Apr 18, 2018

JFK21 - JordenFrihedKundskab Nyhedsbrev | 13. April 2018 | ~ JFK News ~ | Blogger: Friday the 13th Illuminati Secret History ... |


Først et eksempel på fake news i mainstream medier, hvis ikke det var så tragisk, ville det være vildt komisk.
Komisk bliver det derimod, når Trump begynder at sende nogle ledende journalister til Guantanamo.
https://www.washingtontimes.com/news/2013/may/6/syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-assads-regi/
Hørt!
Stop med at se fake news DR.

Lad os fjerne mediestøtten fra alle medier, der promoverer banksternes krige og falske flag.
Følgende er hvad fake news DR og hele den danske kollaboratør presse vil have at DU skal tro er sket, så deres ejere og kontrollers kan få WWIII i gang.
Banksters har finansieret samtlige krige og revolutioner i de sidste mange hundrede år.
Hmmmm.....mon banksterne står bag fake news, falske flag og ulovlige plyndringskrige, som landsforræderne i Folketinget så villigt bakker op om. Og fake news DR sælger til den danske befolkning?
Hvis du ønsker Danmark skal være banksternes vassal og samtlige politikere være deres villige undersåtter, så fortsæt som nu. Gør intet.
Hvis du ønsker de danske bevæææægelser fortsat ikke skal udrette noget som helst, fordi de alle er blevet hjernevasket med følgende one liner: “vi er en bevææægelse ikke er parti”, så gør intet.
Men hvis du ønsker er frit Danmark, der ikke myrder kvinder og børn i fremmede lande, destruerer infrastrukturen og hjælper banksterne med at udplyndre landene, så send en vælgererklæring til JFK:
Og hvis du ønsker de danske bevææææægelser, skal udrette noget, såsom....,,wait for it....,,.deres formålsparagraf. Hvad kunne så være en god ide? En ide som en fem-årig med en halv hjernecelle kan fatte?
Så kræv at bestyrelsen i din bevæææægelse, SKAL støtte ALLE de partier, der kæmper for at din bevægelses formålsparagraf bliver gennemført til virkelighed ved at......wait for it.......,ændre lovgivningen. Hvis bestyrelsen fastholder bankster løgnen/one lineren, så skift bestyrelsen ud.
Download vores App.
Søg på Jfk21

(Ironi kan forekomme).

(Ironi kan forekomme)

Sun Tsu var verdens førende militærstrateg, han skrev bogen "Art of War".
NB: Denne post kan ikke boostes, siger facebook. Der er masser af censur i Vesten. Vi er vittterlig USSR 2.0 Og Rusland er "The land of the Free".
Endnu et falsk flag...igen igen.
Denne gang vil banksterne og globalisterne have dig til at tro, at Assad skulle have brugt giftgas (som Israel i øvrigt bruger jævnligt imod Gaza) imod ISIS I byen Øst Gouta efter de havde erobret 90% af området, halvdelen af terroristerne havde fået fri passage til at forlade området og resten 48 timer senere.
Læg mærke til at dette falske flag kommer kun en uge efter, at Trump havde sagt han ville tage USA helt ud af Syrien.
US General Mattis har indrømmet at de har ikke fundet et enest bevis for st Assad skulle have brugt giftgas sidste gang, hvor USA bombede en syrisk lufthavn som straf.
ISIS har brugt giftgas angreb mere end 50 gange. Det er bevist!
Hvis du ønsker at støtte CIA’s statsterrorisme og falske flag (slå Operation Gladio op) så fortsæt som nu, gør intet. Eller meld dig ind i en Danmarks bevægelser som har mantra’et “vi er en bevæææægelse ikke et parti”, fordi så sker der med garanti absolut ingenting.
Men hvis du ønsker reelle ændringer og strenge straffe for at lave falske flag operationer samt at Danmark aldrig kan deltage i dem, så send en vælgererklæring til Jfk
Og på næste generalforsamling så skift logeaffaldet ud, der sidder i SAMTLIGE bevægelsers bestyrelser, og vælg en bestyrelse som STØTTER de partier, der kæmper samme sag!
Download vores app
Søg på Jfk21.dk
http://theduran.com/pentagon-does-not-have-evidence-chlorine-sarin-use-in-syria-relying-on-social-media/

Pentagon admits NO evidence of chemical attack in Syria, relying on ‘social media’
Billedet er af Secretary of Defense Mad Dog Mattis.
http://theduran.com/every-time-john-mccain-makes-secret-trips-to-syria-chemical-weapon-attacks-follow/

Every time John McCain makes secret trips to Syria, chemical weapon attacks follow............hmmmm.........
Mit syn på Trump, novichok, giftgas og Syrien. Mulig fred i verden.

Mads Palsvig, formand
Der går ikke en dag uden endnu en PÆDOFIL MAGTHAVER kommer i spjældet:
Man fristes til at sige I TOLD YOU SO, da vi som måske de eneste i Danmark begyndte at skrive jævnligt om PIZZAGATE og PEDOGATE for ca 18 måneder siden. Slå også Nxium op. Og Laura Silsby (Killarys topansatte). Anthony Weiner (Killarys nærmeste medarbejders mand). Jeffrey Epstein (Killary og Wild Bills yndlingsferiested...hvorfor mon?).
Mange falske JFK'ere gjorde, hvad de kunne for at stoppe afsløringerne af de PÆDOFILE MAGTHAVERE og da det ikke lykkedes, så forsøgte de at flække, destruere og splitte JFK, men alle blev blot smidt ud, og kommer ikke ind igen.
De har så "muntret" sig med at bagtale JFK og undertegnede non stop i stedet for at støtte JFK, som kæmper for de mærkesager, de PÅSTÅR de ønsker gennemført.
Men nu er det sådan, at undertegnede er HAMRENDE LIGEGLAD med, hvad pædoforsvarere kalder mig.
Mads Palsvig, formand
Hvis du ønsker de pædofile magthavere, som har stjålet pengeskabelsen, ejer medierne, laver falske flag og starter krige efter forgodtbefindende fortsat skal have magten, fortsæt med at gøre som nu: Foretag intet. Eller støt den nuværende ledelse i SAMTLIGE bevæææægelser, som for at der ikke skal ske nogle ændringer ALLE har følgende hjernedøde one-liner: "Vi er en bevææææægelse, ikke et parti".
Men hvis du ønsker at stoppe dem, så er der kun JFK. Send en vælgererklæring til
Du kan også skifte ledelsen/bestyrelsen ud i SAMTLIGE bevægelser med personer, der ønsker at jeres formålsparagraf skal udføres i praksis ved at opfordre sine medlemmer til at........wait for it........støtte de partier der vil ÆNDRE LOVGIVNINGEN i overensstemmelse med bevægelsens formålsparagraf.
Download vores APP, søg på JFK21
Alle Journalister, der ikke ønsker at støtte de pædofile magthavere, kan starte med at skrive om ham her:

Senior UN Official Arrested for PEDOPHILIA 👍👊👏
Canadian Prime Minister Justin Trudeau's close friend and senior United Nations official & humanitarian Peter Dalglish, who helped found the charity Street Kids International was arrested in Nepal this week for PEDOPHILIA.
Nepalese police claim Dalglish, 60, had enticed children with foreign trips and better schooling before sexually abusing them in a district 30 miles north of the capital, Kathmandu.
“Under the guise of community worker, claiming to educate poor kids and provide necessary support, he had been sexually exploiting these children. We have developed a sound network to track down and arrest pedophiles entering Nepal. We had been following Dalglish’s activities for the last two weeks after we were tipped about his activities,” Nepalese Deputy Inspector General of Police, Pushkar Karki told the Kathmandu Post.
Human Trafficker: The Worst & they Lead Us w/ Head of Intertribal Police, Chief Amayi
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2939129/Two-local-councillors-corrupt-police-officer-accused-having-sex-victims-Rotherham-abuse-scandal.html

Denne.post er fra mainstream Daily Mail;

Shame of grooming cover-up: Cynical councillors could be going to jail after report says they systematically hid truth
National Crime Agency is investigating after damning new report out today
Rotherham Council is still in denial over its role in scandal, author says
Last year it emerged 1,400 girls were exploited between 1997 and 2013
Figure is likely to be a conservative estimate of the true scale, report says
Victims terrorised with guns and doused in petrol and threatened with fire
Author of the report condemned 'blatant' failings by council's leadership
'Almost all' of the abusers were found to be part of Pakistani sex gangs
Action blocked by political correctness as staff 'feared appearing racist'
Council still handing out taxi licences without taking 'sufficient steps' to ensure drivers are 'fit and proper'
Eric Pickles calls new elections and cabinet resigns to allow 'fresh start'


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2939129/Two-local-councillors-corrupt-police-officer-accused-having-sex-victims-Rotherham-abuse-scandal.html#ixzz5CXzhPojC
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Magthaverne i Nordengland efterforskede ikke grove sager om pædofili, voldtægt, tortur og mord.
Hvorfor mon magthaverne i Vesten (med Trump, som den såvidt jeg ved eneste undtagelse), har så svært ved at retsforfølge pædofile?
Hvorfor mon så mange “JFK’ere” vendte sig imod mig, da jeg begyndte at skrive om Pizzagate og Pedogate i oktober 2016? Fik de mon en ordre? Hvem vil ikke efterforske sager om pædofili? Hmmmm...... Hvem mon?
Men bare rolig alle de “JFK’ere”, der forsvarede pædofile er smidt ud. Og er ikke velkomne tilbage. Nogensinde.
Hvis du ønsker de pædofile magthavere i Vesten, skal have lov at fortsætte deres forbrydelser i fred og ro og bestemt ikke efterforskes, så fortsæt som nu. Gør intet.
Men hvis du ønsker ar pædofile skal i fængsel i mange mange år, så send en vælgererklæring til JFK.
Download vores APP
Søg på Jfk21
Mads Palsvig, formand
https://www.scribd.com/document/376029263/BackPage-Indictment-61-pages

Nu begynder de 25.000 forseglede anklageskrifter at blive uforseglede. Her er nogle pædoer, der skal ind og ruske i rigtig lang tid.
Sejren er nær!
Download vores APP, søg på JFK21
https://geopolitics.co/2018/04/03/haitians-want-no-charity-prefer-world-freeing-them-from-fake-humanitarian-ngos/

Hvorfor skriver danske medier ikke at CLINTON FOUNDATION KUN HAR UDBETALT 2% AF NØDHJÆLPEN TIL HAITI? Og at Røde Kors kun har bygget 7 (syv) huse på Haiti for deres nødhjælp. At Oxfam’s chefer er pædofile på Haiti. At hillary Clintons ansatte Laura Silsby med entourage blev taget og dømt for Child trafficking af 30 børn. Men takket være Bill Clinton kom hun ud efter kun 6 måneder. At hillary Clintons bror fik concessionen på at udvinde guld på Haiti.
Jeg ved ikke hvad der er galt med de danske medier. Eller det ved jeg godt, men jeg forstår ikke, hvordan danske jounalister kan se sig selv i spejlet.
En samling hyklere, løgnere og kollaboratører.
Hvis du mener de fattige i den 3. Verden kan sejle deres egen sø, så fortsæt som nu. Gør intet.
Hvis du mener, at man bør udvise næstekærlighed og hjælpe, så send en vælgererklæring til JFK.
Download vores app
Søg på Jfk21
Hvorfor mon medierne ikke skriver om folkemordet på hvide i Syafrika?

Som vi har sagt før:
ALL LIVES MATTER!
Der foregår et folkemord på hvide i Afrika.
To af de største partiers ledere siger åbenlyst i offentlige taler, at de hvide skal udryddes.
Præsident Zuma siger ligeud at hvide skal slås ihjel.
De spiller musik og sange, hvor de synger om at de hvide skal myrdes.
Hvide fyres nu i stor stil fra deres stillinger i den offentlige sektor.
Der er alene i Pretoria 80 "shanti-towns", hvor folk bor i blikskure.
70.000 hvide overvejende landmænd og deres familier er myrdet på få år.
Sorte medicinmænd siger ligeud at sorte med AIDS kan kurere sig selv, hvis de voldtager en hvid baby.
Man kan godt forstå Israelerne ikke har travlt med at ophæve deres apartheid imod palæstinensere, hvis de ser verdenssamfundets reaktion på folkemordet på de hvide. Mon ikke en del hvide har fortrudt, de gik med til at ophæve apartheidsystemet.
Denne sobre dokumentar om folkemordet i Sydafrika er forbudt af Google og på YouTube, skal man klikke at man viiiiiirkelig vil se den, og den kan ikke deles.
Hvorfor mon kun JFK tager folkemordet på hvide i Sydafrika op?
Få ved at de hvide kom før de sorte. Da de hvide kom i 1600-tallet, var der ingen sorte, pånær en lille stamme pygmæer langt inde i junglen. Alle de sorte stammer i Syafrika kom de seneste 200 år, de fleste de sidste 100 år. Blandt andet den store Zulu stamme kommer helt oppe fra Vestafrika og har kæmpet sig ned gennem Afrika.
Verden er styret af en bankster mafia med en agenda for at opnå deres mål: Et globalt diktatur.
Her står den hvide mand i vejen. Specielt Kristne hvide mænd.
Disse banksters ønsker at:
- destruere familien
- destruere religion
- tage alle våben fra civile
- destruere nationalstaterne
- destruere lokal kultur
De tjener penge på krige. De starter dem selv. De har startet og finansieret samtlige krige de sidste mange hundrede år.
De er godt i gang med at forsøge at starte WWIII. Blandt andet med det seneste MI5, CIA, Mossad falske flag med Novichok nervegassen.
Download vores APP
Søg på JFK21
Og HVIS DU MENER A L L L I V E S MATTER, så del denne post, før den også bliver forbudt vist her.
Her ser I et eksempel på godt journalistisk arbejde i Djurslandsposten.

Hvis det er svært for jer, kan i eventuelt blot copy paste?

 

Bliver vi slået ihjel af de reelle magthavere?

NASA, CIA og US Military indrømmer de bruger chemtrails i officielle dokumenter. Codex Alimentarius. Gift i mad. Kviksølv og carcinogener i vacciner. Pesticider i grundvandet. GMO. Fluor. Konserveringsmidler mmm
Hvad sker der?
Hvem ønsker at slå os ihjel og hvorfor?
Det, som JFK først og fremmest drejer sig om, er at stoppe de nuværende ejere af pengeskabelsen fortsat kan printe penge som de vil, og sikre at pengeskabelsen kommer tilbage til folket, og alle får ligeligt økonomisk udbytte af den enorme samfundsskabte gevinst, der er forbundet med pengeskabelsesprivilegiet.

Vi har konservativt sat det til kr 2.500,- per borger om måneden skattefrit.

(Beregninger findes på www.jfk21.dk).