenvandringen på 40 år. At blive til grin i skolen med læsning og stavning👩‍🏫] ... Én af de første blogindlæg da jeg startede hele transformationen (ud af nu næsten 13000). Der tages forbehold for stavefejl og grammatiske ukorrektheder. Jeg har desværre noget tilfælles med Prins Carl Philip af Sverige, der forsøger at vende sin ordblindhed til noget positivt ved, at udtrykke sig kreativt og på andre måder, fortæller han i et nyt interview... Men ikke mere! 😌 Min holistiske / naturlæge har netop fordrevet konflikten som opstod i tredje klasse. Som så mange andre der har fået konstateret ordblindhed eller har stave- og læsevanskeligheder, fik jeg et knæk ved mobning eller bare at blive til grin over stavning på tavlen, fremstillet som uduelig, efter de utallige diktater... |

Udgivet Juli 2014 af Verdensalt.dk

Full speed ahead Mr Sulu.

Vi lever i nuet, ikke i fortiden og kan ikke se ind i fremtiden, vi er en del af en stor folkebevægelse, som har en unik mulighed for, at skubbe os hen til et sted, hvor vi ikke længere skal bruge et liv på at ”bekymre os” - findes der spøgelser, små grønne mænd fra rummet, tidligere liv. Vi er den nye bølge af viden og bevidsthed i vores mangfoldige hav af muligheder. Du kan vælge at gå ud ad en dør som fører hen til en ny verden der i den grad trænger til nye ideer og lederskab. I sidste ende handler det om hvad der sker her og nu, beslutninger vi tager i dette øjeblik, som er baseret på enten ”kærlighed” eller ”frygt”. Vælg kærlighedens dør, og lad aldrig din frygt overtage dit skrøbelige hjerte…     

Mange af os vælger at leve i frygt forklædt i de daglige praktikaliteter, hvad vi virkeligheden ønsker os og har været uden for vores rækkevidde, en nærmest usandsynlig tanke, er, at række ud og spørge universitet … hvad jeg forstiller mig, er, lade universet vide hvad du ønsker dig, gå hen imod det, og ikke bekymre sig over, hvordan det passere dig. Det er jo ikke sikkert, livet bare kommer til dig, alt sker foran dine øjne, men vær overbevist og modtag de udfordringer, som er gavnlige for dig, og bearbejd dem på den mest produktive måde. Det gode ved det, er, du kan selv vælge din egen stil, glæden ved den spirituelle vej er,  hvordan du vælger at møde verden og gøre noget, som er større end dig selv.        

Vi burde være langt foran nu i vores bevidsthed, vi ved hvem vi er, den del vi søger efter ligger et eller andet sted ud over ens personlighed. Dit behov for accept, kan gøre én usynlig i denne verden - lad ikke noget komme i vejen for lyset der skinner igennem dit legeme, for så, at blive set i alt vores herlighed.

Vi er unikke skabninger, guddommelige og elskelige i alle former.

Når livet tvinger dig ud af din comfort zone


  
You can only grow if you are willing to feel awkward and uncomfortable when you try something else!

Hvad har vi så pokker travlt med? Hvorfor er vi så passive i vores tilgang til livet.
Danskere er som andre folkefærd i den rige vestlige verden, styrret af ens eget egocenter. Denne lukkethed omkring privatlivet fred og familie, trygheden frem for åbenheden. Grådighed, penge og magt driver os, eller rettere vi bruger penge på Lotto og forventer mirakler – Sikken en skuffelse. Vi elsker at drømme os væk for at glemme vores problemer, er notoriske for vores dobbeltmoralskhed. Janteloven er stadigvæk aktivt i mange af os. Trygheden først, skal vi acceptere forandringer, så skal vi kæmpe indædt, før vi stoler på processen (stædighed). ”Jalousi, misundelse vækker store følelser i os alle”. Det er ikke tilladt, at bemærke andres tilstedeværelse (flirte eller kigge), naboen må helst ikke købe en større bil end vi selv har eller klippe vores hæk, vores børn må ikke gøre sig uheldig bemærket i børnehaven eller skolen. Vi fornægter og har altid en lille hvid løgn til brug om nødvendigt. Vi er nemlig perfekte, det er alle de andre som fejler.
Vi vælger tit det konservative, sikre valg mht. vores arbejde i stedet for at vælge det vi har lyst til. Når vi så bliver skuffet, fyret, syg, reflektere vi så først der - ja det gør vi, hvis økonomien tillader det. Vores liv er også baseret af en gylden stress faktor som er altødelæggende nemlig – gæld.

Tag dig tid til at oprette forbindelse til din sjæl. Benyt din intuition, uanset hvor det leder dig hen. Hvis du ikke er sikker på, hvad din intuition føles, så være opmærksom på din mavefornemmelse og instinkt, den indledende følelse eller tanke, der kommer over dig, når du møder en ny person, eller får tilbudt noget nyt. Prøv ikke at tilsidesætte det instinkt. Tænk på alle de gange, hvor du har sagt "Jeg ønsker jeg havde lyttet til mig selv". Tillid til, at intuitionen guider dig hen hvor det tager dig.

Tag dig tid til at frigive dine bekymringer og dine problemer. Vi bruger alt for meget tid over at tænke på vores 'problemer', vi ved når vi tænker på dem, løser det ingenting. Vælg at tro på en højere sammenhæng af ting, tror på, at du bliver guidet og plejet, og slip disse problemer. Tillad dem om at reparere sig selv. Stå tilbage og læg mærke til, hvordan tingene er løst, uden at du behøver at tænke en anden tanke om dem. Overgive dig sig og frigive dit liv til din version af åndlighed og lade tingene stille og roligt gå med strømmen.

Det er tid til frigørelse, tilgivelse og forsoning. Tid til at åbne ens hjerte for at modtage kærlighed som opløser frygt, vrede og bitterhed.  

Stop din indre kritiker - lev i fred med dig selv og / eller din partnerI’m so sorry momma!

”Der er ikke noget som hedder at lave fejl”. Stop med at dømme dig selv over noget, du gjort, sagt eller tænkt. En åndelig spirituel levevis, drejer sig ikke om at være perfekt. Vi er her for at være menneske, vi er her for at lave fejl, og nogle gange det at vi fejler, har også en lykkelig udgang. Vi knuser hjerter, vi såre folk, vi såre os selv. Så længe vi vælger at lære af disse fejl og ikke gentage dem, så lever vi åndeligt. Behandl dig selv med respekt. Du er et åndeligt væsen i en menneskelig krop for en grund. Acceptere dig selv og din menneskelige svaghed, og vælg at lære af det.


Alle mennesker kommer på et eller andet tidspunkt igennem konfliktfyldte faser i Deres liv. Hvordan får vi de uløste problemstillinger frigjort og frihed til at leve et sundt og meningsfuldt liv? Hvornår er vi selv parate til det næste skridt i  ascension-processen.  Du er på denne jord på dette præcise tidspunkt i din udvikling – et specifikt og væsentligt formål - nemlig til menneskehedens opvågnen proces.  

Kærlighed er ikke begrænset til vores personlige partnerskaber. Buddha anbefalede, at vi behandler alle mennesker, som om de var vores egen og gennem vor kærlige moder(universel Mother Mary, Devine mother). Prøv det for en dag. Selv til de mennesker, du ikke kan udstå. Send kærlighed ud, se hvordan verden ændrer sig en lille smule. Vær tålmodig, gavmild og hen hensynsfuld. Sætte andre først. Åndelig spirituel levevis handler om at komme tilbage i kontakt med vores sjæl og andre sjæle, til hvem vi er intimt forbundet.

At the end of the day, a loving family should find everything forgivable

Klage og selvudvikling


DR’s Hov Hov .. Buster Larsen – Lorteland...

Hvordan transformere vi vores indre brokke-hoved til konstruktiv selvudvikling. Enten vi kendetegnes som kværulanten, hyggebrokken. Uanset hvilken utilfredsheds kategori, vi befinder os på, vil brok være ødelæggende for det psykiske arbejdsmiljø, vores omgivelser.

Lær din underbevidsthed/indre stemme at kende først. Når der skyller en utilfredsbølge hen over dig og din indre stemme overbeviser dig, at udtrykke din utilfredshed, sikre dig, om det overhoved er værdifuldt for dig eller andre som lytter med. Det er efterhånden en naturlov at brokke sig.     
Vi kan transformere brokkeriet til vigtige behov, værdier, arbejd dig hen til det handlingsforslag som imødekommer din sindstilstand. Hvad mener jeg med det?
For at komme bag brokkeriets negative virkning, kan vi vende det og bruge det det som kilde til udvikling og positivt forandring!