Oct 8, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | 12. Juli 2018 - 8. Okt 2018 | BT.dk | ~ Anonymt tip fælder Stryhns: Laver mad til danskerne i klam fabrik ~ | .. Håndteringen af fødevarer på fabrikken, der laver Graasten Salater, er så mangelfuld, at Fødevare- styrelsen har stanget bøder ud for 100.000 kroner alene i 2018. Direktøren for Stryhns, som ejer Graasten Salater, beklager og lover bedring .. | Blogger: [😣CODEX ALIMENTARIUS🤢HVEM BESTEMMER, HVAD DER KOMMER I VORES MADVARER? -- Det danske Folketing er medskyldige i, at 7 giftstoffer, som blev forbudt i 2001, bliver tilføjet madvarer. Herudover ligeledes i at al mad tilføjes antibiotika, væksthormoner, bliver bestrålet, konserveringsmidler og pesticider. Det er bogstavelig talt livsfarligt, ifølge Mads Palsvig, JFK21 🛑] ... (Det chokerer dig måske at vide, at den gennemsnitlige person har omkring 300 eller flere giftige kemikalier i deres blod. Mens kroppen er i stand til at behandle en moderat mængde af toksiner, er 300 giftige kemikalier for meget for nogen at skulle bære) ... Mayonnaise, der viste tegn på skimmel -- Grøntsager og salater kaldes tilbage efter fund af listeria -- Kyllingelår tilbagekaldes efter fund af tarmbakterie -- Mayonnaise bliver kaldt tilbage efter fund af skimmel -- Schulstad tilbagekalder tre slags rug- brød, fordi der har været mug i brødet -- K-salat tilbagekalder et parti æggesalat, da der er risiko for klar plast i produktet -- Metaltråde i bagels -- Smoothie klem pose med mug på emballagen ... |

Graasten Salater laver bl.a. makrelsalat, som sælges i hele Danmark


********************************************************************************

Codex Alimentarius: Control Food and You Control People!
********************************************************************************


Hvorfor er vi så mangelfuld på rigtige næringsstoffer såsom mineraler, vitaminer og fødevarer med højt fiberindhold? 10 eksempler på hvorfor vi bliver syge og 10 på total helbredelse


Udgivet første gang den 28. Marts 2015 af Verdensalt.dk

Bonus tip (Kolloid sølv) hvad 'kunne' kurere de fleste kendte almindelige vira og som mange mennesker kæmper med hver dag. Kolloider er en vigtig aktør i fordøjelses- og ekskretionsprocesserne i den menneskelige organisme. Alt liv befinder sig i en kolloidal tilstand. Før end nogen som helst føde eller medicin kan blive optaget i kroppen, må den ændres fra et krystalloid til et kolloid. Fra kolloidale mineraler og metaller, som vi normalt får gennem den mad vi spiser.". 
Kolloid Sølv fremstilles med en højteknologisk, elektro-kolloidal metode, hvor små sølvpartikler (med 15 atomer og derunder), bliver elektrisk ladet, bundet til et proteinmolekyle, og fastholdt i en ”svævende” position i demineraliseret, destilleret vand. - Kroppen, som består af billioner af celler, kan optage denne livskraft (elektricitet/elektromagnetisk energi)".... Som min naturlæge sagde til mig forleden, gamle dage, fortalte han forældre, at Deres børn skulle sutte på en sølvkugle som giver samme resultat. Han har lige kureret en teenager pige, hvis levertal var så dårlige, at lægen forbød hende, at bevæge sig (virus-Mononukleose-kyssesyge). Er sikker på han også behandlede hende med kinesiologi og måske akupunktur, men hovedentegrinsen var Sølv på sprayflaske. Mener min naturlæge snakkede om 4 dage efter, kunne hun spille håndbold igen..... Har selv haft oplevelsen af Mononukleose i mine teenager år, frygtelig virus....


Har du nogensinde spurgt dig selv om, hvordan du vil kunne sammensætte en sund og nærende kost? Eller bliver bedre til at fastholde de gode vaner for kost og livsstil? 

Mon ikke vi efterhånden er ganske selvsikre på hvilken madprodukter samt snack, vi alle skal holde os fra? Hvis du spørger folk på gaden, så virker de ganske overbeviste, syntes de selv.... Selvom du i perioder intenst forsøger at undgå indtagelse af de 'forkerte' ting, har jeg en fornemmelse af, der er mange som ikke forstår hvor giftigt vores madprodukter faktisk er. Faktum er, raffineret / forarbejdede fødevarer er stort set renset fra deres oprindelige mineral, vitamin og fiberindhold. Det sørger fødevareindustrien for, desværre.

Mange mennesker har svært ved at forstå, hvordan de kulhydratrige fødevarer, de spiser som brød, pasta, kager osv. kan bidrage til vægtøgning og problemer med sundheden og helbredet. Syre-base balancen er ekstrem vigtigt, en sur krop er grobund for mange sygdomme og mange symptomer, der kan gøre livet surt. Kroppen har brug for at være let basisk, så fungerer den bedst og forebygger sygdom. Hvis vi tænker os rigtigt godt om hver dag, har vi heldigvis en række gode muligheder for at opretholde en god syre-basebalance, ikke mindst gennem det, vi spiser og drikker..... Hvilken naturlig produkt som vil hjælpe os med en ubalance syre-base kommer jeg tilbage til senere... 

To ingredienser som er stensikre i alle vores fødevarer i dag og alle burde holde sig fra: 
Det hvide raffineret sukker (ikke det brune, rene økologiske rørsukker) findes i ALT idag. Coca-Cola, hvidvin, juice, slik, morgenmadsprodukter, marmelade, pålæg, sild, øl, stort set alle madprodukter. 
Raffineret salt (ikke som Atlanterhavssalt som indeholder naturlige mineraler kokke benytter) som også er stop-fordret i vore madprodukter  
I Dannevang har vi ikke meget af et valg. Ser vi bort fra discountbutikkerne, så kan hverken de større butikskæder som ejes af Coop Danmark eller Dansk supermarked Gruppen levere kvalitetsprodukter og sunde økologiske fødevarer der tilfredsstiller alles behov uden tilsætningsstoffer. Den danske fødevareindustri holder forarbejdningsprocessen af vores mad, tæt til kroppen, prøv at læse en varedeklaration. Det er ligesom at læse en mindre kemibog eller blot en opremsning af en række E-numre.
Har du nogensinde sat foden inde i Costco i USA, en Tysk Metro, Svensk Maxi, Ukrainsk super market, eller Italiensk, som jeg har, så vil du går i chok over udvalget af fødevarer - Især kvaliteten af de friske økologiske fødevarer i Italien, kan du slet ikke sammenlignes med de Danske.

Vores mad, forarbejdet eller ej, er smækfyldt med usunde tilsætningsstoffer 


Let's get down to brass tacks, som man siger: Den mad, vi spiser, er tilsat en lang række stoffer, som påvirker madens farve, holdbarhed, konsistens og smag - kun få tilsætningsstoffer tilsættes fødevarerne af ernæringshensyn. Den stigende industrialisering af fødevarerne har medført, at producenterne i stigende grad bruger tilsætningsstoffer i et stadigt stigende antal fødevarer, og at forbrugerne i stigende omfang køber forarbejdet mad.

Det betyder, at problemerne med tilsætningsstoffer vokser hele tiden. De børn der vokser op nu, har indtaget en lang række problematiske tilsætningsstoffer helt fra fødslen, ja faktisk allerede fra fosterstadiet. Denne lange påvirkning af kemikalier kan gøre dem ekstra følsomme for ethvert sundhedsmæssigt problem, der forårsages af tilsætningsstoffer. 

Alle godkendte tilsætningsstoffer har et E-nummer, der er tildelt af EU's Ministeråd efter indstilling fra den Videnskabelige Komite for Levnedsmidler. På varedeklarationen på alle færdigpakkede fødevarer skal stå, hvilken gruppe tilsætningsstofferne tilhører og enten stoffets kemiske navn eller stoffets E-nummer.

GMO - Genetisk Modificerede Fødevarer (også kendt som biotek eller gensplejset mad) henviser til afgrøder, der er blevet modificeret i laboratoriet for at forbedre ønskede karaktertræk, såsom resistens over for herbicider eller forbedret næringsindhold. I kan læse lidt om Monsanto og GMO

Ser vi bort fra tilsætningsstofferne, den korte version på eksempler, hvorfor vi bliver syge: