Jun 18, 2018

Netavisen Pio | 18. Juni 2018 | ~ Aktindsigt: Stort Gennemtræk hos Sophie Løhde ~ | Blogger: ✴️ ja ja bevares, ved godt PIOPIO tager afsæt i et demokratisk, socialistisk idégrundlang, altså er Socialdemokratiets kæpheste og trolde, men verdensalt.dk er et uafhængigt og upartisk alternativ netmedie, men nu hvor der er valgkamp, og LøkkePosen bliver endevendt, så er det nærliggende, at tage fat i roden og smutte ned i selve maskinrummet, embedsværket eller Teknokratiet og de satans ministerier, såsom Offentlig Innovation, og Deres Robotkvindeforkæmper, Sophie Løhde, som styres af en Kunstig Intelligens... 🤖Undskyld mit franske, men regeringen vil da skide højt og flot på menneskelige ressourcer - StatsAdelen aka embedsværkets elitekorps af partisoldater, har for længst beregnet sig frem til en cost benefit model og kommet frem til et resultat, der brænder de 800.000 offentlige ansattes lys af i begge ender. DE OFFENTLIGE ANSATTE koster for meget, af have siddende (godt gammeldaws Venstre politik) ... Til gengæld, har erhvervseliten og banksektoren, fået en hjælpende håndsrækning med garantien om konstante fyringsrunder, hvor mennesker, bliver erstattet af ROBOTTER, lige siden Sophie Løhde, blev ny minister for offentlig innovation .. Sophie Løhde er IKKE en CYBORG lige nu, men en Genetisk Modificeret Politiker, som vil ændre Danmark med hidtil uset form for digitalisering- & robotiseringsteknologier ... |



Aktindsigt: Stort Gennemtræk hos Sophie Løhde


Minister for Offentlig Innovation har mistet 11 af sine nærmeste medarbejdere på bare halvandet år

Der er travlt i svingdøren hos Minister for Offentlig Innovation, Sophie Løhde (V).

Således er 11 af hendes allernærmeste medarbejdere stoppet hos hende, siden hun startede som minister for Offentlig Innovation 28. november 2016 – altså på bare godt halvandet år.

Det viser en opgørelse, som Finansministeriet har udarbejdet for Netavisen Pio – på baggrund af en anmodning om aktindsigt. Opgørelsen vedrører personer, som ”er knyttet til ministeren for offentlig innovation eller som i væsentligt omfang har perioder med primær arbejdsfunktion rettet mod ministeren for offentlig innovation.”

Her er listen over de nære medarbejdere, der i hastigt tempo er fratrådt hos Løhde – af den ene eller anden grund:

Særlig rådgiver Jens Kloppenborg-Skrumsager – fratrådt 28. april 2017.

Afdelingschef Søren Hartmann Hede – fratrådt 31. juli 2017.