Oct 28, 2018

Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK | 28. Oktober 2018 | ~ Økologi reducerer kræftrisiko, kemo kan sprede kræft, bog: Victory over Cancer ~ | Blogger: Indhold: Spis mere økologisk og reducer kræftrisiko ... Ketogen diæt har lovende resultater ... Endnu et studie linker kemo til spredning af kræft ... Cochrane rapport om mammografi ... Nye kræftlægemidler ikke effektive ... Kvinder har flere bivirkninger af kemoterapi ... Bøger om Cancer ... |


Oktober er – om vi kan lide det eller ej – kommet til at stå i kræftens tegn. I udlandet er oktober en særlig cancermåned med fokus på indsamling, velgørenhed, donationer og penge – helst mange af dem. Det er måske ligefrem en global trend startet af...?

Vi har samlet vores vigtigste cancernyheder fra det forgangne år og håber dermed at kunne bidrage med en mere opmuntrende fortælling. Der er også en del nyt. Vi har medtaget engelske nyheder - vi kan ikke nå at oversætte alt, men vi regner med, I forstår eller bruger google.
God læsning!

Det er stadig muligt at få billetter til reduceret pris (uden bespisning) til konferencen. Kaffe kan dog købes i cafeen. Du kan også købe billet i døren (ikke med kort, men MobilePay eller kontant). Der er spisesteder i gåafstand i hele kvarteret.