Dec 14, 2017

TV2 NYS | 14. Dec, 2017 | Tog sin mors riffel med hen på skolen - 20 børn kom aldrig hjem igen | Blogger: Ahhhh! Don't get me started... Så træt af massemediernes copy-cat metoder. Hvis TV2 ringede til denne kanal, kunne jeg rive historien ned... på 5 minutter... Nok den første KÆMPEmæssige Falske Flag-operation som har flest beviser mod sig, foruden 911.. Sandy Hook-massakren, som BT & The Mirror (MSM media) tidligere har forsøgt, at piske en stemning op omkring. Det her, er ikke noget jeg selv støver op fra konspirationsteorier, har også snakket med masser af amerikanere om dette, set tonsvis af beviser på, at Sandy Hook-massakren, var den første bevislige, FF Operation. Det bedste bevis kommer fra whistleblower David Steele, en tidligere marinesoldat og fra CIA's hemmelige specialtjeneste (clandestine services) der siger, at de fleste terroraktioner i USA, udføres af false flag terrorister, eller blev skabt af egne sikkerhedstjenester.. Kan blot konstatere, at Sandy Hook, i daglig tale kendt som Sandy Hook Hoax eller Sandy Hoax, er den første FF Ops i nyere historie, afsløret som en total fabrikeret begivenhed, propfyldt med falske omgivelser og falske ofre (det er beviseligt, at flere børn er spottet andre steder, efter de er påståede døde, under Sandy Hook massakren).. Har en del artikler omkring emnet på bloggen... Men det er jo kun dig selv som skal overbevises, verden omkring dig, ønsker at lulle dig i søvn og skræmme os alle med frygt, for vid og sans, så vi ALDRIG, finder ud af sandheden.. Fake News MSM nyhedspressen har en bestemt agenda. Husk, jeg kender heller ikke hele sandheden, men kan kun gisne, ligesom vores aggressive nyhedspresse som trofast støtter, Bush, Obama og Hillary regimet... Bedøm selv, jeg skal ikke være dommeren... |


Skoleskyderiet på Sandy Hook satte gang i den amerikanske våbendebat. Men her fem år efter er der stadig flere våben, end der er mennesker i USA.


Om morgenen den 14. december 2012 gjorde forældre og børn i Newtown i den amerikanske delstat Connecticut sig klar til en ny skoledag. Men denne skoledag skulle vende op og ned på deres liv og gøre deres lille by berygtet verden over.

Scarlet Lewis og Barbara Sibley er to af de mødre, der den morgen for fem år siden sendte deres børn afsted til byens grundskole, Sandy Hook Elementary.- Den morgen gik jeg ud med Jesse, som jeg normalt gør. Og jeg kan huske, at jeg vendte mig om og så, at Jesse havde ridset ”jeg elsker dig” i frostlaget på min bil med små hjerter ved siden af. Jeg var tilstedeværende nok til at tænke, "det her er et øjeblik – det er et af de øjeblikke, man skal fange", siger Scarlet Lewis i dokumentarfilmen 'Surviving Sandy Hook'.