Jul 6, 2018

BT.dk | 6. juli 2018 | ~ Papes kæreste i retten - 'Han flirtede med mig' ~ | .. En 34-årig mand fra Slovakiet sidder fredag på anklagebænken i Københavns Byret .. | Blogger: (Hustru til voldstiltalt: Papes kæreste lagde an på min mand) -- ULOVLIGT-- varetægtsfængslet!? Slovakken har siddet fængslet, altså tilbragt 50 dage bag tremmer og MÅ i princippet ikke komme ind og sidde for mere, ifølgen loven (Strafferammen for simpel vold går op til 3 år, men i mange sager får den dømte mellem 30-60 dages fængsel)... Så er det op til os andre, at tro på at, Josue Medina Vazquez, der tidligere har kørt spritkørsel, Medina for alkohol og kokain i blodet og sandheden kommer ikke frem, før nogle, graver DYBT NED, i disse sager... PS: UPDATE: fik 40 dage i fængel og udvisning i 6 år... DOG, finder byretten det imidlertid ikke bevist, at knytnæveslaget var motiveret i homofobi og det vanvittige forsøg fra vores elskede statsminister, om der var sket en hadforbrydelse på grund af hans seksualitet, duede heller ikke.. Men VI VIDSTE jo på forhånd, denne Slovak, aldrig ville gå fri, selvom overvågningsbillederne, siger en ting og dørvogteren, INTET kan huske, så er det trosalt en kæreste til Søren Pape... |

ARKIVFOTO. Josue Vasquez og Søren Pape Poulsen har kendt hinanden siden 2013. Foto: Linda Kastrup
Manden er sigtet for at have givet justitsminister Søren Pape Poulsens (K) kæreste Josue Vasquez et knytnæveslag i ansigtet.

Episoden udspillede sig foran LA Bar på hjørnet af Sværtegade og Gammel Mønt i det indre Købennhavn natten til den 17. maj. Ved 03.30-tiden skal slovakken have slået Vasquez med knyttet hånd og råbt 'I don't like homoes'.

Slovakken har siddet fængslet siden og har altså tilbragt 50 dage bag tremmer. Han husker ikke meget fra natten, men siger, at det var Josue Vasquez, der slog først, og at han ikke har brugt en knyttet hånd, men at han måske slog på anden vis.

Først forklarede justitsministerens kæreste, at knytnæven kom ud af det blå, og at de to ikke havde haft nogen form for kontakt forinden. Efterfølgende har videooptagelser fra LA Bar vist, at de to mænd talte sammen, og ifølge den tiltalte tilbød Josue Vasquez ham shots mindst to gange i løbet af natten.