Jun 21, 2018

Økonomisk Ugebrev | 21. Juni 2018 | ~ Politiets sagspukkel giver endnu flere indberetninger om hvidvask ~ | Blogger: [⚖️ABOVE THE LAW - Parlamentarisk Immunitet. Ved den nye Erhvervsminister noget som helst om økonomi?🏦] ... Ellers ring til #LamborghiniBrian, er sikker på han vil påtage sig ansvaret for at 'skjule' hvidvaskningssagerne for de danske GoLDMaN SLaCKS Banksters, samtidig med han lobbyer for Dansk Erhverv og VL-grupperne... Den afgående minister afviser, at han har gennemført politik, der påvirker erhvervslivet, samtidig med at han har været i jobforhandlinger. Han ser heller ingen interessekonflikt i at gå fra ministerpost til interesseorganisation, uden karenstid... Og så har vi Danmarks hæderkronede 'Ruslands-bashing' mandsperson, Rasmus Jarlov, som bliver ny Erhvervsminister, for den benhårde magtelite af Khazarian Mafia medspillere og embedsværket, der reelt kører showet. Måske derfor #LøkkeRidderen, valgte ham, fordi han ikke kender til CIA's coup d'état i Ukraine og USA's regering, støttede projektet... PENGESKABELSEN -- Det, mange ikke er bekendt med, er, at Henrik Sass Larsens Mened om Pengeskabelsesprivilegiet! (bevises af partiet JFK21 - JordenFrihedKundskab) .. (PERSPEKTIV fra Folkemødet, Bornholm 2016:) ... Anders Samuelsen er ikke bedre og mener, at det er Nationalbanken, og ikke Danske Bank, som trykker vores penge (han aner ikke hvad digitale penge er) .. Eva Kjer Hansen, snakker udenom og henviser til Grundloven .. Rasmus Jarlov, virkede spejlblank og aner ikke hvad Federal Reserve System, Fed, USA's centralbanksystem, er for en fisk... |


Trods hvert af de seneste år har set nye rekorder for indberetninger om mistanke om hvidvask, mener Julie Galbo, global risikochef i Nordea, ikke, at vi har set toppen endnu. Det afhænger af, om Bagmandspolitiet får hul på puklen af sager. Samtidig bliver bankerne med hjælp fra kunstig intelligens bedre og bedre til at spotte mistænkelige transaktioner.

Selv om antallet af indberetninger om mulig hvidvask af kriminelle penge vokser år for år, kan der være udsigt til endnu flere af slagsen, mener Julie Galbo, global risikochef i Nordea.

ØU: Ifølge en aktindsigt blev der i 2017 foretaget knap 25.000 indberetninger fra pengeinstitutter og andre virksomheder. I to sammenlignelige lande, Sverige og Norge, indberetter man langt mindre. Indberetter I for meget?

JG: ”Det tror jeg...


*******************************************************************************