Feb 26, 2018

Verdensalt | Arkivskabet | 26. Februar 2018 | ~ Nyhedsbrev fra JFK21 - JordenFrihedKundskab fra 1. dec 2017 ~ | Blogger: (Til vor danske læsere - om Nagalase) ⚕️ 💉Poster en lille snert af JFK21's lange nyhedsmanifestation omkring BIG PHARMA, vacciner m.v. .. |

https://www.facebook.com/jfk21/posts/385118188590635
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155279726543931&set=a.479217238930.252220.739503930&type=3&theater

Martin Hejlesen Jensen

Yesterday at 9:01am ·

Her er det du IKKE må vide – derfor spreder kræft sig så hurtigt:

Lægerne bliver myrdet efter opdagelse af kræftensymer i vac-c-iner – det er modstanden i den sammenhæng & i deres ønske om at afholde konference siden i 2015 hvor dødstallene begyndte, der er den røde tråd.

(Den holistiske læge dødsserie på over 70 personer   https://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-serie…/)

Forbindelser til dødsfaldene har været knyttet til forskning der involverer nagalase, et enzym / protein fremstillet af kræftceller og vira, der forårsager immundefektsyndrom og autisme.

Den berømte autismespecialist Dr. James Jeffrey Bradstreet, undersøgte enzymet inden sin død i juli 2015. Bradstreets krop blev opdaget flydende i North Carolina-floden med et enkelt skud sår i brystet. (Selvpåført i følge myndighederne)
https://www.naturalnews.com/055347_vaccines_dead_doctors_ca

Behandling alene af kræft er en af verdens mest lukrative industrier. Udgifter til kræftmedicin ramte $ 100 mia. Marken i 2014 og forventes at nå 147 mia. Dollars i 2018, ifølge IMS Healths Global Oncology Trend Report.
https://www.reuters.com/…/global-cancer-drug-spending-hits-…

Mistanke om, at lægen kan være blevet dræbt som følge af hans kontroversielle forskning. Bradstreet og sine kolleger havde opdaget, at immunsystemet er kompromitteret af nagalase, som de stærkt formodede blev introduceret gennem vac-ci-ner.

Dr. Bradstreet arbejdede med en naturligt forekommende forbindelse, der kan være den mest effektive ting i immunforsvaret for at dræbe kræftceller
Nagalase interfererer med et vigtigt protein i kroppen, der dræber kræftceller forklarede Dr. Ted Broer i et interview om ”Hagmann Report”.
https://www.hagmannandhagmann.com/
http://www.alecomm.com/…/1377-holistic-doctors-discovered-a…

GcMAF (Makrophage Activating Factor Globulin-komponent), som er GC-proteinet: efter at det kombinerer med D-vitamin i kroppen, har det potentialet til at være en UNIVERSEL kur mod kræft.

Det antages at være i stand til at behandle og reversere kræft, autisme, HIV, lever / nyresygdom og diabetes.

GC protein er et protein i kroppen, der bruges af makrofager i kroppen. Hvad gør det?: makrofager i kroppen er dem der dræber kræftceller - de stopper cytokiner af storme.

GcMAF og kræftcellernes død

Hvad der opstår, er når GC-proteinet ikke kan konverteres til McGAF bliver hele immunforsvaret kompromitteret.

GcMAF er "måske den mest effektive middel i immunsystemet til at dræbe kræftceller".
http://scienceblog.cancerresearchuk.org/…/cancer-cured-for…/
https://healingoracle.ch/…/gcmaf-immune-therapy-killing-ca…/

Flere af lægerne troede på, at nagalase-proteinet / enzymet blev introduceret forsætligt i folks organer, enten viralt eller direkte gennem vacciner.
http://www.newagora.ca/doctors-who-discovered-cancer-enzym…/

Dette er sådan en utrolig forbandende information til hele det medicinske erhverv! Det immunologiske erhverv og de mennesker der producerer immuniseringer har tilsyneladende ingen medicinsk interesse!

Nagalese blokerer GC-proteinet i at binde sig til D-vitamin, hvilket forhindrer immunsystemet i at udføre sit arbejde og derfor forårsager det kræft og andre alvorlige sygdomme. Uden et aktivt immunsystem kan kræft og virusinfektioner sprede sig hurtigt.

Det er bemærkelsesværdigt, at der er en betydelig mængde forskning tilgængelig på nagalase og GcMAF-proteinet.

Nagalase enzymet syntetiseret i eller er frigivet fra kræftceller eller en viruspartikel der afgrænser GcMAF proteinfaciliteterne på overfladen af dine T- og B-lymfocytter og tørrer dem blot ud som en utrolig præcis bombe.
Dr. Jeff Bradstreet, offentliggjorte forskningen baseret på den påstand om, at vacciner forårsager autisme, i North Carolina.

Rutherford County Sheriff's Office sagde i en pressemeddelelse, at Bradstreet døde af, hvad der vurderes til at være et selvpåført skudskudssår i brystet.
Gwinnett Daily Post rapporterer, at agenter fra US Food and Drug Administration, der blev bistået af Georgia Drugs and Narcotics Agency, ransagde Bradstreet Wellness Center ugen efter. FDA oplyste ikke, hvorfor agenter havde foretaget sig på Bradstreet's kontor.

Bradstreet Wellness Center's hjemmeside beskrev fokus af "behandling af børn med autismespektrumforstyrrelse, PPD og relaterede neurologiske og udviklingsmæssige lidelser" ved brug af målte biomarkører.
Flere læger dør eller forsvinder efterfølgende og få dage før konferencen var der læger der pludselig døde ved selvmord.

Kilder
https://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-serie…/
http://www.newagora.ca/doctors-who-discovered-cancer-enzym…/
https://www.naturalnews.com/055347_vaccines_dead_doctors_ca
http://scienceblog.cancerresearchuk.org/…/cancer-cured-for…/
https://healingoracle.ch/…/gcmaf-immune-therapy-killing-ca…/
http://www.viralnewsnetwork.net/doctors-murdered-discoveri…/
https://www.hagmannandhagmann.com/
http://www.alecomm.com/…/1377-holistic-doctors-discovered-a…
https://www.reuters.com/…/global-cancer-drug-spending-hits-…