Mar 9, 2018

Verdensalt | Arkivskabet | 9. Marts 2018 | ~ Særligt sensitive mennesker - Frygt er glæde i forklædning ~ | 5-10 minutters læsetid | Blogger: Eksempel -- Tager man sine 5D spirituelle briller på; 'nutidens' børn, vælger “højfrekvente” forældre, spirituelt åbne eller kærligheds-mennesker. Hvis det modsatte viser sig, har de underskrevet en guddommelig pagt om, at ruske op i forældrenes grundvold og er per definition, sensitive 'Krystal-, Engle- eller Indigobørn' 🤗 Deres bevidstheds- og energiniveau er meget højere end deres forældres 🤔 De ønsker IKKE at tøjles med gammeldags og konsekvent opdragelse 🙄 Med andre ord, nutidens børn er ikke som os andre, de er anderledes, de har mange gange langt større basisviden, intuitive tænkende og stærkere end du tror. De er ikke tynget, som deres forældre, med livslange traumer, frygt og fornægtelse, hvad enten vi vil erkende det eller ej 😥 .. Disse børn, som er sensitive, nogle, med højt sensitiv personlighed, skal lyttes til, accepteres, og gives, ubetinget kærlighed 👨‍👩‍👧‍👦 ..Tro ikke et sekund på, at nutidens børn er lægeviden- skabens diagnosticering af ADHD, DAMP eller OCD.. Der er INTET i vejen med disse børn.. Vores eksperter på området, mener at 'HSP' er et personlighedstræk, som er nedarvet. Det er muligt, men forstår man sig lidt på spiritualitet, holistisk menneskesyn, metafysisk årsagsforhold, åndsvidenskab eller esoterisk filosofi, kan man sige, vi er alle sammen skabt af rent lys, ubetinget kærlighed med en indbygget sjælefred, hvor børnenes engle-energifelt, ikke er ødelagt af traumatiske oplevelser, fobier, chok, begrænset kærlighed og sjælesorg. Det kommer helt automatisk når børn, bliver mødt med os, forældre og samfundets levevilkår. Eller som 'Niham' (skytsengel eller åndelige hjælper) ville have sagt det; "de voksnes adopterede tankemæssige mønstre, der forhindrer os i at lytte til hjertets åbenhed".. Jo mere sensitiv du er, jo mere skal du arbejde intensiv med dig selv, resten af dit liv, indtil, en højere forståelse, er skabt. Bærer du på for mange byrder, uden selvransagelse, skaber du et eksplosiv indre, som begrænser din selvudvikling. Det går ud og dine omgivelser og dine børn.. Det er mit bud, søg selv viden...🙏😇 |

Udgivet første gang den 25. Juni 2014 af Verdensalt

Er du et meget følsomt menneske?

  • Reflektere du over ting mere end alle andre?
  • Bekymre du dig over, hvordan andre mennesker føler?
  • Foretrækker du roligere, mindre kaotiske omgivelser?
  • Har du en ivrig fantasi og livagtige drømme?
  • Er tid alene hver dag så vigtigt for dig - som mad og vand er ?
  • Er du "for genert" eller "for følsom" ifølge andre?
  • Er du ofte meget følsom, anspændt, nærtagende, utryg?
Hvis dit svar er ja, kan du være en særligt sensitiv menneske (HSP - Highly Sensitive Person)


Er det en velsignelse eller forbandelse?


Jeg har hentet inspiration fra egne oplevelser fra familielivet som ligger mig på sinde at have forståelse for hvordan man omgås sensitive mennesker, samt fra Lise August som er autoriseret psykolog - specialist i klinisk psykologi. Hun har i samarbejde med Jette Harthimmer , clairvoyant og spirituel rådgiver, udgivet en fantastisk podcast omkring særligt sensitive mennesker. Test dig selv


Hvad er "særligt sensitive mennesker"?


Personlighedstræk som er nedarvet -  11 gener forbundet til personlighedstrækket, dvs. allerede når et barn bliver undfanget, er man på godt og ondt mere modtagelig og kan blive påvirket af moderens stress og humørsvingninger. Samme gælder påvirkninger fra lyde, kulde & varme, lys.

Humørbarometer
Kendetegnet med sensitive mennesker er tit en mere intensitivitet og følelse ved f.eks. ved naturen og smukke ting end andre mennesker oplever. Hvad enten det er tidspres på jobbet eller parforholdet der i vores tid er præget af præstationsræs, kan man ikke bare trykke stop til alle de ting som den sensitive akkumulere af indtryk. Alt kommer i princippet ind til vores følelsesregister, hvor mange ting skulle have været reflekteres ud fra kroppen. Dvs. sensitive mennesker tager på godt og ondt imod mere end andre mennesker gør som er det vilkår de lever under.

F.eks hvis man opholder sig et sted med en masse mennesker omkring sig, så lægger sensitive mennesker mærke til 10 gange så meget, end andre, ikke sensitivemennesker, gør.

Undersøgelser med hjerneskanninger viser hjernen registrere mere, ikke nødvendigvis via hvad øjnene ser, men på højere niveauer end nervesystemet, hjernens måde at håndtere indtryk på og systematiske undersøgelser viser, at sensitvie mennesker oplever verden lidt anderledes.

Lad os kode det om til den virkelige verden. Tit er det sådanne, at sensitive mennesker oplever sin partner på en måde som let kan misforstås, enten verbale kommunikation, men især synsindtryk, løftede han nu øjenbrynene, grinede han nu for meget på det forkerte tidspunkt, fik jeg "øjnene"... Den sensitive går nu i forsvar og bliver utryg, "jeg kan se der er noget i vejen, er det mon mig?" og hvis svaret ikke falder ud som det ønskes - så er himmel og hav i bevægelse. Derimod kan det falde godt ud hvis ens partner har dyb forståelse eller god kommunikation for den sensitive.

"Sensitive skal huske at afstemme sine forventninger til andre mennesker, så det er realistisk. Man skal ikke tro andre forstår een, man skal ikke forvente andre forstår hvordan senstive ser på verden"

De indadvendte- og udadvendte sensitive mennesker