Nov 2, 2017

Skivefolkeblad - Kommunalvalg 2017 | 22. Sept 2017 | Comeback: Knud Bjerre og Per Jeppesen stiller op til kommunalvalget | Blogger: 'Fordi mennesker ikke er perfekte, hænger næstekærlighed sammen med tilgivelse. At tilgive et andet menneske er en kærlighedsgerning, og alle oplever at få brug for at blive tilgivet' - det siger Folkekirken, men det gælder kun for politisk ""immuniteter og privilegier""... Skives tidligere borgmester, Per B. Jeppesen, blev tiltalt og dømt for flere tilfælde af økonomisk kriminalitet for bla. at dække over en sexanklage (Sir Michael Fallon er lige stoppet i engelsk politik, efter Westminster sexskandaler). Forfalskning af faktura, bedrageri og dermed mandatsvig, sexchikane og Per Jeppesen skal igen bestemme over Skive kommunes pengekasse, stiller op for Skive-Listen. ""KAN MAN DET?"". Har vi andre forfalskede politikere som arbejder for den korrupte centraladministration? Baby-Lars og alle bilagssagerne.. Regionsråd vil politianmelde flere læk i Carl Holst-sagen. Der er tale om oplysninger fra en advokatrapport og et notat fra regionens jurister, som er blevet lækket til pressen (det har de truet med siden 2015, men hans gode ven og politikerkollega, Baby-Lars, dækker over ham).. MF- Jeppe Kofod, havde et seksuelt forhold til en 15-årig pige under et DSU-påskekursus på Esbjerg Højskole (lever i bedste velgående i politik).. Morten Messerschmidts pludselige stress, følelsesløshed, tunnelsyn og blackout (svindel med fonde Meld og Feld) og hans comeback.. Gnier-Mogens og alt hans moms-fifleri og masser af andre tilfælde i dansk politik.. Sidst, men ikke mindst, Anders Fog of War og Mr. One-way-street, hvor jeg ville mene, han står til en rigsretssag grundet det hemmeligholdte eller "mistet" notat hvori, Fogh, varslede støtte til USA et år før Irakkrigen (gemt i sikkerhedsarkivet i Statsministeriet)... |

De to prominente herrer stiller op til kommunalvalget. Foto: Steen Don
Rygterne har svirret længe, og nu det er officielt. Den tidligere borgmester Per Jeppesen stiller op til kommunalvalget sammen med Knud Bjerre. Sammen stiller de op for en ny borgerliste, Skive-Listen.

- Vi oplever begge, at Skive Kommune i almindelighed og Skive By i særdeleshed sakker mere og mere bagud i forhold til vores nabokommuner, skriver de to i en pressemeddelelse.

Skive-Listen kommer ifølge de to erfarne herrer ikke til at stille med en borgmesterkandidat, men går efter at få mest mulig indflydelse.

- Skive-Listen er for alle - uanset politisk ståsted. Det vigtigste er, at vore hjerter banker for Skive og at vi alle har et ønske om at udvikle vores by og egn. Vi ønsker at få fuld fokus på øget bosætning, skriver de i pressemeddelelsen.

Kilde: https://www.skivefolkeblad.dk/article/20170922/LOKALT/170929968
http://nyheder.tv2.dk/article.php/id-51732870%3Aeksborgmester-tilta
https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/regionsraad-vil-politianmelde-flere-laek-i-carl-holst-sagen
https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE9191894/foerst-glemmer-statsministeriet-centrale-irakdokumenter-saa-forsvinder-en-sag-fra-arkiverne