Jul 30, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | BT | 30. Maj 2017 - 30. Juli 2018 | ~ Kæmpe Scientology-kirke er åbnet i Danmark : 'Det gør mig enormt ked af det' ~ | .. I weekenden åbnede en ny Scientology-kirke på Nytorv lige midt i hjertet af København. Ifølge Scientology kirkens oficielle hjemmeside deltog mere end 2500 scientologer i åbningsfesten, der foregik på den brolagte plads foran den nye kirke .. | Blogger: Ja, goddaw do! - Fy for en sveder..⛪ Har masser af artikler omkring 'Scientology' og det er ikke for børn... |





*********************************************************************************



LINK TIL DR 
Tænker du på at melde dig ind i Scientology? Check denne nyreligiøs bevægelse og 2015DOX inden du skriver under og mister din formue og retten til at bestemme over dit liv!!!
(PS: LINK - Kan ikke længere ses på DR.dk)
’Opgøret med Scientology' - Mandag 31. august kl. 20.00



Opgøret med Scientology (genudsendes i øjeblikket i September 2015 på TV2)
Dansk dokumentarserie.
Afhopperen Robert Dam ser sin største frygt i øjnene og rejser til Scientologys hovedkvarter i USA for at stå ansigt til ansigt med de mennesker, der stod bag dét, han betegner som sit livs værste mareridt. Robert Dam føler sig overvåget, men vælger alligevel at mødes med Mike Rinder, den tidligere chef for Scientologys interne efterretningsvæsen OSA. Rinder fortæller om, hvor langt Scientology er villige til at gå, for at kontrollere medlemmer og kritikere. Det hele kulminerer en sen aften, da Robert Dam og afhopperen Marc Headley pludselig overrumples af en større gruppe scientologer i ørkenen tæt på Gold Base, som er organisationens internationale hovedkvarter.
Originaltitel: Opgøret med Scientology

*******************************************

Scientology blev grundlagt i 1954 af den amerikanske science-fiction forfatter L. Ron Hubbard, og kirken har meget bevidst forsøgt at rekruttere Hollywoodstjerner som Tom Cruise og John Travolta som har fået VIP-behandling, mens kirkens menige medlemmer har måttet knokle og er blevet behandlet som kriminelle, hvis de var 'ulydige'. I den prisbelønnede instruktør Alex Gibneys dokumentarfilm, der bygger på journalistens Lawrence Wrights bog, fortæller otte tidligere medlemmer af scientologi kirken om deres liv med kirken og ikke mindst det pres og den forfølgelse, de oplevede, da de meldte sig ud af trossamfundet.


Mennesker fra store dele af Europa rejser til Scientologys europæiske hovedkvarter i København for at bestige ”Broen til fuldkommen frihed”, som blandt andet skal lære dem, at de er udødelige. Det koster flere hundrede tusinde kroner at nå til tops, og nogle ender med at lægge væsentligt mere. 37-årige Anette Iren Johansen forlod Scientology i København efter 10 år med en gæld på cirka tre millioner kroner. Her er hendes historie.