Mar 9, 2018

NI News | 9. Marts 2018 | ~ Danmark og 15 andre lande drøfter nyt europæisk asylsystem ~ | .. (In English:) Denmark and 15 other countries have discussed at the official level the development of a new system seeking asylum from European-supported reception centers in third countries rather than in Europe ~ | Blogger: OG så skal jeg lige love for, at NWO lederne skal til at STRAFFE minoriteter, som søger lykkeligere omstændigheder, eller er tvungen af krige, tørst og forfærdeligheder i deres eget hjemland, til en omgang PRYGL fra nutidens #HitlerFlytgningeKZ- koncentrationslejre på øde øer eller i det Afrikanske landmasse, hvor de ikke kan slippe væk. Der går frygtelige historier om hvor umenneskelige flygtningelejre faktisk er. Internt fordrevne flygtninge slår sig ned på alle pladser og i tomme huse, og de etablerer sig bag nogle papkasser eller bag en masse sodavandskasser - affald og ekskrementer fra dyr og mennesker flyder overalt. Telte hvor 5-10 mennesker opholder sig, lever, spiser og sover. Hvor pædofili, vold, stress, sygdomme, korruption, drab lever i bedste velgående .. Men, vi kan jo ikke gøre noget?? JO - hvis vi tog de $32 Billioner/Trillioner offshore fra ulovlige SuperRiges skjulesteder, og fik smidt #Stoejberggate samt #DF's #MartinHenriksenAKAUdlændingefører, #KimChristiansenAKADenOmvandrendeVodkaflaske, #KennethKristensen- BerthAKAKongeIRotternesRigeAKAKKKBerth og andre fremmedfjendske elementer VÆK, så ville det her, IKKE ske. Tror du at #BødskovOGCoTidligere- JustitsministerOGNødløgnsekspert fra #Socialdemokraternetiet, er bedre??? ... |


Af: /ritzau/

Danmark og 15 andre lande har på embedsmandsniveau drøftet udviklingen af et nyt system, hvor man søger asyl fra europæisk støttede modtagecentre i tredjelande frem for i Europa.

Det fremgår af et folketingssvar fra udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V).

Det er udenrigsordfører Nick Hækkerup (S), som har spurgt ind til sagen.

Netop Socialdemokratiet præsenterede i sidste måned et udlændingeudspil. S vil blandt andet sende spontane asylansøgere til et danskdrevet modtagecenter i et tredjeland i eksempelvis Nordafrika.

I sit svar skriver Støjberg:

- Følgende lande har deltaget - sammen med Danmark - i uformelle drøftelser på embedsmandsniveau om udviklingen af et nyt system, hvor man søger om asyl fra et tredjeland frem for i Europa:

- Belgien, Estland, Finland, Italien, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Ministeren understreger, at "der har været stor forskel på intensiteten i disse landes engagement i samarbejdet".

Ifølge S skal det ikke være muligt at rejse til Danmark og bede om asyl, hvorefter man indkvarteres på dansk jord, mens ansøgningen behandles.

Asylsøgere skal i stedet sendes til lejre i eksempelvis Nordafrika. Her skal de vente på en afgørelse. Herefter bliver de sendt til en FN-flygtningelejr.

S har ikke sat navn på de lande, som kunne være oplagte kandidater til at huse modtagecentrene. Tunesien og Marokko har ifølge DR allerede takket nej.

Støjberg har til Berlingske i sidste måned udtalt, at hun ikke så noget banebrydende i S-forslaget.

- I og for sig er der ikke noget banebrydende nyt i Socialdemokratiets udspil.

- Det fremgår allerede af regeringsgrundlaget, at vi vil arbejde for et nyt asylsystem for at fjerne grundlaget for menneskesmuglere og for samtidig at lette presset på Europas ydre grænser.

- Derfor er Danmark allerede i gang - sammen med en lang række ligesindede EU-lande - med at se på muligheden for at etablere lejre uden for EU, udtalte hun til avisen.

/ritzau/