Mar 2, 2018

BT.dk | 2. Marts 2018 | Hver tredje dansker i ny måling: Dronning Margrethe bør abdicere | .. Opbakningen til det danske kongehus er stor. Men en stadigt større del af danskerne ser gerne, at dronning Margrethe abdicerer .. | Blogger: 👑👑👑 ... Er kongehuset korrupt? Spurgte Information.dk, om engang ♕♕♕ ... 💬Hvis vi anfægter troværdigheden og om Dannevang har brug for Kongehuset, anklages vi for at være fordømmende, illoyale, uden fædrelandskærlighed og borgerdyd. Det ikke er troværdigt, at pille ved ""glansbilledet"" omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden (eller hva'??). Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel H.K.H. Kronprins Frederik, til ansvar, ligger hos H.M. Dronningen, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen.. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning. PS: 💭Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation (BT, information m.fl.) og de få som 'tør' - kritisk journalistik.. Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statsoverhoveder, som urørlige og trofaste, mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden. Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at ""konspirerer"". Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen. Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen - 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Den engelske Dronning Elizabeth II, er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for bla., falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium (London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love ... "Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den" ... |

 © verdensalt.dk - tilladt mig at smelte et par billeder sammen. Øverst  - repræsenterer BT's udgave. http://www.verdensalt.dk/search?q=kongehuset

http://www.illuminatimembers.com/illuminati%20members%20list.html (check listen, flere af verdens Dronninger og Anders Fogh figurer på denne liste - hvorfor??) 
Det viser en ny måling foretaget af Voxmeter i dagene efter prins Henriks begravelse. Målingen er fortaget fra den 22. til den 28. februar med 1075 respondenter.

I den kan man læse, at godt 30 procent af danskerne ønsker, at dronningen abdicerer i løbet af det kommende år og giver hvervet videre til kronprinseparret.

Mens knap halvdelen ønsker, at Margrethe fortsætter på tronen.

I 2012 foretog Voxmeter en lignende måling, hvor danskerne blev spurgt om det samme, og her svarede kun en fjerdel af danskerne, at dronningen burde abdicere, mens 60 procent ønskede hun fortsatte.

Lars Hovbakke Sørensen, kongehusekspert og adjunkt og ph.d ved professionshøjskolen Absalon, tror dog ikke, at danskerne er utilfredse med dronning Margrethe.

- Flertallet på de 47 procent af dem, der har svaret, er i overensstemmelse med den danske tradition på området. Det er næsten 500 år siden, at vi har haft en monark, der har trukket sig tilbage, uden det er fordi, han er død.

- At der så trods alt er en hel tredjedel af dem, der er blevet spurgt, som synes det modsatte, det må man tage som udtryk for, at de synes, det er synd for dronningen, at hun skal blive siddende i sin alderdom, hvis hun havde lyst til at trække sig, siger han.

Over 80 procent af danskerne mener da ifølge målingen også, at repræsentanterne for det danske kongehus er gode repræsentanter for Danmark.

Og skal man tolke på dronning Margrethes fremtoning ved prins Henriks begravelse, er der ifølge Lars Hovbakke Sørensen ikke noget, der tydede på, at dronningen ønsker at abdicere.

- Den måde som dronning Margrethe optrådte på i forbindelse med bisættelsen viste, at hun er klar til at stå fast og blive ved med at regere, og at hun har den her viljestyrke, som hun har haft i alle årene som regent, siger han.

Et stort flertal af danskerne på 77 procent af danskerne er for et monarki.

Det tal har ligget på et stabilt leje på mellem 77 procent og 88 procent de seneste 30 år.

/ritzau/