Jun 23, 2018

Berlingske | 23. Juni 2018 | ~ 12-årige Frida og veninderne kan få HPV-prik i skoletiden ~ | .. I et forsøg på at få flere piger vaccineret mod livmoderhalskræft tilbyder Københavns Kommune nu, at piger kan få HPV-vaccine, mens de er i skole. Godt tilbud til travle børnefamilier, mener forældreforening .. | Blogger: [⚠️Berlingske Medias ejer siden 2006, britiske Mecom Group plc, og 'De Persgroeps', der omfatter i dag bl.a. Belgiens bedst sælgende avis, Het laatste Nieuws, en del af det korrupte MSM-media, som er sponseret af bla. den mørke stat og den farmaceutiske propaganda mafia i fuld aktion💉] ... Verdensalt.dk udviser ingen tegn på “krokodilletårer”, det er ÆGTE tårevædende...☹️ DET HER ER SKANDALØST. Mit håb er, at forældrene og de unge teenage piger, ikke bliver gruppepresset. Total mind-control... |Københavns Kommune tilbyder i en forsøgsordning, at 12-årige piger kan blive vaccineret på skolen i skoletiden, hvis deres forældre takker ja. Her er det veninderne Signe Raecke (tv.) og Mette Marie Petersen (th.) som skiftes til at blive vaccineret og støtte hinanden i processen. Foto: Thomas Lekfeldt
Frida Arenkiel ler beklemt, da vaccinatør Sebastian Haibrock omsorgsfuldt forsikrer, at det er helt okay, hvis stikket resulterer i en lille tåre.

Hun nikker nervøst, mens lokalet på Kirkebjerg Skole i københavnerbydelen Vanløse fyldes af hendes overfladiske vejrtrækning.

Den 12-årige skoleelev er bange for nåle.

»Frida, skal jeg sætte Titanic på?« spørger veninden Astrid og hiver resolut sin iPhone op ad baglommen og scroller sig frem til Celine Dions hit »My Heart Will Go On«, som straks efter strømmer ud af mobilens højttaler.

Helt uden tårer får Frida Arenkiel sin HPV-vaccine mod livmoderhalskræft, og det hele er ovre, inden fløjtetemaet ebber ud, og pigerne kan vende tilbage til klasseværelset.

»Tak for sangen, Astrid,« siger Frida Arenkiel lettet og fortæller, at det sved lidt, men at stikket ellers ikke var smertefuldt:

»Og man slipper jo for skole imens, og så tror jeg bare, at det er rigtig godt at blive vaccineret.«


LÆS VIDERRE: https://www.b.dk/nationalt/12-aarige-frida-og-veninderne-kan-faa-hpv-prik-i-skoletiden