Dec 18, 2017

Folkets Avis | 18. Dec 2017 | DR.dk giver 170.000 resultater for en søgning på metoo og kun fem resultater for en søgning på storsagen fra Rotherham | .. Mediehysteri og #metoo .. | Blogger: Vi kan hurtig blive enige om, at #Metoo kampagnen, er ved at løbe løbsk i de feministiske bevægelser.. Da jeg læste om, at Sverige vil indføre ny samtykkelov, Malmø kommune, advarer kvinder om at gå alene i aftentimerne, rystede jeg på hoved (Har selv boet i Sverige i 5 år nær Malmø - det er blevet mere brutalt - men slap lidt af). BT's vanvids-clickbait-sensationshistorie, som lyder således ".. Ekskæreste i hårdt angreb på Hollywood-stjerne: 'Du godeste Gud - mener du det seriøst?'..". klikker man sig videre til den 'ægte' historie fra ABC News, og virkelig 'lytter' til det 20 minutters lange interview, er der INTET, som får min babyalarm, til at vise rødt.. PRØV AT HØR!! Har brugt 10 år (4 år intens) på at finde en vis 'silver lining' i alting. Desværre, står jeg tilbage med, at #MeToo og stort set alt andet, som fratager læseren fra at tænke selv, blot er et underliggende drama/bedrag, for at skjule noget langt mere modbydeligt og kriminelt (Energi flyder, hvor opmærksomheden tager dig hen). Tag ikke fejl: Sexchikane er en alvorlig sag, men, #metoo handler OGSÅ om, at 'skjule' den global jagt på pædofil forbrydere blandt magteliten. Ja, ganske simpel og jeg kan med ro i sindet sige, det er ikke en konspiration. Den verdensomspændende #Metoo-bølge er den bløde del i nougatkernen, mens den hårde margarine-chokolade som omgrænser chokoladebaren, den stærkt sammentømret pædofilorden, der omfatter forfærdelige og langt mere modbydelige kriminelt overgreb på børn og unge (har tonsvis af artikler og beviser på bloggen)... |


Af LENNART KIIL - man, 18/12/2017 - 10:20

Det er underligt.

I Venezuela dør børn lige nu af sult under et vanvittigt socialistisk regime. Men danske medier skriver næsten ikke om det.

I Libyen sælges mennesker i disse uger jævnligt som slaver på auktioner. Men danske medier skriver næsten ikke om det.

Til gengæld fylder #metoo hver eneste dag sendefladen og forsiderne. Med nye historier fra Hollywood - fra toppen af poppen.

Mange af #metoo historierne er årtier gamle. Men de fylder stadig mere i mediebilledet, end de forfærdelige ting, der foregår lige nu rundt om i verden.

Metoo fylder også meget, meget mere end de forfærdelige ting som sker lige nu i Sverige. Endda så tæt på som i Malmø hvor tre brutale overfaldsvoldtægter på en måned har rystet byen. Den slags skriver mainstream-medierne i Danmark meget lidt om.

Tag ikke fejl: Sexchikane er en alvorlig sag....[LÆS VIDERE]